zhenzhu.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
zhenzhu.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij zhenzhu.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 21 sep. 2021

Beoordelingen voor zhenzhu.nl

38 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

113 beoordelingen in totaal

29 sep. 2022
Nadat ik uit al die prachtige en betaalbare sieraden eindelijk een keuze had gemaakt, werd de volgende dag door Angelique persoonlijk het pakje afgegeven. Want, mijn huis lag op haar route. Hoe attent is dat? Het pakje ziet eruit als een cadeautje. Alles straalt aandacht en liefde voor het vak uit. Echt een aanrader!

de meest kritische beoordeling

10 sep. 2023
De ketting en armband die ik bestelde zijn prachtig! Ze werden echter niet op dag van bestelling verzonden, terwijl dat op de site uitdrukkelijk beloofd wordt. En ik had al om 14 uur, dus ruim voor 17 uur besteld. Ik wilde de sieraden op een bepaalde gelegenheid dragen, een reden om te kiezen voor ‘voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden’. Daar kun je dus niet op vertrouwen en dat voelt niet oké

Beoordelingen voor zhenzhu.nl

5 sep. 2023
Duidelijker aangeven dat met de gewone post, als brief, verstuurd wordt. Godswonder dat die dingen überhaupt zo nog aankomen ! Heb al regelmatig geopende poststukken ontvangen.
2 sep. 2023
Prachtige pareltjes, mooi verpakt, een dubbel kadootje om dat zo te ontvangen

Cadeautje

De leuke verpakking viel meteen op. Echt een cadeautje voor mezelf.
GH
Greet H.
Zoetermeer
5 sep. 2023
Prachtige sieraden. Snel geleverd, zou alles wel willen !!!
Betrouwbaar, reageert snel. Mooie handgemaakte sieraden.
GH
Greet H.
Zoetermeer
Aparte sieraden, geweldig, koop zeker nog wat
10 sep. 2023

Te laat verzonden

16 aug. 2023

Mooi en met veel liefde ingepakt

De snelheid en de manier waarop mijn bestelling was ingepakt. Echt een cadeautje voor mezelf
9 aug. 2023
Snelle en duidelijke levering. Product zoals belooft , goede kwaliteit.
15 aug. 2023
Zeer snelle levering, degelijk verpakt en mooie oorbellen
GV
3 aug. 2023

Mooie oorknopjes

Mooie oorknopjes. Ben er blij mee. Hartelijk dank.
2 jul. 2023
Geweldige service. Geen showroom, maar na opgave van wat ik graag wilde zien, kon ik langs komen. Alles lag netjes klaar en kon ik de sieraden bekijken.
7 jul. 2023
Hoi Iris, Dank je wel voor je mooie beoordeling en het delen van jouw ervaring met Zhen Zhu. Ik wens je veel plezier met de parel set. Groetjes Angelique
30 jun. 2023

Snelle verzending van mooie oorbellen

Snelle verzending (en verpakt in leuk kado-zakje !) en oorbellen waren precies zoals op de foto op de website. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding
7 jul. 2023
Dank je wel voor je uitgebreide beoordeling, dat wordt zeer gewaardeerd. Ik wens je veel plezier met de edelstenen oorbellen. Groetjes Angelique
AV
Ank V.
Haren
6 jul. 2023

Mooie kwaliteit zoetwaterparels

Duidelijke website. Voor zover ik kan beoordelen, mooie zoetwaterparels. Grote sortering van zoetwaterparels. Snelle verzending.
7 jul. 2023
Hoi Ank, Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en de mooie beoordeling. Je doet niet alleen mij een groot plezier mee maar je helpt hiermee ook klanten die Zhen Zhu nog niet kennen bij het maken van hun keuze. Ik wens je veel plezier met de parel oorbellen.
30 jun. 2023
Super service, snel geleverd. Ook snel en goed contact gehad via email, bij terugzending/ ruilen.
7 jul. 2023
Hoi Masha, Wat fijn dat je jouw ervaring wilt delen. Je doet daar andere klanten die Zhen Zhu nog niet kennen een groot plezier mee, zodat ze met een gerust hart hun bestelling kunnen plaatsen. Ik wens je veel plezier met de parel oorbellen. Groetjes Angelique
10 jul. 2023
Snelle levering, mooi verpakt en vooral… prachtige sieraden. Ik houd van zoetwaterparels!
14 jul. 2023
Hoi Linda, Dank je wel voor je mooie beoordeling en je toelichting. Je doet daar mij en andere klanten een groot plezier mee! Ik wens je veel plezier met je bijzondere lange parelketting. Groetjes Angelique
EV
Els v.
Hoogerheide
14 jul. 2023
Prachtige schelpen oorhangers. Zeer snel verzonden en een blije klant hier !
30 jun. 2023
Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit. Goed verpakt en snel verstuurd
7 jul. 2023
Hoi Cora, Dank je wel dat je jouw ervaring wilt delen. Je helpt hiermee andere klanten om met een gerust hart een keuze te maken. Ik wens je veel plezier met het parel armband. Groetjes Angelique
30 jun. 2023
Snel ontvangen en kwaliteit is top
7 jul. 2023
Hoi Hendrik, Het doet mij goed te horen dat je blij bent met de edelstenen oorbellen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Angelique