happy-spirit.nl- Logo - Beoordelingen

happy-spirit.nl
Beoordelingen:

829 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.340 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
happy-spirit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kies goed, omdat je altijd reviews leest als er net is aangeschaft, en niet na een aantal gebruiksjaren. Verder ken ik HappySpirit al erg lang. Ik vind de foto's, die ze online zetten, soms afwijken van hoe het er "live" uitziet. Tevens weet ik doordat ikzelf veel gefotografeerd heb, hoe moeilijk het is qua belichting om foto's goed realistisch te maken. Daarom raad ik mensen aan, om vooral zelf "live" naar de winkel toe te gaan. Je kijkt je ogen uit en bovendien is het dan makkelijker je keuze te bepalen dankzij het zelf Live bekijken van je aankoop. Maar dan moet je je wel houden bij de steen die je aan wilt schaffen en je niet laten beïnvloeden door het vele moois dat ze je laten zien, zodat je ook echt thuiskomt met de steen die je eigenlijk, voordat je de winkel instapte, wilde kopen.

de meest kritische beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alleen avond bezorging vind ik niet fijn, heb graag een keuze.Maar dasr zijn ze aan aan het werken dus dat zou goed moeten komen. Klantenservice is niet hun sterkste kant. (Tenminste, degene waarmee ik te maken heb gehad niet) Ik vroeg (na 2 dagen nog niks te hebben gehoord over dat de bestelling bevestigd was ofzo) waar m'n bestelling bleef en er werd gezegd dat het erg druk is in januari en dat er zieken waren in het magazijn maar, dat als ik vond dat het te lang duurde ik wel mee mocht komen inpakken. Ik hoop dat dat een grapje was, maar de hele toon van de mail was belerend, sarcastisch, neerbuigend en niet empatisch. Zeker voor zo'n bedrijf in deze doelgroep, had ik een totaal ander antwoord verwacht. Ik kreeg een 'kadootje' bij mn laatste bestelling omdat ik voor een bepaald bedrag had besteld. Een zakje met een super piepklein stukje kristal erin. Ik moest het echt zoeken. Doe dan niks.. Heel jammer dit.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor happy-spirit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden 😁

Ik heb de laatste jaren vaker besteld bij Happy Spirit en ik was altijd tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding en met de levering van mijn bestellingen. Ook leuk, dat je een verrassing-kado'tje krijg als je voor meer dan een bepaald bedrag koopt. Dat ze met de Koning dag 30% korting op alles gaven was natuurlijk ook mooi mee genomen.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
8 mei 2024
Hallo daar! Heel erg bedankt voor je positieve feedback en dat je een trouwe klant bent van Happy Spirit. We streven ernaar onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden - van de kwaliteit en prijs van onze edelstenen en spirituele producten tot een snelle levering en zelfs verrassingsgeschenken voor grotere aankopen! We zijn zo blij dat we Koningsdag dit jaar konden opvrolijken door ook op alles 30% korting te geven. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kwam per toeval op deze website. En gelijk voor de eerste keer besteld dus ik wist niet wat ik ervan kon verwachten. Maar het heeft nu al goed geholpen. De stacaravan die wij hebben overnemen is weer schoon en hangt een positieve vibe. Ik ga nog verder kijken op de website wat voor mooie producten er zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
3 dagen geleden
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en je ervaring met ons te delen! We zijn zo blij dat je onze website hebt gevonden en dat onze producten hebben geholpen om je caravan een schone, positieve uitstraling/energie te geven. We streven ernaar kwaliteitsproducten te leveren die elke sfeer vrediger en aangenamer kunnen maken. Blijf bladeren door onze producten - we weten zeker dat je iets bijzonders zult vinden!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Wierook en een wierookhouder…

Ik heb wierook en een wierookhouder gekocht. De houder ziet er fantastisch uit en is een kadootje. Maar omdat hij zo mooi is ga ik hem zelf ook aanschaffen 😀 Je kunt kiezen uit heel veel soorten kwalitatieve wierook. Blij mee!
Beoordeling melden
RB
Rudy B.
Amsterdam
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en betrouwbaar

Ik ben al een aantal jaren klant en ben heel tevreden over de artikelen die ik besteld heb. Kwalitatief zeer goed en ook de verpakking en verzending verloopt ook altijd prima. Kortom: geweldige service!
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We stellen je loyaliteit erg op prijs en vinden het geweldig om te horen dat onze producten en service naar tevredenheid zijn. We streven ernaar om de beste edelstenen en spirituele producten te leveren en jouw positieve feedback betekent veel voor ons.
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt en heel blij met mij bestelling , helaas heb ik geen kaartje of id ontvangen van de werking van de stenen in de armband en geen kadoverpakking , dit had ik specifiek aangegeven .
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je blij bent met je bestelling. Hier bij Happy-Spirit geloven we dat elk sieraad speciaal en uniek is en als zodanig behandeld moet worden. Excuses voor het niet toevoegen van de werking kaartjes, deze zijn gelukkig wel te vinden op onze website. We waarderen de feedback en hopen dat je veel plezier blijft beleven aan je nieuwe sieraden!
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

duurde wat lang

Het duurde best lang voor ik het ontvangen had en een van de stenen is niet zo mooi, wat beschadigingen, maar dat is het risico met online stenen kopen. Verder prima verpakt verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Hallo daar! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en het spijt ons dat de levering te lang heeft geduurd. We begrijpen dat het een risico is om stenen online te kopen, maar we doen ons best om ervoor te zorgen dat alle stenen in perfecte staat worden verzonden. Wij danken u voor uw begrip en voortdurende steun voor Happy-Spirit.nl!
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat je ontvangt waar je om vraagt en nog een klein presentje omdat je boven de 20 euro hebt gespendeerd. Tot nu toe, alleen maar goede ervaringen met Happy Spirit.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
8 mei 2024
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn zo blij om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad met Happy Spirit. We streven ernaar dat onze klanten krijgen wat ze zoeken en we zijn blij dat je het hier hebt gevonden. Het is ook altijd leuk om een klant te kunnen verrassen met iets extra's! Bedankt voor je steun!
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Seleniet bol was niet egaal glad, had beschadiging (gevallen geweest vermoed ik) Beter de artikelen bekijken voor ze worden ingepakt en verzonden !
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
9 mei 2024
Heel erg bedankt voor je beoordeling en we zijn blij dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat je ervan vond. Bij happy-spirit.nl is het onze missie om edelstenen en spirituele producten van hoge kwaliteit te leveren, dus we nemen reviews zoals die van jou serieus en waarderen je feedback. We hopen dat je snel weer bij ons komt winkelen!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is goed gegaan, heel fijn dat het pakketje er zo snel was. Alles was netjes ingepakt. Ben blij met de spulletjes. Prima bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
9 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je pakket snel is aangekomen en dat alles netjes was ingepakt. Hier bij Happy-Spirit streven we ernaar dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben. We kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn!
ED
Els d.
Amersfoort
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pakket niet ontvangen

Dat ik het pakketje nog steeds niet heb ontvangen. Het is al vanaf 23 april onderweg naar de ontvanger dus dit duurt wel erg lang
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling! We begrijpen dat het even heeft geduurd voordat we je pakket hebben ontvangen en we verontschuldigen ons voor het ongemak. Bij Happy-Spirit vinden we het belangrijk dat onze klanten hun bestellingen snel en veilig ontvangen en we streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om contact op te nemen!
JS
José S.
Denbosch
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.. blij met de extra presentjes en persoonlijke berichtjes. Goede kwaliteit spullen.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je lieve woorden! We zijn zo blij om te horen dat je onze producten mooi vindt en de extra zorg waardeert die we aan onze leveringen besteden. Dat maakt ons gelukkig hier bij Happy-Spirit :)
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie sieraden

Super mooie sieraden die netjes verpakt zijn. Zou hier zeker weer bestellen! Leuke website met veel informatie over de stenen.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij om te horen dat je onze sieraden mooi vindt en dat je de website informatief vindt. Hier bij Happy-Spirit streven we ernaar om geluk en vreugde te brengen met onze prachtige producten. Nogmaals bedankt voor je recensie! Fijne dag.
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb hele goede ervaringen met, Happy Spirit de juiste stenen en magische Wierrook maken mijn dag compleet
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
9 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn er graag om je dagen compleet te maken met de juiste edelstenen en magische wierook. Wij geloven dat onze producten kunnen helpen om positieve energie in je leven te brengen, en we zijn blij dat je het met ons eens bent!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, maar ik mistte een document of handleiding voor het gebruik van de yoni ei
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij dat je je product snel hebt ontvangen. Hier bij happy-spirit.nl geloven we in het voorlichten van onze klanten over het gebruik van onze producten, omdat we een positieve en versterkende ervaring voor onze klanten willen creëren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt.
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben deze keer heel blij dat alles goed verlopen is met leveren. Mijn dank hiervoor 🙏😊
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
8 mei 2024
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je ervaring positief was en dat je blij bent met de levering. We doen ons best om te zorgen voor een snelle en efficiënte levering, dus het is altijd leuk om te horen als dat gelukt is. Nogmaals bedankt voor jullie steun!
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed en netjes verpakt. Mooie producten en een gratis verassing is altijd leuk
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Bedankt, we zijn blij dat je de verpakking en de gratis verrassing leuk vond! We zijn er trots op dat we mooie spirituele producten leveren met iets extra's. We hopen dat het je vreugde en geluk brengt :)
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Duidelijke foto’s en prachtige edelstenen schedels gekocht. Zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de foto's en de prachtige edelsteenschedels. We streven ernaar om onze klanten een unieke selectie spirituele producten te bieden en we hopen je snel weer te zien!
KV
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
steeds zoals beloofd goed verpakt en geleverd binnen afgesproken tijd !!!
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
8 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan wat betreft tijdige levering en verpakking. Hier bij happy-spirit.nl streven we ernaar om edelstenen en spirituele producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zodat onze klanten kunnen genieten van hun winkelervaring. Nogmaals bedankt voor de feedback!
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen 3 dagen na bestellen had ik mijn stenen !Raamdecoratie!
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je je stenen en raamdecoratie binnen 3 dagen na je bestelling hebt ontvangen - we weten hoe belangrijk het is dat je je happy-spirit artikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Ons doel is om positieve vibes en goede energie naar onze klanten te brengen. We waarderen je feedback en hopen dat je een mooie dag hebt!
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima afhandeling van mijn bestelling. Goed verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van happy-spirit.nl
1 mei 2024
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten! We zijn zo blij om te horen dat je bestelling perfect is afgehandeld met een snelle levering en geweldige verpakking. Hier bij Happy-Spirit streven we ernaar om de beste klantenservice te bieden en we zijn altijd op zoek naar manieren om de ervaring te verbeteren. Nogmaals bedankt voor jullie lieve woorden!