Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. Daarnaast wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Ook de scherpe en concurrerende prijzen worden gewaardeerd, evenals de duidelijke en snelle communicatie. Verder zijn klanten positief over de beschikbaarheid van producten op voorraad en het feit dat problemen met bestellingen of producten meestal snel en adequaat worden opgelost. De verpakking wordt overwegend als goed beoordeeld. Enkele klanten geven aan dat bij vertragingen de communicatie verbeterd kan worden. Daarnaast zijn er opmerkingen dat het product soms beter beschermd kan worden in de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsrullensfietsen.nl
Très bon service. Je suis très content de mon achat.
Le porte gsm est stable, recharge mon gsm en roulant.
Bien plus pratique que le porte velo horizontale que j avais de la même marque. Ici,je sais directement placer un câble usb-c si je veux. Les boutons du gsm restent accessibles
Si j ai encore besoin quelque chose pour mon vélo, je repasserai par ce magasin.
Per ongeluk het verkeerde onderdeel besteld Na contact met de klantendienst Snel verder geholpen door Janne Deze heeft de bestelling aangepast en dezefde dag nog verzonden Hierdoor nog sneller terug fietsplezier Nogmaals dank hiervoor Mvg
Snelle levering. Allen vrij ruime doos voor de navigatie.
Deze ruimte zou wat beter kunnen worden opgevuld met opvul materiaal zoals lucht kussentjes of bubble folie om het rammelen van het product te voorkomen. Zoals te zien op de foto
In verband met mijn vakantie en een plotselinge lekkende zuiger van de remklauw van mijn MTB Shimano, contact opgenomen met Rullens. Ze hadden de klauw op voorraad en stuurde deze met spoed op. Na 24 uur alles perfect binnen. Super geregeld. Thx
Heldere en duidelijke communicatie over mijn bestelling
Heldere en duidelijke communicatie over de status van mijn bestelling. Het SQlab 621 M-D active 2.1 zadel fiets erg lekker. Geen zadelpijn meer door het met elke trapbeweging meebewegende zadel.
Super service,na verkeerd onderdeel te hebben ontvangen,zeer vlot een nieuw onderdeel gekregen dag nadien al bij mij thuis,top bedrijf,doe zo verder...
Prima betrouwbaar bedrijf met een snelle levering. Heb je wat nodig. Dan kun je daar goed terecht zowel in de winkel als online!
Ik had per ongeluk een verkeerde variant van de Bosch telefoonhouder besteld online. Met één telefoontje de bestelling aangepast en een dag later in huis. Blij mee.
heel prettig en deskundig geholpen toen ik telefonisch paar vragen had over een product. Vervolgens eenvoudig kunnen bestellen en het produkt is heel vlot geleverd.
Gewoon prima en snel geregeld, zeer tevreden!
Wel jammer dat er geen inbus sleuteltje wordt meegeleverd vooral omdat het geen standaard maat is.
Snel en perfect geleverd.
Benodigd onderdeel was bij Rullens nog op voorraad, terwijl fabrikant productie maar bleef doorschuiven en elders niet te koop was.
Gewoon prima
Werd al aangegeven dat het product niet op voorraad was. Toch nog snel geleverd en goed op de hoogte gehouden m.b.t. de status. Gewoon prima.
Ik heb hier een helm gekocht. Ik ben zeer tevreden over het gemak om te kunnen betalen met items/ bankcontact want dat gaat snel. De helm was snel geleverd en de maat klopte. Ik ben zeer tevreden!
Duidelijke website en hele goede service!!
Mistte alleen een maattabel voor de kleding en handschoenen
Eenvoudig bestelproces met snelle levering
Heel blij met mijn Cadex classic band. Nu hopen op geen lek rijden. Bestellen gaat eenvoudig en de levering was supersnel.
Fietsbanden besteld en snel geleverd naar België!!
Dinsdagavond besteld en donderdag geleverd. Thx
Eerste maal besteld maar ga zeker nog opnieuw bestellen. Hele goede communicatie en snelle afhandeling. Top!
Rullens heeft goede service verleend. De communicatie verliep goed. De bestelling is geleverd binnen de verwachte tijd.
Jullie hebben bijna alles op voorraad, en de prijs is conccurerend.
Zeer goede service met persoonlijke update over beschikbaarheid.