Lucardi Juwelier Emmen

395 reviews in totaal   98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat bijdraagt aan een positieve en geruststellende winkelervaring. De geboden service wordt als uitstekend omschreven, mede door de persoonlijke benadering en de extra inzet van de medewerkers. Ook het deskundige en eerlijke advies helpt klanten bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast wordt de snelle bediening en vlotte hulp in de winkel gewaardeerd. Het schieten van oorbellen, vooral bij kinderen, krijgt positieve beoordelingen dankzij de duidelijke uitleg en de geruststellende aanpak. Tot slot zijn klanten tevreden met het ruime en betaalbare assortiment, wat het kiezen vergemakkelijkt.

ReviewsLucardi Juwelier Emmen

Was met mijn kleindochter in deze winkel die wilde graag een nieuw ringetje voor haar verjaardag. We werden heel vriendelijk geholpen door de medewerkster en die gaf mijn kleindochter ook rustig de tijd om even wat rond te kijken. Toen de beslissing was gevallen kreeg ze goede uitleg hoe ze ermee om moest gaan om het ringetje en armbandje mooi kon houden. Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanbevelen.
Wij zijn geholpen door een hele lieve dame, haar naam weet ik zo niet, ze gaf hele goede service en dacht echt met ons mee. Wij hebben samen met onze (schoon)moeder onze verlovingsringen uit gezocht omdat wij net te horen hebben gekregen dat mijn partner ziek is en deze dame ging daar heel netjes mee om. Zij verdient echt een schouderklopje hoe goed ze ons heeft geholpen op zo een dubbele dag we zijn haar heel dankbaar.

Heel goed

Hallo, Ik heb een prachtig zilveren setje ,,hanger en oorbellen,, uitgezocht bij lucardo in Emmen. Goed geholpen door een vriendelijke mevrouw.die in de winkel stond.. Vriendelijke groeten, Mariet Dekker..
Bij lucardi in Emmen oorbellen voor mijn dochter gekocht, ze mocht ze zelfs even passen omdat het vrij kleine ringetjes waren. Super vriendelijke en behulpzame verkoopster en weet waar ze over praat.
Ruime keuze, vriendelijke medewerker. Een ander medewerker was bezig met oorbellen schieten en stond deze buitenlanders keurig in het Engels te woord.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Vriendelijk personeel die goed naar de verzoeken van de klant luisterden. Ook waren diverse vragen naar tevredenheid beantwoord.

Super winkels

Ben heerlijk voor.mijn verjaardag verwent door mijn man en de service is geweldig top medewerkers
Onze dochter mocht nieuwe oorbelletjes uitzoeken. Veel keuze, goed geholpen en betaalbaar. Wij komen zeker terug!
De keuze is reuze en de bediening erg meevoelend. Niets dan lof... ....
deskundig geholpen bij het uitzoeken van een kinder ringetje.
Heel leuk en klantvriendelijk geholpen bij Lucardi in Emmen.
Heel vriendelijke en behulpzame medewerkster, en vooral, niet opdringerig!
Het personeel.heel vriendelijk en stonden voor me klaat
Goed. Snelle en goeie service
Wij zijn vriendelijk geholpen door het personeel, zeer behulpzaam!
Kom snel ophalen. Netjes gegraveerd
Vriendelijke dames en behulpzaam. Ruim assortiment.
Heel vriendelijk geholpen door de medewerkster die wist waar ze over praatte.
Fijne winkel met vlot personeel
Vriendelijke vrouw!