Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, de scherpe prijzen en de professionele, behulpzame klantenservice. Ook de kwaliteit van de geleverde producten wordt gewaardeerd, net als de duidelijke communicatie en de verzorgde verpakking. Problemen worden doorgaans snel en netjes opgelost. Toch zijn er enkele punten van verbetering: sommige klanten ervaren beschadigde of onvoldoende beschermde verpakkingen. Daarnaast missen klanten soms updates of informatie over hun bestelling. Ook worden er klachten geuit over de prestaties van externe pakketdiensten zoals GLS en komen incomplete leveringen of het ontbreken van een passende oplossing bij problemen voor.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmassamarkt.nl
Ouderwetse en persoonlijke service
Waar gewerkt wordt kan ook eens iets verkeerd gaan. In mijn geval kwam een levering voor mij niet op tijd binnen. Na één telefoontje, heerlijk met een medewerker en niet een computer. Werd duidelijk dat het probleem niet door Massa Markt was veroorzaakt, maar ze hebben het ondanks dat toch super opgelost. Dit noem ik nog eens service die je tegenwoordig niet veel meer ziet. Dank u wel.
Bezorgde fles ontkalker was tijdens transport gaan lekken en de koerier adviseerde de zendig te weigeren. Paar dagen later was aankoopbedrag teruggestort, inclusief verzendkosten. Heel netjes!
Goede overleg en service, na probleempje
In eerste instantie : Géén telefoontje gekregen, wat wel beloofd was.
En ook géén mailtje gekregen...
Maar uiteindelijk is het goed opgelost door de winkel.
Goede service... Dank u !
eerste ervaring met dit bedrijf was heel goed
Waar koop je nog zoiets eenvoudigs als een afwasteil? Mijn zoektocht kwam hier uit.Ik ben bij 1e bestelling altijd voorzichtig, ga het liefst voor een Nederlands bedrijf an dat vond ik hier. Ik heb de markt al even vluchtig bekeken, en dit zal zeker niet mijn/onze laatste bestelling zijn hier.
Scherpe prijzen
Goede prijs kwaliteit verhouding alleen de levering had wat voeten in de aarde door weer omstandigheden 4 dagen vertraging en slecht op de hoogte gehouden door GLS en daardoor waren we niet thuis toen het pakket wel geleverd ging worden konden dit ook niet meer aanpassen.
pakket zonder toestemming voor de voordeur gezet gelukkig stond het er nog toen we thuis kwamen
Het verzenden en contact met Massamarkt verliep goed. Alleen de vervoerder GLS is echt een ramp, komen gewoon de auto niet uit en zeggen tot 6 keer dat je winkel niet open is terwijl de deuren open staan wat een rampvolk.
Gewoon goede website, netjes verpakt afgeleverd. Dus 5 sterren, top. Gaat er zeker meer een kijkje nemen.
Jammer dat gsl het doosje het bij de deur.had neer gezet. Ik kon het niet vinden. Bleek een buurman het doosje mer had.genomen. Bracht het 1 dag later. Gsl stond te vroeg.voor de deur. 1202. Terwijl in de mail stond, 13.30 en 15.30. Vond het lief van de buurman, vreemd van gsl. Van gsl hoor je niets na je klacht.
De schuif stok om ramen te wassen was de koppeling om de knik te veranderen gebroken gelijk 3x besteld goede kwaliteit.een aanrader .en de goed koopste.
Artikel goed ontvangen maar de verzendkosten voor een artikel door de brievenbus kan erg veel verzendkosten.
Fijne en duidelijke webshop , ruime keuze in't assortiment. Goede prijzen en een snelle verzending.
Bijzettafeltje tuin
Houd ons goed op de hoogte van levering, zelfs voor 1 dag vertraging. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Snelle levering, verpakking beschadigd.
De verpakking van het servies was behoorlijk beschadigd. De pakketbezorger stelde voor om samen te kijken of de inhoud beschadigd was. Vond ik heel netjes van de bezorger. Alles was heel en onbeschadigd.
mooi product, goede prijs, snelle levering ik ben tevreden , groter dan verwacht. een aanrader.
Super prijs /kwaliteit verhouding
Goede prijs /kwaliteit verhouding en super vriendelijke en prettige communicatie, ook als er iets fout gaat dan heel snel bereikbaar en super professioneel en behulpzaam in het vinden van een adequate oplossing , bestel hier zeker weer!
Positieve ontdekking.
Uitgebreid gamma, voordelige prijzen, snelle levering en goede communicatie👍.
Het is lastig om na de eerste bestelling al om feedback te vragen, want dan krijg je geen representatief beeld van kwaliteit en de service. Mijn lage beoordeling is dan ook uitsluitend vanwege het feit dat jullie niet aan mijn verzoek hebben voldaan om een BTW factuur te zenden, derhalve verzoek ik u beleefd om dit alsnog te doen, het is n.l. jammer als je deze zakelijke kosten niet administratief kunt verwerken.
Antwoord van massamarkt.nl
Goedemiddag,
Een btw-factuur kunt te allen tijde aanvragen via klantenservice@massamarkt.nl
Team Massamarkt
De snelle levering en mooi product. Heb voor jullie geen verbeter punten. Ga zo door
Snelle levering. Breekbare bestelling, maar goed veilig verpakt.
Goede en vlotte verzending. Echter bleek een product een ontbrekend onderdeel te hebben. Dit kan niet worden nagezonden en gek genoeg is omruiling ook niet mogelijk. Zonder gedoe werd het bedrag van het product gecrediteerd. Maar eigenlijk heb ik het liefst natuurlijk een compleet product. Opnieuw bestellen kost me dan weer verzendkosten. Jammer !