Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid van levering, de kwaliteit van de producten, de klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid van de service, en de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook het ruime aanbod, de beschikbaarheid van producten, de nette verpakking en de aantrekkelijke prijzen en prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele negatieve punten, zoals vertragingen door externe bezorgdiensten als DPD en PostNL, klachten over beschadigingen en retourproducten, opmerkingen over de bereikbaarheid en het retourbeleid van de service, meldingen van schade of onvoldoende bescherming bij de verpakking en opmerkingen over verzendkosten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdartshopper.nl
Blij met het dartboard. Ziet er strakker uit dan de Blade borden. Voornamelijk door de iets rustigere logo's en teksten op het bord zelf. De nummer aanduiding is ook wat moderner.
Het Target bord en het Omni systeem was makkelijk te monteren en tevens snel geïnstalleerd. Zorg wel voor een goede wifi verbinding. In combinatie met de Dart Counter app ben je binnen enkele minuten aan het darten. En... tellen gaat automatisch.
De service. Snelle levering en waar voor je geld. Daarnaast bij retourneren van producten een goede afhandeling.
Ik bestel al een paar jaar en ben uiterst tevreden.
Zou graag zien dat er vanuit dartshopper een actie zou komen om hun klanten blij te maken met een darttas. Een tas waarin alle dartspullen in kunnen. ( zoals dartwallet/case, a repointer e.d) Als voorbeeld de winmau pro line tour bag. Dit zou voor dartshopper ook gratis reclame en klanten kunnen opleveren als de tas natuurlijk voorzien is van naam en logo.
Groetjes en veel dart plezier.
Beste Dartshopper,
Onlangs heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst via jullie webshop: een dartsbord waar ik erg naar uitkeek. Helaas verliep de levering niet zoals gehoopt. Bij ontvangst bleek de doos waarin het dartsbord verpakt zat duidelijk beschadigd te zijn. De buitenste verzenddoos was volledig intact, wat erop wijst dat de schade vermoedelijk al aanwezig was bij het inpakken.
Later contact gehad met klantendienst,vandaar nog 4 sterren.
materiaal zelf was niet beschadigd.
en kreeg 5 euro korting op volgende bestelling.
Top producten. Het enige minpunt is dat de klantenservice moeilijk te bereiken is. Al jaren bestel ik hier en de bestelling van deze week 17-11 niet ontvangen. Zending is geannuleerd. Had deze spullen dit weekend nodig voor een toernooi maar helaas doordat het niet geleverd is heb ik het toernooi moeten afzeggen. 1ste keer dat me dit gebeurt. Hoop dat jullie contact met me opnemen!
Fijne ervaringen, zowel zakelijk als prive
Tot nu toe, en ik bestel er al jaren voor zowel zakelijk als prive, altijd een prima ervaring met ze. Bestellingen worden snel verzonden en zijn altijd ook goed verpakt. De enkele keer dat er contact nodig is geweest met de klantenservice ben ik altijd vriendelijke en adequaat geholpen. Top!
De goede mail contact en werd best wel snel gereageerd. Alleen omdat ik niet direct de juiste set dartpijlen had gevonden, moest ik ze retour sturen. Hiervoor werden kosten in rekening gebracht en er was geen optie dat ik zelf de retour kon regelen. Dit was wel fijn geweest, dit had mij de 2 keer retour kosten gescheeld.
Alles is zoals afgesproken.
Ben invalide en is soms moeilijk voor een grote bestelling te doen terwijl ik maar een paar kleine zaken nodig heb in verband met een beperkte uitkering.
Daarom iets voorzien voor deze mensen misschien
Groot aanbod met veel keuze
De website heeft een groot aanbod, ook van bekende merken, waardoor ik al mijn darts items hier kan kopen. Daarnaast is er vaak een goedkoper alternatief of eigen merk beschikbaar, zodat je zelf de keuze kunt maken. De items zijn snel ingepakt en verzonden en komen zonder schade aan.
altijd goed verpakt. leveringen zijn op tijd produkten van goede kwaliteit.
helaas zijn brievenbus pakketjes nog erg duur in verzending waardoor het voor mij dan makkelijker is bol.com te gebruiken
Snel verzonden, maar 1 minpuntje. Bij de dartmat kreeg ik het gevoel dat het een retourproduct was, en waarom ,hij zat niet in de originele doos en de oche was beschadigd, verf afgebladderd en de hoek van de oche was ingedeukt. Maar ik kon niet wachten om te darten. Verder geen klachten bestel hi
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Enige minpunt is minimumbestelbedrag en de melding dat je bestelling tot €100,- is verzekerd. Daarboven kun je bijverzekeren. Maar dan kun je beter meerdere keren bestellen 😳
Bestellen gaat heel goed maar de Levering met DPD is bar en bar slecht. Ik wacht al meer dan 1week op mijn bestelling. En reactie krijg je bij DPD niet als je een mail stuurt.
Je betaalt wel voor een snelle levering maar snel zijn ze bij DPD HELEMAAL niet.
Goede service, snelle levering
Erg tevreden over de producten, ook de tweedekans producten waren naar verwachting. De verpakking had mogelijk beter in twee keer verzonden kunnen worden maar verder helemaal top
Bezorging altijd pas na 2-3 dagen
Op de website staat "voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd" helaas is dit keer op keer niet het geval. Je ontvangt wel netjes een mailtje dat je bestelling is aangemeld maar pas een dag later wordt het pakketje aangeboden bij de bezorgdienst en dan duurt het nog een dag voor dat het bezorgd is. Misschien kan er beter staan " voor 22:00 uur besteld, overmorgen in huis"
Nog nooit op fout betrapt
Na 6 bestellingen heb ik Dartshopper nog nooit op een fout kunnen betrappen en steeds werd er geleverd binnen de 24 uur ( indien je ook rekening wil houden met weekends waar er niet wordt verzonden ). Prima service
Alles wat ik besteld heb bij de Dartshopper is heel snel en correct afgeleverd. De beschrijvingen bij de artikelen kloppen helemaal, ik kreeg precies wat ik besteld had en ook wat ik me er van voorgesteld had. Mijn leverancier voor dartsartikelen natuurlijk,
" De Dartshopper. "
Jullie hebben echt alle onderdelen zoals een uitgebreide collectie punten met schroefdraad die ik nergens kon vinden. Dan noem ik nog niet eens alle andere darts, shafts & flights. Ik was onder de indruk van de keuze. Dart al 53 jaar en Dartshopper is The shop to be!
Beste service tot nu toe.
Alles was perfect verpakt zodat er niks beschadigd kon worden en werd de dag nadien al geleverd, al verschillende keren online besteld bij verschillende sites maar ik kom telkens terug naar dartshopper.
Alles verloopt netjes en duidelijk en ook de site is overzichtelijk. Enige min puntje is dat bij de bestelling wordt gezegd dat ik niet bereikt kon worden en dat er een andere datum ingepland moet worden terwijl we de hele dag thuis waren en niand langs is geweest
Bestellen ging makkelijk. Omdat ik een kortingscode was vergeten moest ik de gehele bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen om gebruik te kunnen maken van de code. Was makkelijker als ze wat extra bij de bestelling hadden gedaan maar dat wilde men niet doen.