Lucardi Juwelier Lelystad

396 reviews in totaal   96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijke en behulpzame houding van het personeel, dat ruim de tijd neemt om te adviseren en mee te denken. De snelle service en vlotte afhandeling van aankopen worden gewaardeerd, net als het persoonlijke advies waardoor klanten sneller tot een keuze komen. Het ruime en gevarieerde assortiment en de uitstekende productkwaliteit dragen bij aan de positieve winkelervaring. Ook de klantgerichte service en aandacht voor details, zoals cadeauverpakkingen en graveren, worden vaak genoemd. Enkele klanten merken op dat de keuze soms beperkt is voor specifieke producten.

ReviewsLucardi Juwelier Lelystad

Geweldige service en een hygiënische winkel!

De medewerksters waren echt oprecht super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben 3x op 1 dag geweest met mijn kinderen 1 voor 1. M’n oudste wou graag oorbellen schieten. Ze hebben hem op z’n gemak gesteld ( mij stiekem ook ) en beide oren tegelijk gedaan zodat het niet zo spannend meer was. Met uitzoeken hebben ze ons geweldig geholpen. Super mooie verpakking erbij gekregen bij de aankopen. En omdat 1 sieraad een cadeau was, werd deze ook nog apart verpakt. Geweldige service! Daarnaast is de winkel zelf heel hygiënisch. Er was geen stofje te zien. Ik vind dat zelf zeer prettig omdat ik vaak m’n sieraden hier haal. Hygiëne vind ik dan erg belangrijk. Al met al was alles top!

Erg toe aan vakantie

Er waren 3 personeelsleden, wat ik al erg veel vond. Een van de personeelsleden was een jongere dame die stil toekeek naar de andere twee dames. Deze dames waren drukker met hun komende vakantieplannen dan het helpen van klanten. Toen de aandacht er was, werd ik redelijk geholpen. De armbanden en oorbellen uit de voorraad werden wel wat onbeholpen terug gegooid in het mandje. De klant naast mij werd door een dame met plat Amsterdams accent zuchtend en steunend geholpen. Het had er alles van weg dat deze dame erg toe was aan haar komende vakantie……

Antwoord van Lucardi Juwelier Lelystad

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en jammer om te lezen dat je bezoek aan de winkel niet prettig is verlopen. Het is begrijpelijk dat je meer aandacht en een zorgvuldige, klantgerichte service had verwacht, zeker bij het uitzoeken van sieraden. Dit is niet de beleving die we willen bieden in onze winkels. We nemen je feedback serieus en geven dit intern door zodat er aandacht kan komen voor houding, samenwerking en klantbeleving op de winkelvloer. Mocht je dit nog verder willen toelichten, dan kun je ons bereiken via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl). Team Lucardi
Super geholpen en ben super geholpen. Fijne mensen zeer vriendelijk. En als ze het niet in de winkel hebben dan regeld ze het dat het er wel is.

Super fijne winkel

Word altijd super fijn geholpen in de winkel, is het niet op voorraad word het besteld en als het wat sneller moet denken ze mee voor een andere oplossing
Het is enorm leuk om iets voor de vrouw waarmee je 54 jaar bent getrouwd te kunnen kopen, de keuze was prima, en het doet je goed dat je je vrouw blij kunt maken.

Neusknopje met haakje

De kennis van een neuspiercing maat staafje door neus kan beter. Bij een piercer heb je een dikker staafje. De andere dame vond ik erg ongeïnteresseerd. Weinig keus qua neus knopjes. Wel erg vriendelijke dame, klantenkaart erbij, gelijk korting, top!

Hulp

Goed geholpen, liefe mevrouw. Alleen zou het wel fijn zijn als de dames niet eerst hun gesprek van 7 minuten af moeten maken en mij 2 seconden helpen en erna weer verder kletsen.

Hel fijne sfeer toen ik binnen kwam

Hele fijne sfeer toen ik binnen kwam. De medewerkster die mijn oorbellen schoot was rustig en heel erg vriendelijk. Ben heel erg blij met mijn oorbellen ;)
Aardig personeel en nemen de tijd voor je....altijd mooie aanbiedingen en advies!

Snelle service

Werd netjes geholpen kon op mijn gemak even kijken ik vroeg of hun zelf graveren dat deden ze dus kon op mijn ketting wachten en gelijk meenemen vond ik wel prettig
vriendelijk medewerkers en altijd erg behulpzaam
Ik heb vandaag 2 horloges gekocht en ben uitstekend geholpen door deze dames in de winkel
Jullie hebben mooie sieraden en de medewerkers zijn vriendelijk
Fijn personeel. Wordt altijd goed geholpen met een glimlach.
Hele fujne medewerkers altijd behupzaam leuke aambiedingen . Fujne winkel.mooi kado te kopen voor moederdag .verjaardagen en naarlijk voor me zelf.
Vriendelijke medewerkers. Wat wel beter kan, is de werking van de accounts en de website
Goed geholpen door de leuke dame in de winkel
Heel prettig geholpen. Ook goed advies. Artikelen mooi ingepakt. Fijne ervaring om hier te komen
Prima geholpen, rustig en met geduld!
Ruime winkel vriendelijk personeel dat goed meedacht, enkelbandje was wat dof geworden en kreeg een “badje” daarna blinkend schoon.