happy-spirit.nl

7.293 reviews in totaal   953 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en efficiënte levering, de professionele en vriendelijke service, en de snelle reacties op problemen. De kwaliteit, uitstraling en verpakking van de producten worden hoog gewaardeerd, waarbij de verpakking vaak als netjes, stevig en feestelijk wordt ervaren. Het brede en gevarieerde aanbod biedt veel keuze en mooie producten. Daarnaast stellen klanten de uitgebreide productinformatie, beschrijvingen en adviezen op prijs. De prijzen worden over het algemeen als goed en betaalbaar gezien. Toch zijn er enkele punten van aandacht: sommige klanten melden vertragingen of problemen met de bezorging. Er zijn klachten over de bereikbaarheid en soms ontbrekende reacties in de communicatie. Ook missen sommige klanten extra uitleg bij de zending. Daarnaast zijn er opmerkingen over hogere kosten of verzendkosten.

Reviewshappy-spirit.nl

Teleurstelling

Er was n verkeerde notitie van bezorging maar het was wel bezorgd. Ik had de persoon die in woonzorgcentrum woont de dag en tijd gezegd maar dat was niet zo. Een dag later kwam het aan. Jammer ook dat er geen lampje bij n zoutlamp verkocht wordt. Ik zou dan gewoon iets duurder hebben betaald maar voor n cadeau is t leuker voor meteen gebruik. Het was zeker n mooi product. Hij is 25 mei jarig geweest maar ik moest even bekijken welke lamp nodig zou zijn maar zeker had ik n e-mail ontvangen welke vitting erbij hoorde. Woe of anders donderdag zal ik gauw 1 kopen en vrijdag kijken als t ook werkt.
Prachtig artikel binnen gekregen, nog mooier dan op de foto. Het was makkelijk te bestellen en is snel en goed geleverd. De enige tip die ik kan geven. Ik zocht een ('tover') staf deze staan op jullie website onder het Engelse woord 'wand', dat was wel even zoeken.

Antwoord van happy-spirit.nl

Hoi, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en dat alles soepel is verlopen bij happy-spirit.nl. We waarderen je tip over de benaming; we nemen dit zeker mee om het zoeken voor jou en anderen nog gemakkelijker te maken! Veel plezier ermee!
C W
C W.

Tip kwaliteit producten

Top kwaliteit producten. Zeer snelle afhandeling zorgvuldig verpakt. En zeer snelle verzending. Uitstekende communicatie Mooie makkelijk navigeren website. Heel veel goede en duidelijke product beschrijvingen.

Happy Happy Happy Happy Spirits!

Keurig bezorgd! Zeer mooie Tibetaanse hanger met een zeer sterke rozenkwarts steen! Is een mannelijke ketting en stond mijn buurman beter dan bij mij. Zijn verkering is na 6 jaar pas uitgegaan en hij heeft het nogal moeilijk momenteel Was helemaal ontroerd door de steen. Gisteren gegeven en een minuutje later gebeurde er een wonder! In het hele appartementencomplex verdween plots het Slechte en kwam er een normale, Goede gemoedelijke sfeer die volgens mij blijft! Ik ben alleen zijn huisgenoot en verder niet. Heerlijke sfeer zo! Hartelijk dank Happy Spirit!!!

Antwoord van happy-spirit.nl

Hey! Super bedankt voor je mooie verhaal en het delen van deze bijzondere ervaring met de Tibetaanse hanger en rozenkwarts steen. Bij happy-spirit.nl vinden we het geweldig om te horen hoe onze producten bijdragen aan een warme, positieve sfeer. Zo'n verandering doet ons hart echt goed! Fijne dag verder!

Superfijn geholpen met mooie producten

Voordat ik de bestelling plaatste heb ik gebeld voor uitleg. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijke uitleg en advies. Deze werd ook nog per mail verstuurd. Ik ben heel blij met de aankoop.
Een prachtige set armbanden besteld en alles was goed verpakt en verzonden. Wat ik alleen jammer vond, was dat ik bij de opmerkingen een verzoek tot verzending omtrent een bepaalde datum had geplaatst, maar daar is denk ik overheen gelezen. Het was uiteindelijk verzonden op een ongewenste datum. Gelukkig heb ik bij PostNL kunnen aangeven dat de bezorging op een andere plek moest plaatsvinden en gelukkig kon dat. Een aantal dagen later opgehaald. Ik mis hierin een stukje communicatie.

Antwoord van happy-spirit.nl

Hoi! Bedankt voor je bestelling bij happy-spirit.nl en voor je feedback. Wat fijn dat je blij bent met de armbanden en onze verpakking! Het spijt ons dat de communicatie rondom de verzenddatum niet helemaal vlekkeloos verliep. We nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren. Groetjes van het happy-spirit.nl team!
Snel geleverd. En precies zoals verwacht. Jammer van de hoge verzendkosten, De winkel is iets te ver weg voor mij om zelf naar toe te gaan. Had graag eens een keer bij jullie komen kijken. Mooie dag gewenst...
De levering was efficient maar ik had een andere idee wat ik wil bestellen. Door de foto had ik gedacht dat ik meer een rose/ coraal kleur had besteld en ik had een andere maat in mijn gedachten !! De volgende keer zal ik eerst bellen ! Met vriendelijke groet, Judy Andres uit Enschede

Antwoord van happy-spirit.nl

Hallo Judy, Bedankt voor je bericht en je bestelling bij happy-spirit.nl. Wat fijn om te horen dat de levering efficiënt verliep. We begrijpen dat kleuren soms anders kunnen overkomen dan verwacht, en we waarderen je tip om bij twijfel eerst contact op te nemen. Zo zorgen we samen voor de beste ervaring! Hartelijke groet van het happy-spirit.nl team
Beschrijving van dat gene wat je koopt, waar staat combi voor etc. Ik weet staat op website maar zou ook heel fijn zijn als dat erbij is.

Huisreineging pakket

Ik had een huisreineging pakket besteld, Abalone schelp met witte salie met lavendel, Palo Santo houtjes erbij, mooie kwaliteit, goede prijs ook, ben er heel blij mee en zou wel nog eens bij Happy Spirit bestellen ♡

Antwoord van happy-spirit.nl

Hey! Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je huisreiniging pakket! Bij happy-spirit.nl doen we altijd ons best om kwaliteit en een fijne prijs te combineren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nog meer mooie producten. Tot de volgende keer!

Posi en kleine nega

Bestel op dinsdag en krijg van jullie een melding t komt donderdag dus zorg k dat k thuis ben, dan komt er helemaal niets. Vrijdagmorgen zegt post nl wij komen vandaag bij je langs en dan komen ze wel of k krijg op het laatste moment van oei nier gered we komen morgen bij je langs. Maar ok stap nu uit die Energy en .moet jullie echt een dikke + geven voor de kwaliteit van de producten, geweldige stuur dan ook vaak mensen door naar jullie. Ga vooral zo door ! Vgr Yvonne

Antwoord van happy-spirit.nl

Hoi Yvonne, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze producten, dat waardeert ons team enorm. We vinden het jammer dat de bezorging niet soepel verliep, maar jouw positieve woorden motiveren ons om alleen maar beter te worden. Groetjes, Het happy-spirit.nl team
J S
Joke S.
Mooie en betaalbare stenen. Ik had de gouden driehoek besteld. De rozenkwarts (roze) vond ik erg vaal van kleur. Leek heel erg op de bergkristal. Ik kon ze bijna niet onderscheiden, dat is jammer. Het kadozakje waar de stenen in zitten was vastgeniet aan het kaartje met de beschrijving. Door de nietjes eruit te halen, was het kaartje helaas niet meer in tact. Twee gaatjes erin wat er niet mooi uitziet als je het als kado wilt geven.

Antwoord van happy-spirit.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie woorden over onze stenen en je eerlijke feedback over de rozenkwarts en het kadozakje. We vinden het fijn dat je onze betaalbare en mooie producten waardeert en nemen je opmerkingen mee om onze kwaliteit en presentatie steeds beter te maken. Groetjes, Het happy-spirit.nl team
Al verschillende keren aantal dingen besteld. Goede kwaliteit. Valt nooit tegen. Iedere keer een feestje als de bestelde producten binnenkomen!
Erg mooie kwarts hanger gekocht, ziet er mooi helder uit, dus blij mee! Netjes verpakt en snel verzonden. Made me a Happy Spirit 😀

super

Duurde even voordat ik mijn bestelling binnen had, maar dat kan heel goed aan de post zelf hebben gelegen. Producten zijn altijd fijn.
Super netjes verpakt, ik vond de omschrijving heel fijn te lezen op de website. Het was netjes verpakt, ook in een mooi zakje van Happy Spirit. Misschien een tip, om de omschrijving van de steen bij de edelstenen in te doen als jullie het verzenden. Zo geeft het nog mooier cadeau.
J V
J V.
Snel in huis en 2 mooie stenen. Nu hopen dat ze echt werken. Waarvoor ik ze heb aangeschaft, ben er wel beetje sceptisch over. Maar wie weet.

Geen welkom kado

Er zou een kadootje meegegeven worden (als nieuwe klant) die heb ik niet ontvangen. Blij met de rest vd artikelen en de communicatie hierover qua bezorging

Vriendelijke service, en stevig verpakt.

Kijk zelf graag de live sale op Vrijdagmiddag en Zondagochtend via Instagram. Daar kun je bij Roy en Elene al je gewenste itemsin het echt bekijken. En kom je zelfs nog leuke weetjes over het item te weten. Uiteraard mag je hier ook zelf je item uitkiezen. Dat vibd ik dus het fijnste, zien wat je koopt. Dan heb je geen teleurstelling over de kleuren/flashes/regenbogen in je item. Je ziet hoe groot het is en wat de mogelijkheden zijn. Het versturen van een live sale box, duurt iets langer omdat het magazijn niet in de winkel zit. Dat is voor mij geen enkel probleem. Het inpakwerk is stevig. Heb al tientallen pakketjes laten versturen, en nog nooit iets stuk ontvangen. Kortom een aanrader.

Antwoord van happy-spirit.nl

Hallo! Het is geweldig om te horen dat je geniet van onze live sales op Instagram en dat je waardeert dat je je eigen items kunt kiezen. We zijn blij dat onze verzendmethode en verpakking naar tevredenheid zijn. We hopen je snel weer te zien bij onze volgende live sale. Bedankt voor je positieve feedback!
Ziet er altijd keurig uit. Alleen de bezorging laat het afweten. Sta hier namelijk wortels te schieten. Al meer dan een week 👍🏼