Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De producten worden als van goede kwaliteit ervaren en zijn netjes verpakt. Daarnaast wordt het grote en diverse aanbod gewaardeerd, net als de scherpe en betaalbare prijzen. De website is duidelijk en het bestelproces verloopt eenvoudig. Ook de communicatie wordt doorgaans als duidelijk en tijdig gezien. Tot slot wordt de klantenservice meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Er zijn enkele verbeterpunten genoemd op het gebied van klantenservice en communicatie, waar een klein aantal klanten niet volledig tevreden over was.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDailystyle.nl
Het was een echt themafeest.
Sipariş verdiğim her şey tam olarak sitede göründüğü gibi geldi. Başka yerde bulamadığım parti malzemelerini buradan aldım. Bu sayede tam bir tema partisi oldu. Böylece partinin ortamı çok güzel ve eğlenceli oldu.
Hollandaca çeviri:
Mijn bestelling kwam precies zoals op de website stond. Ik heb feestartikelen die ik nergens anders kon vinden hier gekocht. Dankzij dit werd het echt een themafeest. Hierdoor was de sfeer van het feest heel mooi en gezellig.
Zo super snel geleverd en zo blij omdat ik last minute de waaiertjes nodig had want was hittegolf en mijn dochter haar trouwfeest 🫣 zo blij ze waren heeel nuttig die dag en opvallend met al die mooie kleurtjes 😄 toppie dankjewel
Scherp geprijsd en échte klantenservice!
Uitgebreid assortiment, prima geprijsd en vooral échte klantenservice als je een vraag/verzoek hebt!! Ik ben super fijn telefonisch gelopen door een vrouwelijke medewerker.
prima bestelling plastiek bekers,bordjes en snack schaaltjes L
- Makkelijk te bestellen
- Goed mailverkeer up dates
- Snelle levering.
- Goed verpakt.
Super klantenservice!
Ging iets mis met de bestelling maar klantenservice loste dit snel en kosteloos op. Een snelle vriendelijke klantenservice is goud waard! Top dus.
Heliumtank werkte niet zoals verwacht
Gemengde ervaring met deze webshop. Het snoep was niet over datum (zoals ik eerst dacht), maar een deel voelde minder vers. De heliumtank werkte in mijn geval niet goed en was na enkele grotere ballonnen al leeg, terwijl ik met andere tanks meer ballonnen kan vullen.
De levering was snel en de andere producten waren in orde. De klantenservice gaf aan dat alles correct was, maar mijn ervaring was helaas anders.
Mini marshmallows zijn erg lekker
En zacht zoals het hoort !
Ik heb hier al eens besteld
En zal het zeker nog eens doen.
Ik ben zeer tevreden over Daily style
In 1 woord WAUW!!
Goeiemorgen het bevalt mij omdat 5 sterren heel veel bij jullie past! Als ik meer sterren kon geven.....had ik dat graag met alle aandacht wel gedaan! Ik vindt jullie echte toppers met het goeie service en mooie aanbiedingen en alles! Ga zo door ook met jullie goede klantvriendelijkheid! Aanrader voor iedereen ook mijn vrienden! Fijne dag👍👍🙂👋
Goede kwaliteit
Artikelen niet zo duur.
En een snelle service...
Snel bezorgd. Top !
Ontzettend tevreden, scherpe prijzen en goed kwaliteit. Snelle levering die ook nog eens goed is ingepakt! Vaste klant erbij 😍
Super
Had op het laatste moment producten nodig die ik nergens anders zo vlot kon vinden. Heel tevreden over de producten en de snelle bezorging!
Snel
Duidelijke website, het is makkelijk om iets te bestellen.
Snelle levering.
Snelle en nette levering. Producten zoals op website beschreven.
Heel leuk om ook online te shoppen!
Leuke producten, en super snelle verzending.
Dankjewel
Na mailtje is mijn bestelling keurig aangepast. (Ik had zelf een fout gemaakt in de aantallen bij het bestellen).
Geweldige service van Fiona op Zuidplein.
Echt een aanrader. Ik ben super tevreden
snel geleverd, precies de spullen die ik zocht,
voor een schappelijke prijs .
Het correct verwerken van de bestelling + snelle levering.
prima dienstverlening
directe, persoonlijke en snelle communicatie , prima service!
Makkelijke site, vond direct wat ik nodig had en vervolgens een snelle levering. Top!