VERLOVINGSRINGEN.nl- Logo - Beoordelingen

VERLOVINGSRINGEN.nlReviews

: 262Uitstekend

4,93

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
VERLOVINGSRINGEN.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VERLOVINGSRINGEN.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
VERLOVINGSRINGEN.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VERLOVINGSRINGEN.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor VERLOVINGSRINGEN.nl

70 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

262 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor VERLOVINGSRINGEN.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik ben erg enthousiast over de snelheid van reageren en de flexibiliteit. Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, zou ik zeggen dat de foto's van de verschillende ringen wat sprekender zouden kunnen. Aan de andere kant is het echter ook wel mijn ervaring dat je ze in het echt moet zien en voelen om de juiste ring uit te kunnen kiezen. Jullie zijn vervolgens erg flexibel in het versturen/terugsturen en aanpassen van de ringen, wat mijn enthousiasme maakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Alles is soepel verlopen. Het bestellen en snel ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Kwaliteit is top. Klantenservice kan beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Allemaal goed gaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
van Max V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Zeer goede communicatie. Je weet altijd wat de status is van de bestelling. Het terugsturen is geheel gratis en goed verzorgd. Gewoon de pdf uitprinten en op het doosje plakken en bericht dat de bestelling is aangekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van VERLOVINGSRINGEN.nl
31 aug. 2022
Geweldig te horen dat u tevreden bent met onze communicatie en met onze retourservice.
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Supersnelle levering, goed en netjes verpakt. En het antwoord op mijn vraag was: “ Ja ik wil..”. maar dat kan ook niet anders met zo’n mooie ring!
Beoordeling melden
Antwoord van VERLOVINGSRINGEN.nl
31 aug. 2022
Zo moet het, geweldig! Gefeliciteerd met jullie verloving en bedankt voor de goede feedback.
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Mooi product, goede kwaliteit! Snelle levering en discreet geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van VERLOVINGSRINGEN.nl
31 aug. 2022
Bedankt voor de geweldige feedback! We wensen u veel succes met uw aanzoek.
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Super service, alles heel vlot verlopen. Heel goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Levering was erg goed, zoals afgesproken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van VERLOVINGSRINGEN.nl
31 aug. 2022
Super bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van VERLOVINGSRINGEN.nl
31 aug. 2022
heel erg bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Betrouwbaar, scherpe prijzen en mooie ringen. De levering vond exact plaats op de aangeven datum.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Goede service, ringen worden keurig in een doosje geleverd met pasje voor het edelmetaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Prachtige ring. Correct en op afgesproken tijd geleverd. Ik kan het alleen maar aanraden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Levering op tijd, goed verpakt, zeer netjes verzorgd.
Beoordeling melden