Lucardi Juwelier Oldenzaal

726 reviews in totaal   199 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het personeel dat als vriendelijk, attent en gastvrij wordt omschreven. Het personeel is behulpzaam, denkt mee en doet extra moeite om klanten goed te helpen. Klanten waarderen het duidelijke, persoonlijke en niet-opdringerige advies. Daarnaast worden de kindvriendelijke benadering en extra aandacht voor kinderen vaak positief genoemd. Klanten geven aan snel en efficiënt geholpen te worden, wat de ervaring positief beïnvloedt. De algemene service wordt als uitstekend, professioneel en klantgericht ervaren. Ook wordt de duidelijke en volledige uitleg over producten en procedures gewaardeerd door klanten.

ReviewsLucardi Juwelier Oldenzaal

Samen met mijn kleindochter een cadeautje uitzoeken. Vriendelijke hulp en kleindochter mocht op de toonbank zitten zodat het allemaal beter te zien was. Alle tijd 🍀en met een mooi ingepakt cadeautje op pad. Dank jullie wel.

Nieuwe oorbellen en horloge voor onze dochter

Fijn geholpen door behulpzaam personeel. Onze dochter is heel blij en trots met haar nieuwe oorbellen en horloge. Oorbellen werden door medewerkster meteen in gedaan!!!! Horloge liep in eerste instantie niet, maar dat werd ook meteen geregeld!!! Fijne service van het personeel!!!!

Fijne juwelier, kom ik zeker weer!

Eerste keer daar een mooie ketting en ring voor m,n jarige vriendin gekocht. Verkoopster heeft me zeer goed geholpen, attendeerde me ook nog op extra korting als ik me inschreef op de site. Kortom hier kom ik zeker weer!
We hadden het spontane idee om met 3 familieleden een helix te gaan zetten, die vrouw heeft ons super geholpen en alles goed uitlegt, dus we zijn tervreden! Ook super lieve spontane collega's
Het enige wat ik jammer vind is dat de site een vertekend beeld geeft van de echte oorbellen dit viel tegen maar daartegen over heeft de medewerkster mij hel mooie andere oorbellen laten zien. Dus toch tevreden naar huis gefaan
Super goed advies gekregen erg vriendelijk personeel ik kon bij onze dochter zelf de oorbellen niet in doen ze hebben super goed geholpen

Goede ervaring oorbellen schieten

We kwamen voor het schieten van oorbellen. Duidelijke uitleg en een rustige, kindvriendelijke aanpak waardoor mijn dochter precies wist wat er gebeurde. Ook na afloop goede tips en adviezen gekregen. Al met al heel tevreden!
Directe vervanging van het slotje aan de ketting. Slecht vond ik dat het slotje snel kapot was en geen garantie was. Had geen bon meer en moest het slotje + vervangen ervan betalen! €10,-
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die goed inschat wat iemand mooi vindt. Zonder opdringerig te zijn.

Oor Gaatjes schieten

Vandaag met mijn oudste dochter geweest voor een 2e gaatje in haar oren, Super fijn en lief geholpen met goede adviezen om het schoon te houden! Top!
Vriendelijke medewerker met een vrolijke uitstraling en werd goed geholpen.
Leuke winkel. Vriendelijk personeel goed geholpen goed uitleg. Ben zeel tevreden

Zeer vriendelijk personeel!

Erg vriendelijk en professioneel geholpen ! Iets meer keuze in de winkel, vond hem een beetje leeg.

Goed advies

De verkoopster nam de tijd om ons te helpen en gaf goed advies
Helpen goed, leuke prijsjes voor goede kwaliteit.

Horloge

Snel geholpen voor een nieuw batterij in m'n horloge!
Erg aardige verkoopster en fijn geholpen met het uitzoeken van een kettinkje voor mijn man. Na de aankoop werd het mooi ingepakt.🎁

Personeel

De vriendelijkheid van de verkoopster Helemaal top 👍
Zeer vriendelijke dames , en goed geholpen . 👌
Goede prijs, mooi verpakt en goede service! Kom hier graag weer.