Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en aangename houding van het personeel, wat hun winkelervaring positief beïnvloedt. Het personeel wordt vaak geprezen om hun behulpzaamheid bij het uitzoeken en adviseren van producten. Daarnaast ervaren klanten de service als snel, netjes en oplossingsgericht. Goed en duidelijk advies bij de aankoop of keuze van sieraden wordt gewaardeerd. Ook de kindvriendelijke benadering, vooral bij het zetten van oorbellen en het helpen van jonge klanten, wordt positief genoemd. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Hoewel de productkwaliteit overwegend positief wordt beoordeeld, zijn er soms kleine teleurstellingen of defecten gemeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Oldenzaal
Nieuwe oorbellen en horloge voor onze dochter
Top 😁
Fijne juwelier, kom ik zeker weer!
Goede ervaring oorbellen schieten
Oor Gaatjes schieten
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Lucardi Juwelier Oldenzaal
Bezoek websiteOver
Lucardi Juwelier Oldenzaal
In 1992 werd het overdekte winkelcentrum De Driehoek in Oldenzaal geopend. De bouw van het winkelcentrum duurde lang, heeft veel hindernissen moeten nemen, maar uiteindelijk staat er dan toch een prac...