kayasieraden.nl/nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.094 reviews in totaal

kayasieraden.nl/nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.094 reviews in totaal

Reviews voor kayasieraden.nl/nl

Wat een ontzettende fijne service die…

Wat een ontzettende fijne service die ik van jullie heb ontvangen. Eerst had ik 2 aparte bestellingen geplaatst, maar kreeg maar bij 1 ervan een mooi gratis armbandje. Hierover heb ik een mail gestuurd, met de vraag of ik er toch nog 1 bij kon krijgen zodat ik mijn dochter en schoondochter allebei er 1 kon geven. Die werd toen opgestuurd voor mij. Daarna wide ik de zilver ketting van mijn zoon ruilen voor een zwarte, maar aangezien ik er een bedel aan had zitten werd er bij KAYA voor me meegedacht welke ketting ik dan zou moeten hebben. Deze werd voor me opgestuurd voordat ik de andere terug hoefde te sturen. Daarna de zwarte ketting ontvangen met zelfs ook nog weer een armbandje erbij. Dus nieuwe ketting werd al gestuurd en daarna hoefde ik pas de andere terug te sturen. Dus nogmaals, heel veel dank voor de service.
Outstanding service! Mijn bestelling is bij mij eindelijk terecht gekomen! Er waren problemen met brievenbus postpakket bezorgen maar Ik waardeer enorm en bedanken jullie klantservice medewerkers voor de hulp! mijn ervaringen zijn van 9Jan en het meest recente 16Jan. De kwaliteit van de sieraden zijn goed, zoals vermeld in de website. Jullie sieraden zijn even uniek en mooi als je service. More power to your business.
Ongelofelijk zo goed als jullie service is! Ik had een ringetje voor mijn kleindochter besteld en dit ringetje werd niet afgeleverd. Kwijtgeraakt in de post. Maar liefst drie keer hebben jullie een nieuw ringetje opgestuurd, en dit vind ik uitzonderlijk goed, vanwege alle rompslomp eromheen, mag ik het ringetje ook niet eens betalen. Waar vind je zo'n service? Jullie kunnen bij mij niet meer stuk.

De sieraden zijn werkelijk prachtig…/ logistieke afhandeling erg matig.

De sieraden zijn werkelijk prachtig gemaakt. Echt een heel mooi item om aan iemand cadeau te doen. Echter moet Kaya de website aanpassen en niet garanderen dat bestelde items de volgende dag i/d brievenbus liggen. Tot 2 x is dit mis gegaan. Waardoor het moment waarop ik dit speciale sieraad cadeau wilde geven moest worden afgelast. Zeer frustrerend. Bizar dat Kaya niet standaard met T&T verstuurd. Dit hebben zij de 2e poging bij uitzondering gedaan, maar nog was het item niet op de beloofde dag binnen. Het logistieke proces is dus wel echt een tegenvaller.
Antwoord van kayasieraden.nl/nl
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Wat fijn om te horen dat de bestelling naar wens is! We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een bestelling later wordt geleverd dan verwacht. Op onze website vermelden we een verwachte levertijd en kunnen we helaas geen garanties geven. Ook staat daar aangegeven dat onze brievenbuszendingen zonder track & trace worden verzonden. We nemen je feedback intern mee en wensen je heel veel plezier met de bestelde sieraden!
Privéprofiel
Ik ben erg blij met de aankoop van de ketting. Zeer snelle levering, prachtig vormgegeven vingerafdruk. Ik raad iedereen aan om bij Kaya te winkelen.
really beautiful work!!!! will give 10 stars!!!

Superb medallion

I got my order in 2 days,and it is absolutely gorgeous.The engraving and picture are superb,and the quality is very high.It also came packed impeccably.

Goede service

Nadat ik tot twee keer toe oorbellen had ontvangen met omgebogen stekers, heb ik de oorbellen nu ontvangen in een doosje en dat blijkt veel beter. Goede en snelle service van Kaya!
Fantastische service!!
Sluiting was kapot van armbandje ,kreeg meteen eenarmbandje gestuurd!! Goed geregeld!!!
Privéprofiel

Goede klachten afhandeling

Na klacht betreft het sieraad is er snel gereageerd door de klantenservice. Ook ben ik goed geholpen en het netjes afgehandeld.
Nadat een bedel vrij snel was verloren kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd dank daarvoor !!! Goede service
Na klacht, snel en keurig geholpen en nieuw exemplaar wordt verzonden
Antwoord van kayasieraden.nl/nl
Dank je wel voor je beoordeling. Uit deze 3 sterren begrijpen we dat je niet helemaal tevreden bent. Zou je dit verder willen toelichten via klantenservice@kayasieraden.nl? We helpen je graag!
Antwoord van kayasieraden.nl/nl
Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je niet helemaal tevreden bent over onze service of een product. Graag ontvangen we verdere toelichting per e-mail via klantenservice@kayasieraden.nl. We helpen je graag verder!
Antwoord van kayasieraden.nl/nl
Dank je wel voor het achterlaten van een beoordeling! Wij vernemen graag hoe we jouw ervaring met ons merk kunnen verbeteren. Zou je dit verder willen toelichten per e-mail via klantenservice@kayasieraden.nl?