Horloge-Bandjes.nl

3.711 reviews in totaal   147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering en de uitstekende, behulpzame service. Ook de kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen; men is tevreden over de stevigheid en uitstraling. Het feit dat het bandje goed past of precies aansluit op het horloge wordt vaak als positief ervaren. Klanten waarderen het bovendien dat zeldzame of specifieke horlogebandjes hier nog beschikbaar zijn. Daarnaast wordt het ontvangen van duidelijke uitleg en goed advies bij het kiezen van het juiste product als prettig ervaren. Sommige klanten merken op dat de levertijd soms langer is dan verwacht en dat iets niet altijd op voorraad is. Verder wordt aangegeven dat de communicatie bij vertragingen duidelijker zou mogen zijn.

ReviewsHorloge-Bandjes.nl

Stijlvolle upgrade voor mijn horloge.

Het leren Diesel horlogebandje is precies wat ik zocht. De kwaliteit voelt stevig en luxe aan, en het bandje zit meteen comfortabel om de pols. Het bestellen via de webwinkel ging eenvoudig en snel. Zeker een aanrader voor wie zijn horloge een frisse, stijlvolle upgrade wil geven.
Het komt altijd op een onverwacht moment dat een horlogebandje het na jaren trouwe dienst begeeft en je uit gewoonte vaker dan je denkt op een blote pols probeert te zien hoe laat het is. Hoe prettig is het dan, dat een nieuw horlogebandje met de juiste maat direct per post kan worden toegestuurd.

Antwoord van Horloge-Bandjes.nl

Goedemiddag, Wat leuk met foto van het resultaat! Veelal merk je dan inderdaad pas op hoe vaak je kijkt wanneer je geen horloge om hebt...... Veel Draagplezier toegewenst en bedankt voor uw mooie review Met Vriendelijke Groet, Antonie Slegers
Fijne snelle service. Had 2 horlogebandjes besteld, deze werden apart verstuurd. Aangezien het 2e bandje binnen 2 weken verstuurd werd hadden de bandjes ook tegelijkertijd verstuurd kunnen worden.

Antwoord van Horloge-Bandjes.nl

Goedemiddag, 1 band direct uit voorraad leverbaar de andere met 1 week vandaar dat er dan deelorder bij ons wordt geleverd Inderdaad hadden we kunnen wachten maar veelal is het gewenst we hetgeen direct voorhanden hebben te versturen. Wens u veel Draagplezier toe en Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling
Snelle levering. Was wat prutsen om het bandje er aan te krijgen. Het is met de tools die ik er bij gekocht had, toch gelukt.
Mensen die het begripbluisteren(via mail) nog ten harte dragen. Klant is koning. Alles deftig via mail uitgelegd en op dehoogte gehouden. Artikel zoals uitgelegd na verschillende vragen van mijn kant. Kortom zeer tevreden
Makkelijk gevonden wat ik zocht, maar de levertermijn mag iets korter zijn. Als er op de website "in voorraad" staat, verwacht ik mijn bestelling sneller dan nu het geval was, namelijk 3 weken. Misschien op letten in de toekomst
Zeer tevreden en snelle levering
Kwaliteit zoals beschreven. Echt mooi.

Perfecte service, goede kwaliteit!

Goed bereikbaar, snelle service, goed advies en heel fijn dat de verkeerde band retour gestuurd kon worden en de juiste band dezelfde dag nog verstuurd werd.
Tag Heuer horlogeband, duur lang voor deze geleverd werd maar elke keer als ik er naar vroeg kreeg ik een update.
Allereerst de prijs
De bezorging kan voor mij beter als de bandje op voorraad is moest ik nog vrijhangend wachten plus er mag als je een bandje koop er ook gereedschap er bij doen om het bandje op de horloge te plaatsen
I'm happy with the product
Het contact en bestelling zijn prima verlopen. De levering heeft door een misverstand mijnerzijds wat langer geduurd. Inmiddels is alles in orde en keurig afgehandeld. Bedankt voor de uitstekende service!!

Antwoord van Horloge-Bandjes.nl

Goedemiddag, Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent bedankt voor uw 5 sterren beoordeling
snel en zoals omschreven
Prettig zaken gedaan
Uitstekende service. Bestelde horlogebandje was niet meer leverbaar, er werd een drietal alternatieven voorgesteld en het bandje van mijn keus werd vlot toegezonden. Jammer dat het bestelde bandje niet meer leverbaar was en dat ik er zelf werk van moest maken (bestelling stond op niet afgehandeld). Naar tevredenheid geholpen dus de volgende keer kom ik graag terug.
Levering cfm bestelling! Levertijd was door back order wel iets langer dan op de site werd aangegeven.