503 reviews in totaal   222 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

503 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 1 nov 2023

marks-miniatures.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering. Ook wordt de goede kwaliteit van de producten vaak geprezen. De vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service valt in de smaak, net als de overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken website. Daarnaast wordt de nette en stevige verpakking gewaardeerd. Het ruime en aantrekkelijke productaanbod biedt veel keuze voor hobbyisten. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen in de levering door PostNL.

ReviewsMark's Miniatures

Mijn bestelling was bij een andere koper/ klant terecht gekomen, en duurde iets langer, maar Mark belde mij zelf even op om de situatie uit te leggen, en excuses te maken. Ik vind dat top service.
M S
Marre S.

een hele fijne toegankelijke website…voor fantastisch gereedschap.

een hele fijne toegankelijke website met waardevolle uitleg bij elk artikel. Wat fijn om te werken met goed gereedschap. Na dat ik met blote handen en grof gereedschap een diorama heb gefabriceerd, vond ik via google en instragram deze website. Omdat ik de smaak te pakken heb, heb ik besloten door te blijven bouwen. Maar niet zonder de juiste tools. Ook nog een plus voor de stevige verpakking en de snelle levering. bedankt.
super snel geleverd alleen postnl liet het weer eens afweten.bericht sturen dat ze het afleveren en niets ontvangen pas een dag later waardeloze instelling.
Sehr guter Kontakt, schnelle Zuverlässige Bearbeitung, jederzeit wieder !

Figuurzaagjes en een figuurzaagbeugel gekocht

Figuurzaagjes en een nieuwe degelijk figuurzaagbeugel gekocht. Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader.
Bestelde goederen werden snel verzonden, en goed verpakt.
Scherpe prijzen, goede kwaliteit en super snelle levering.
P S
Peter S.
Ruime sortering. Levert snel (post nl werkt niet altijd mee helaas) Beantwoord vragen ook meteen. mvg Peter
Duidelijke omschrijving
Snel levering van juiste gereedschap!
R H
Rene H.
goeie spullen snelle levering

Uitstekend.

Website: passende spullen en goede prijzen. Contact vriendelijke en voorkomend. Vlotte afhandeling. Aan te raden.
Goede kwaliteit gereedschap👍🏻 Snel en keurig verzonden 👌🏻

Snel geleverd

Precies volgens de omschrijving.
super snelle levering en goed materiaal

Prima producten, snelle levering

Zozwie zo de ontvangen producten. Verder de snelle afhandeling en de daarover communicatie
Alles okay, gern wieder.
M T
m t.

TOP

alle prima en snel geleverd

Mark's Miniatures

Mark's Miniatures is gespecialiseerd in modelbouwgereedschap als pincetten, frezen, boortjes, klemmen, picks, punches, etc.