Klanten zijn zeer positief over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, waardoor zij zich welkom voelen tijdens hun bezoek. Ook wordt het deskundige advies en de eerlijke uitleg tijdens het aankoopproces gewaardeerd. De service wordt als uitstekend ervaren en de snelheid van de bediening wordt vaak genoemd als pluspunt. Daarnaast waarderen klanten het dat zij gewezen worden op kortingsacties en ledenvoordelen. Er zijn echter enkele opmerkingen over onduidelijkheden bij acties of de nazorg. Ook geven sommige klanten aan dat de wachttijd soms als verbeterpunt gezien kan worden en is niet iedereen tevreden over de duidelijkheid en de inwisseling van kortingsacties.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Emmen
Wij zijn geholpen door een hele lieve dame, haar naam weet ik zo niet, ze gaf hele goede service en dacht echt met ons mee. Wij hebben samen met onze (schoon)moeder onze verlovingsringen uit gezocht omdat wij net te horen hebben gekregen dat mijn partner ziek is en deze dame ging daar heel netjes mee om. Zij verdient echt een schouderklopje hoe goed ze ons heeft geholpen op zo een dubbele dag we zijn haar heel dankbaar.
Heel goed
Hallo,
Ik heb een prachtig zilveren setje ,,hanger en oorbellen,, uitgezocht bij lucardo in Emmen.
Goed geholpen door een vriendelijke mevrouw.die in de winkel stond..
Vriendelijke groeten, Mariet Dekker..
Bij lucardi in Emmen oorbellen voor mijn dochter gekocht, ze mocht ze zelfs even passen omdat het vrij kleine ringetjes waren. Super vriendelijke en behulpzame verkoopster en weet waar ze over praat.
Heel vriendelijk geholpen door de medewerkster die wist waar ze over praatte.
Ik was bij lucardi in Emmen ik kreeg goed advies en ik heb een mooie ring kunnen kopen
Vriendelijk personeel en ben goed geholpen met armbandjes uit te zoeken
Goede begeleiding voor aanschaf halsketting en armband voor onze puber.
Goed en leuk geholpen mooie oorbellen voor m'n dochter gekocht
Vriendelijke verkoopster, denkt goed mee.
Dames in winkel deden hun uiterste best om naast de memberskorting de voucher van €10'00 te verzilveren. Kregen dit echter n iets voor elkaar. Toen lucardi gebeld en dame aan de telefoon wist ook niet hoe dit moest en verwees mij terug naar de winkel........ medegedeeld dat die het niet wisten maar voor haar was de kous af.
Wij waren bij Lucardi gekomen nadat we na 20 jaar klant bij juwelier te zijn geweest spaaractie etc niet meer geldig was. Hier krijg ik hetzelfde gevoel bij, dus .....
Super geholpen!
Ik heb bij Lucardi een prachtige ketting gekocht en ben er echt heel blij mee! In de winkel werd ik supervriendelijk geholpen — het personeel nam de tijd en gaf goed advies. Je merkt dat ze echt meedenken en willen dat je met iets moois naar huis gaat. Een hele fijne ervaring, ik kom zeker terug! 💖
Goed geholpen met uiterst vriendelijk personeel
Ik ben heel goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk personeel
Goede service, duidelijk
Mijn ring was al 3keer een steentje uit gevallen… maar elke keer super service uiteindelijk een nieuwe ring gekregen. Hopelijk is deze wel goed. Mijn dochter was mee en mochten super leuk pakketje uitzoeken fijne service ! Had niet gehoeven maar toch erg leuk!
Antwoord van Lucardi Juwelier Emmen
Wat heerlijk om zulke positieve feedback te ontvangen! Dankjewel voor het delen, dat waarderen we echt. 💜
Redelijk tevreden
Netjes geholpen