745 reviews in totaal   174 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

745 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en aangename houding van het personeel, wat hun winkelervaring positief beïnvloedt. Het personeel wordt vaak geprezen om hun behulpzaamheid bij het uitzoeken en adviseren van producten. Daarnaast ervaren klanten de service als snel, netjes en oplossingsgericht. Goed en duidelijk advies bij de aankoop of keuze van sieraden wordt gewaardeerd. Ook de kindvriendelijke benadering, vooral bij het zetten van oorbellen en het helpen van jonge klanten, wordt positief genoemd. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Hoewel de productkwaliteit overwegend positief wordt beoordeeld, zijn er soms kleine teleurstellingen of defecten gemeld.

ReviewsLucardi Juwelier Oldenzaal

Oorbellen voor mijn volwassen dochter gekocht. Vriendelijk geholpen en 10% member korting ontvangen, op aanraden van de verkoopster. Ik zal er zeker nog eens een kijkje nemen 👍🏻
Samen met mijn kleindochter een cadeautje uitzoeken. Vriendelijke hulp en kleindochter mocht op de toonbank zitten zodat het allemaal beter te zien was. Alle tijd 🍀en met een mooi ingepakt cadeautje op pad. Dank jullie wel.

Nieuwe oorbellen en horloge voor onze dochter

Fijn geholpen door behulpzaam personeel. Onze dochter is heel blij en trots met haar nieuwe oorbellen en horloge. Oorbellen werden door medewerkster meteen in gedaan!!!! Horloge liep in eerste instantie niet, maar dat werd ook meteen geregeld!!! Fijne service van het personeel!!!!

Top 😁

De dames waren heel erg betrokken en deden heel leuk met mijn dochter, en ze is echt super trots op haar nieuwe oorbelletjes 😁

Fijne juwelier, kom ik zeker weer!

Eerste keer daar een mooie ketting en ring voor m,n jarige vriendin gekocht. Verkoopster heeft me zeer goed geholpen, attendeerde me ook nog op extra korting als ik me inschreef op de site. Kortom hier kom ik zeker weer!
We hadden het spontane idee om met 3 familieleden een helix te gaan zetten, die vrouw heeft ons super geholpen en alles goed uitlegt, dus we zijn tervreden! Ook super lieve spontane collega's
Het enige wat ik jammer vind is dat de site een vertekend beeld geeft van de echte oorbellen dit viel tegen maar daartegen over heeft de medewerkster mij hel mooie andere oorbellen laten zien. Dus toch tevreden naar huis gefaan
Mijn dochter liet haar 2 de oorbel zetten. We werden goed geholpen, vriendelijk personeel
Super goed advies gekregen erg vriendelijk personeel ik kon bij onze dochter zelf de oorbellen niet in doen ze hebben super goed geholpen
Vriendelijke en behulpzame winkelmedewerker , en ik zou niet weten wat beter kan

Goede ervaring oorbellen schieten

We kwamen voor het schieten van oorbellen. Duidelijke uitleg en een rustige, kindvriendelijke aanpak waardoor mijn dochter precies wist wat er gebeurde. Ook na afloop goede tips en adviezen gekregen. Al met al heel tevreden!
Klantvriendelijk en inhoudelijke info Keurig
Mooie winkel, goed geholpen, vriendelijke medewerker.
Directe vervanging van het slotje aan de ketting. Slecht vond ik dat het slotje snel kapot was en geen garantie was. Had geen bon meer en moest het slotje + vervangen ervan betalen! €10,-
Ik werd erg vriendelijk geholpen in de winkel
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die goed inschat wat iemand mooi vindt. Zonder opdringerig te zijn.
Werd gelijk en vriendelijk geholpen
Werden heel leuk en netjes geholpen
Vriendelijk behulpzaam

Oor Gaatjes schieten

Vandaag met mijn oudste dochter geweest voor een 2e gaatje in haar oren, Super fijn en lief geholpen met goede adviezen om het schoon te houden! Top!

Lucardi Juwelier Oldenzaal

In 1992 werd het overdekte winkelcentrum De Driehoek in Oldenzaal geopend. De bouw van het winkelcentrum duurde lang, heeft veel hindernissen moeten nemen, maar uiteindelijk staat er dan toch een prac...