zhenzhu.nl- Logo - Beoordelingen

zhenzhu.nl
Beoordelingen:

61 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden140 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zhenzhu.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel bijzonder, zo fijn contact per mail en telefonisch om volledig aan mijn wensen te kunnen voldoen! Een regelrechte aanrader, prachtige zoetwater parelkettingen, goed in prijs, keurig verpakt , verzonden én ontzettend snel! Grote complimenten aan Angelique!

de meest kritische beoordeling

10 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ketting en armband die ik bestelde zijn prachtig! Ze werden echter niet op dag van bestelling verzonden, terwijl dat op de site uitdrukkelijk beloofd wordt. En ik had al om 14 uur, dus ruim voor 17 uur besteld. Ik wilde de sieraden op een bepaalde gelegenheid dragen, een reden om te kiezen voor ‘voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden’. Daar kun je dus niet op vertrouwen en dat voelt niet oké
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zhenzhu.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi artikel, goede verhouding prijs/kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijke benadering en gewoon hele mooie sieraden.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, goede service , ben al langer klant
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling moet nauwkeuriger zijn.

Van 1 item niet gekregen wat ik besteld heb, volgens de foto's bij de bevestigde bestelling zag het er anders uit.
Beoordeling melden
JS
J.C.W. S.
Amsterdam
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle afhandeling: ontvangstbevestiging, verzending en ontvangst! Mooie artikelen met interessante beschrijving van de mogelijke betekenis.
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. En ik werd gebeld omdat ik een verzoek bij mijn bestelling had geplaatst. Heel netjes!
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stijlvolle oorbellen. Info klopt. Snelle verzending, mooi verpakt en vriendelijke communicatie
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment, goede kwaliteit, levering is verzorgd en snel
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijk contact. En snel antwoord op een mail.
Beoordeling melden
JD
Jannie D.
IJsselstein
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima websitebezoek en snelle levering.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Meegedacht met klant

Na mijn bestelling werd ik persoonlijk gebeld om voor de zekerheid te checken of ik de goede maat oorclips had besteld. Op basis van een oudere aankoop. Hoe attent!
Beoordeling melden
GH
Greet H.
Zoetermeer
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zulke leuke sieraden. Verwen mijn kleindochters met leuke armbandjes
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stijlvolle oorbellen. Snelle levering in leuke verpakking
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige sieraden.

Snelle levering, feestelijk ingepakt en prachtige sieraden.
Beoordeling melden
ES
E s.
Landgraaf
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed verzorgde en snelle bezorging. Leuk verpakt.
Beoordeling melden
GH
Greet H.
Zoetermeer
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel leuke zoetwaterparels ben er gek op
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Mooie sieraden!
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niks ontvangen
Beoordeling melden
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, product zoals omschreven. Ga zo door!
Beoordeling melden