743 reviews in totaal   156 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

743 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en het warme, persoonlijke contact met het personeel. De service wordt als uitstekend ervaren, mede door het meedenken en het snel oplossen van problemen. Personeel wordt als deskundig en behulpzaam omschreven, vooral bij het uitzoeken van specifieke klantvragen. Ook de snelle hulp en het overwegend positieve assortiment worden gewaardeerd, evenals de prijs-kwaliteitverhouding. Sommige klanten ervaren bij drukte langere wachttijden en vinden het assortiment wat beperkt. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onervarenheid van het personeel en bijkomende kosten.

ReviewsLucardi Juwelier Groningen Paddepoel

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Onlangs ben ik bij Lucardi geweest en ik ben ontzettend fijn geholpen. Het personeel was vriendelijk, geduldig en nam echt de tijd om mee te denken. Ik voelde me goed geadviseerd en er werd duidelijk geluisterd naar mijn wensen. De service was uitstekend en ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie sieraden en goede, persoonlijke service!
Ik kwam voor nieuwe oorbellen en een ringetje voor mijn klein dochter… wat een lieve jonge blonde dame die daar werkt, ging door haar knieën op kind hoogte en ging de oorbellen zonder enige moeite vervangen bij mijn kleindochter 👌🏻🥰 (echt lief ) helaas naar een paar dagen was de bling bling uit de oorhanger gegaan ….zonder pardon of toestanden heeft dezelfde jonge lieve blonde dame haar oorhangertje vervangen ❣️Dankjewel voor je klantvriendelijkheid 🍀
De medewerker nam alle tijd, leek mij heel deskundig en zeker enorm klantvriendelijk. De telefoon ging tijdens haar hulp aan mij en op het juiste moment vroeg ze of ze het gesprek via de telefoon kon voeren. Ik gaf toestemming zodat ik even de tijd HD om na te denken. De verkoper hield het telefoontje zo kort mogelijk maar was wel heel deskundig en gaf het gevraagde advies. Bij thuiskomst ontdekte ik dat ik nog vragen had over m’n aankoop. Ik heb haar gebeld en zij antwoordde dat ik kon komen om terecht g te komen zodat we konden kijken of een vergelijkbaar item wel aan de verwachtingen voldoet.

Horloge voor 86 jarige vader

Mijn 86-jarige (dementerende) vader moest een nieuw horloge hebben. Hij koos er eerst één uit zonder cijfers. De verkoopster bekeek het oude horloge en zag dat daar cijfers op stonden. Toen liet ze een nieuwe met cijfers zien. Deze heeft mijn vader gekocht. Dank voor het meedenken!
Vanmorgen een mooi hangertje gekocht. Een hartje met diamantje. Kreeg ik ook nog 10 procent korting als ik even lid zou worden van de member club. Mevrouw heeft even gewacht en verteld wat ik moest doen. Dat is toch service!! Ben erg blij met mijn hangertje!

Vriendelijk personeel en goede service

Het was op moment dat wij aankwamen heel erg rustig. Medewerker was bezig en begroette ons vriendelijk. Na wat rond gekeken te hebben en uiteindelijk een nieuwe batterij in de horloge te hebben geplaatst zijn wij vriendelijk geholpen.
Heel erg vriendelijk ontvangen, alle tijd voor mij genomen. Ook heel behulpzaam. Heel erg leuk dat er een jonge vrouw met hoofddoek in de winkel staat, gewoon omdat er geen onderscheid hoort te bestaan met hoe iemand er uit ziet. Wordt door mij gewaardeerd. Fijn bezoek!
Geweldige medewerkster vandaag die me met zoveel liefde heeft geholpen Kom er vaak vooral met verjaardagen altijd goed en als er iets niet goed is of niet past ook altijd fijne hulp.

Horloge uitgezocht en zeer goed geholpen

Horloge uitgezocht. Geholpen door vriendelijk verkoopster. Band was te groot. Terplaatse passend gemaaktgoede service
Er is altijd wat weinig personeel aanwezig maar de dames die er zijn, zijn altijd behulpzaam en hebben alle geduld met jou als klant. Als het dan even druk is het een kleine moeite even te wachten.
I like the quality and price for everyday jewellery. Also the staff is super nice and supportive. It would be nice if you would have more designs for everyday
Een goede service. Medewerkster was erg snel om te helpen en het verstellen van het horloge was snel klaar. Top service
A D
Anja D.

Ketting met zoetwaterparel

We zijn goed geholpen met onze zoektocht naar een ketting met een parel, behulpzaam personeel.
Ik vind de dames die er werken altijd bijzonder kundig en vriendelijk. Ook in uitzonderlijke situaties denken ze mee
Heel prettig geholpen, en het probleem met mijn horloge snel en vakkundig opgelost
De persoon die me heeft geholpen was vriendelijk en behulpzaam. Alleen als het vrij druk is en er staat dan maar 1 personeel is het lang wachten.

Personeel

Heel vriendelijk personeel en behulpzaam in het vinden naar het perfecte cadeau.
Personeel had aandacht voor je en was heel erg vriendelijk
Fijn contact en winkel is overzichtelijk. Ik zag dat de winkel weer was veranderd mijn complimenten!
Ik kan er nu nog welnig over zeggen heb hem nog geen dag, in eerste instantie wel goed maar eerst maar even afwachten.

Lucardi Juwelier Groningen Paddepoel

Groningen is een leuke studentenstad, volop gezelligheid dus! Maar deze stad kent een lange geschiedenis en dit is terug te zien in leuke elementen. Oude pakhuizen, schattige hofjes en mooie gebouwen ...