Lucardi Juwelier Tilburg

657 reviews in totaal   117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over het vriendelijke, behulpzame en attente personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Ze waarderen het deskundige en persoonlijke advies bij het maken van hun keuze, evenals de tijd die medewerkers nemen voor hun klanten. Ook de dienstverlening wordt als goed, snel en meedenkend ervaren. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de sieraden. Sommige klanten ervaren echter communicatieproblemen doordat niet al het personeel Nederlands spreekt.

ReviewsLucardi Juwelier Tilburg

Kwam binnen en werd leuk ontvangen Ik had wat vraagjes en werd goed behandeld ze liet verschillende kettinkjes zien en liet de keus bij mij,vroeg of 't hangertje dat ik bij me had eraan gezet kon worden en dat was geen bezwaar Ze nam de tijd..ontspannen en rustig Ben blij dat ik binnen ben geweest Word vervolgd
Vriendelijk personeel. Ze vroegen netjes aan mij of ik wilde wachten omdat een meisje gaatjes ging laten prikken. Ze deden dat met twee personeelsleden tegelijk. Geen probleem en fijn om zo'n meiske niet te lang te laten wachten op zo iets spannends Daarna was er weer alle aandacht voor mij.

Persoonlijke aandacht staat hoog!

Goed advies en hele mooie persoonlijke aandacht! Verkoopster dacht goed mee en stond meteen voor mij klaar. Liet mij ook even mijn gang gaan als ik het nodig had om vervolgens ook alternatieven aan te bieden als iets niet werkte, zonder dat het opdringerig was. Top geholpen en zeer blij met mijn aankoop!

Triest... 3 van de 4 verkoopsters spraken alleen Engels.

Was met mijn kleindochter van 12 in de winkel, zij wilde van haar gespaarde zakgeld een ketting kopen. Toen zij aan de verkoopster wilde vertellen welke ketting ze wilde, werd er tegen haar in het Engels gezegd door de verkoopster dat die haar niet begreep omdat ze geen Nederlands sprak (???) waar door mijn kleindochter dicht klapte en zich duidelijk ongemakkelijk voelde, want ze begreep niet wat de verkoopster tegen haar in het Engels zei. Het is toch triest dat in een winkel (Lucardi) in Nederland!! van de 4 verkoopsters er 3 alleen Engels spraken !!?

Antwoord van Lucardi Juwelier Tilburg

Beste Natalia, Bedankt voor je review. Wat jammer en vooral vervelend om te horen dat jij en je kleindochter je zo ongemakkelijk hebben gevoeld in onze winkel. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet in zo’n bijzondere situatie waarin je kleindochter iets van haar spaargeld wilde uitzoeken. We nemen je feedback over taalgebruik en de manier van communiceren in de winkel serieus en geven dit intern door om te verbeteren.
Snelle hulp. Ik kan altijd bij Lucardi terecht als ik weer eens mijn oorbellen kwijt ben, want ze hebben daar altijd iets wat ik leuk vind! Werd snel geholpen in de winkel. Personeel is vriendelijk.
Kom er al jaren en heb nu kort na elkaar een ring en ketting gekocht met 10 % extra korting als fan van Lucardi, een fijne winkel met ook mooie mannelijke sieraden
Zeer klantvriendelijk én meedenkend personeel. Absoluut niet opdringerig waardoor ik altijd mijn sieraden bij Lucardi koop. Tevens als ik een sieraad als cadeautje wil kopen, ga ik naar Lucardi --> het wordt met zorg erg leuk verpakt. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de service en (zoals eerder gezegd) met de klantvriendelijke bejegening. Van mij krijgen de medewerksters in het filiaal hetgeen ik doorgaans bezoek een dikke 10! --> Een 10 met een griffel zogezegd! Ga zo door!!
Wij hebben vandaag de verlovingsring gehaald en hebben hele goede hulp gekregen! Ze hielp ons rustig en was vriendelijk en beleefd
Ik koop graag bij Lucardi, het ziet er mooi uit,en de prijs is ok prima. Maak iedereen blij met een juweeltje van Lucardi.
Het ging echt heel snel en goed, kwam gelijk daar aan de beurt en ze denken wel echt met je mee.
‏ik ben echt tevreden met jullie lucardi dat vind ik het mooiste en leukste sieraden die hebben ooit 👌🙏
Personeel was super vriendelijk. Aanbod qua mannen sieraden was wel wat schaars. Zeker wat ze in de lades hadden liggen. Had geluk dat de ring er nog was in mijn maat die ik wilde hebben. Maar toch geslaagd, dus zeker positief!
In korte tijd 3 x iets gekocht en elke keer heel Leuk en deskundig geholpen
Goede service. Ookal was het iets drukker. Alsnog genoeg tijd genomen om ons goed te helpen.
Het personeel zou wat meer Nederlands mogen spreken. Dit is lastig voor mensen die bijna tot geen engels kunnen spreken. Dan is iets uitleggen best wel lastig als jij hun niet begrijpt of zij jou niet. En daarom maar 3 sterren.

Antwoord van Lucardi Juwelier Tilburg

Beste, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen goed dat het vervelend is als je je niet volledig kunt verstaan met onze medewerkers, zeker wanneer dit het uitleggen of helpen lastiger maakt. We nemen je feedback over de communicatie graag mee om onze service verder te verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer prettig en duidelijk helpen in onze winkel. Team Lucardi.

klasse winkel

heel goede bediening kwaliteit sierade

Mooie sierraden

Mooie sierraden, goede service en prima geholpen
Erg vriendelijk geholpen in de winkel, horloge op maat passend gemaakt.
Goede prijs kwaliteit. Prettig advies gehad en goed geslaagd voor een cadeautje
Vriendelijk geholpen