Lucardi Juwelier Oldenzaal

694 reviews in totaal   203 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het personeel vanwege hun vriendelijkheid, behulpzaamheid en prettige benadering. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met veel aandacht voor klanttevredenheid en het bieden van passende oplossingen. Klanten waarderen daarnaast de deskundigheid van het personeel, het duidelijke advies en de uitleg. De persoonlijke aandacht van de medewerkers zorgt ervoor dat klanten zich gezien voelen, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring. Ook gezinnen met kinderen zijn positief over de rustige, geduldige en kindvriendelijke aanpak, bijvoorbeeld bij het zetten van oorbellen. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de snelheid van de hulp, zijn er enkelen die de wachttijd als verbeterpunt noemen.

ReviewsLucardi Juwelier Oldenzaal

Nieuwe oorbellen en horloge voor onze dochter

Fijn geholpen door behulpzaam personeel. Onze dochter is heel blij en trots met haar nieuwe oorbellen en horloge. Oorbellen werden door medewerkster meteen in gedaan!!!! Horloge liep in eerste instantie niet, maar dat werd ook meteen geregeld!!! Fijne service van het personeel!!!!

Fijne juwelier, kom ik zeker weer!

Eerste keer daar een mooie ketting en ring voor m,n jarige vriendin gekocht. Verkoopster heeft me zeer goed geholpen, attendeerde me ook nog op extra korting als ik me inschreef op de site. Kortom hier kom ik zeker weer!
Het enige wat ik jammer vind is dat de site een vertekend beeld geeft van de echte oorbellen dit viel tegen maar daartegen over heeft de medewerkster mij hel mooie andere oorbellen laten zien. Dus toch tevreden naar huis gefaan

Goede ervaring oorbellen schieten

We kwamen voor het schieten van oorbellen. Duidelijke uitleg en een rustige, kindvriendelijke aanpak waardoor mijn dochter precies wist wat er gebeurde. Ook na afloop goede tips en adviezen gekregen. Al met al heel tevreden!

Oor Gaatjes schieten

Vandaag met mijn oudste dochter geweest voor een 2e gaatje in haar oren, Super fijn en lief geholpen met goede adviezen om het schoon te houden! Top!
Erg aardige verkoopster en fijn geholpen met het uitzoeken van een kettinkje voor mijn man. Na de aankoop werd het mooi ingepakt.🎁
Vriendelijke verkoopster, behulpzaam en gewoon prima, niets op aan te merken!
Super lieve mensen die mijn dochtertje hebben geholpen. Heel netjes en hygiënisch

Prima winkel

We hebben een mooie armband uitgezocht. Goede kwaliteit en service.
Een leuke armband gekocht voor Moederdag geholpen door een vlotte verkoopster bij Lucardi in Oldenzaal.
Vriendelijke bediening. Verwijzing naar lidmaatschap, dus korting. Echt top.

Keurig

We zijn netjes geholpen, kindersieraden op volle voorraad.
De winkel ziet er keurig uit. Voorraad is prima. Helaas drie personeelsleden aanwezig. Maar als men in de winkel interesse toonde moest men als nog naar de kassa lopen, waar de drie personeelsleden stonden, om te vragen os er een iemand kon helpen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Oldenzaal

Beste Hilde, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de nette winkel en de voorraad. Wat jammer dat de service in de winkel niet soepel verliep en je zelf naar de kassa moest lopen om hulp te vragen. We begrijpen goed dat dit niet prettig is en nemen je feedback serieus om onze winkelbeleving te verbeteren. We hopen je in de toekomst weer beter van dienst te kunnen zijn.
Ik wou een gouden ringetje bekijken maar de verkoopster hielp me zo goed dat ik er gelijk een heb gekocht. Heel blij mee
Vriendelijk en rustig geholpen. Wist wat wilde hebben daarbij goed begrepen en geholpen
Op een prettige manier geholpen bij hetgeen dat ik zocht.

goed en vriendelijk geholpen

We zijn goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Helemaal tevreden.
Goede fijne persoonlijke aandacht van de verkoopmedewerker.
In Oldenzzal, super vriendelijke mensen die me geholpen hebben.
Niks kunnen ze beter doen, Lucardi van oldenzaal heeft hele lieve medewerkers. Je word altijd snel en heel goed geholpen door ze. Zeker tevreden, en we komen er ook graag.. voor kinderen altijd wel wat te vinden,voor vrouwen en ook voor mannen👍