782 reviews in totaal   196 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

782 reviews in totaal

Klanten zijn zeer positief over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, dat als warm en welkom wordt ervaren. De service wordt omschreven als uitstekend en professioneel, met bijzondere waardering voor het meedenken, de duidelijke uitleg en het nemen van de tijd voor iedere klant. Het geduld van de medewerkers, vooral bij het helpen van kinderen of in ingewikkelde situaties, wordt veelvuldig geprezen. Deskundig advies bij aankopen en het actief meedenken worden als pluspunten genoemd. Ook de snelheid van hulp en afhandeling valt in de smaak, evenals het zorgvuldig en leuk verpakken van cadeautjes, wat de ervaring extra bijzonder maakt. Tot slot wordt de deskundigheid en professionaliteit van het personeel vaak genoemd, vooral bij specifieke handelingen zoals gaatjes prikken of het geven van advies.

ReviewsLucardi Juwelier Rotterdam Keizerswaard

Fantastische service!

Ik heb 26 mei een ringetje cadeau gekregen dat op 15 mei gekocht was. Helaas was er nu al een steentje uit. Ondanks het feit dat er geen bon meer was heeft de medewerkster met veel geduld uiteindelijk de gegevens terug gevonden en heb ik nu een nieuw ringetje om mijn vinger. Alle lof dus voor het geduld en de klantvriendelijkheid van jullie medewerkster op de Keizerswaard 👍👍👍

Heel vriendelijk en geduldig personeel

Werdt vriendelijke geholpen, eerst goede uitleg en daarna zijn de gaatjes gedaan bij me dochter van 2 jaar en de mevrouw deed het met geduld en ging heel hygiënisch te werk zal zeker nog een keer terugkomen door de goede service

De 2 oudere dames waren heel klantvriendelijk en ervaren en hebben me heel goed en uitstekend geholpen. En waren ook heel geduldig. Supergoed lucardi in het winkelcentrum keizerswaard ijsselmonde.
Vriendelijke bediening En de verpakking toppie Was echt grandioos Achterklein kind heet liviyanna wordt livi genoemt de verpakking lief het past zeker bij haar
Ik vond de mevrouw achter de kassa heel erg vriendelijk. Ze is een goede medewerkster. Ze adviseerde dat ik een membership kon aanschaffen, wat ik ook heb gedaan. Ze hielp mij goed en dat geeft mij een goede ervaring bij de Lucardi.

Gaatjes schieten

Er werd goed te tijd genomen om de gaatjes te schieten bij mijn dochter. Goede uitleg van het proces en hoe na te behandelen
Ik ging voor een neus piercing en mij zoontje voor oorbellen! Wat heeft deze mevrouw het lief en zorgzaam gedaan.

Super blij meisje met nieuwe oorbelletjes

We kwam voor nieuwe oorbelletjes voor mijn dochtertje. De dame heeft samen met haar de oorbelletjes uit de vitrine gehaald en de oorbelletjes bij haar in haar oortjes gezet. Super bedankt.
D V
Don v.
Jammer dat er weinig keuze was (gouden armbandjes). Prima geholpen door de vriendelijke dame.
D V
Donny v.

Top!

Vriendelijke medewerkers! Bij baby gaatjes laten prikken in beide oren en de medewerkers waren heel, professioneel, geduldig en zorgzaam! Alles ging in 1 keer goed, gelukkig.

Nette winkel en top medewerkers!

Bij binnenkomst ziet alles er super netjes uit en je word meteen vriendelijk begroet door dames die er staan. Goed geholpen en ook duidelijke uitleg. Fijne winkel en kom er graag terug!
Gaatjes prikken Voor mijn dochter van 7 gingen we gaatjes prikken. We moesten een formulier ondertekenen waarin stond dat we schriftelijke informatie hadden ontvangen over de risico's van gaatjes prikken. Het was echt een eigen keus om gaatjes te laten maken, maar er was geen schriftelijke informatie. Toen ik daar wat van zei en dat dus niet kon ondertekenen werden ze boos. Het personeel was niet echt vriendelijk en het lukte ze ook niet om in 2 oren tegelijk te prikken.

Antwoord van Lucardi Juwelier Rotterdam Keizerswaard

Beste Judith, Dank je wel voor je feedback en wat jammer om te horen dat jullie bezoek niet prettig is verlopen, zeker bij zo’n spannend moment voor je dochter. Het is niet de bedoeling dat je je onder druk gezet voelt bij het ondertekenen van een formulier of dat de ervaring als onvriendelijk wordt ervaren. Ook vinden we het vervelend dat het prikken niet soepel is gegaan en niet volgens verwachting kon worden uitgevoerd. We nemen je opmerkingen serieus en geven dit intern door zodat we onze service en communicatie kunnen verbeteren. Als je dit nog verder wilt bespreken, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@lucardi.nl. We hopen dat jullie dochter ondanks deze ervaring toch blij is met haar oorbellen.
Klantvriendelijkheid in de winkel
Een fijne samenwerking. Een goed advies.
Super vriendelijke personeel!!!!
Ik ben heel goed geholpen en geïnformeerd over mijn neuspiercing die ik ook daar heb geschoten
Heel snel behulpzaam en vriendelijk geholpen door de verkoopster ! Het was een cadeautje wat ze leuk in doosje heeft ingepakt . Degene waar het voor was , was er ook super blij mee .
Fijn en netjes geholpen nieuw batterijtje in horloge gezet.
Goed geholpen. Niet meteen aangesproken bij binnenkomst

Aardig personeel

Ik werd goed geholpen door een aardige mevrouw die ook hielp meedenken bij het uitkiezen van cadeautjes. Ook werden deze leuk verpakt daarna.

Lucardi Juwelier Rotterdam Keizerswaard

In de Rotterdamse gemeente IJsselmonde vind je winkelcentrum Keizerswaard. Dit is een overdekte shoppingmall met meer dan 80 winkels. Op het dak van het winkelcentrum kun je parkeren en alle winkels b...