thisisnowa.com

71 reviews in totaal   71 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het duurzame karakter van de sieraden, met name het gebruik van gerecycled goud, zilver en oude telefoons. De kwaliteit van de sieraden wordt vaak geprezen, vooral wat betreft de afwerking, het materiaal en de duurzaamheid. Ook de verpakking valt in de smaak door de stijlvolle, feestelijke en zorgvuldige presentatie. De klantenservice wordt als erg goed ervaren, met snelle communicatie en hulp bij problemen. Daarnaast noemen klanten de snelle en betrouwbare levering als pluspunt. Het originele, mooie en veelzijdige ontwerp van de sieraden zorgt voor veel enthousiasme, net als de symbolische waarde en het verhaal achter de producten.

Reviewsthisisnowa.com

Heel mooie creolen in een mooie maat.

Mijn bestelling werd met zorg geleverd. Het zat in een heel mooi doosje en het sieraad was verrassend mooi. Mooie creolen met een klein blokje eraan. Dit kun je eventueel ook verwijderen. Maar ik vind het juist bijzonder. Het sieraad is ook fijn gemaakt en ziet er luxe uit. En ik vind het mooi dat het van gebruikt materiaal is gemaakt. Erg blij mee.
Na een vraag van mij over het product ontving ik snel een bevredigend antwoord. De artikelen die ik daarna bestelde werden mooi verpakt snel verzonden en bleken bij ontvangst van mooie kwaliteit. Het is een verjaardagscadeau voor een ander en ik moet het nog geven, gedragen is het daarom nog niet.

Antwoord van thisisnowa.com

Wat een fijne review, dank je wel! 🌟 En wat leuk dat het een verjaardagscadeau is! We hopen dat de ontvanger er net zo blij mee gaat zijn als jij.

Heel mooi design, en dit uit oude telefoons

Met een weekje vertraging (dankuwel Bpost voor jullie talrijke stakingen!!! :-() heb ik mijn bestelde artikelen ontvangen. Het design is werkelijk heel mooi en het feit dat deze uit oude telefoons vervaardigd zijn maakt het er alleen maar mooier op. Keep up the good work !!

Duurzaam & prachtig, mét een mooie boodschap

Heel goed duurzaam initiatief & mooie en bijzondere sieraden! Ik heb voor mijn 50ste verjaardag een eternal connection kettinkje gekregen van mijn studievriendinnen. Ook symbolisch heel mooi!

Antwoord van thisisnowa.com

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je vriendinnen hebben gekozen voor een uniek cadeau met betekenis 💛. Gemaakt van gerecycled goud en zilver uit oude telefoons. Veel draagplezier! Team NoWa | Amsterdam
M H
Martin H.
Mijn smaakvolle sierraad werd keurig verpakt bezorgd en was ook zo mooi als ik op de foto had gezien en verwacht. Ik draag het sierraad, dat een armband is dagelijks met heel veel plezier. Ik kan dus NoWa zeker aanbevelen als je jezelf of iemand anders wilt verrassen....
Prachtige zilveren oorbellen/ringen gekocht, ik draag ze bijna elke dag (zowel voor werk als feestelijke gelegenheden), ze voelen heerlijk licht. Krijg veel complimenten! Snelle levering, mooi verpakt en het belangrijkste, gerecycled materiaal. Sierraden met een verhaal.
De sieraden zijn klein maar fijn. Mooie ontwerpen. De duurzaamheid door goud en zilver te recyclen, is een mooi concept. De kwaliteit is hoog. Ik draag al zeker 2 jaar een armbandje 24-7 zonder slijtage.

Antwoord van thisisnowa.com

Bedankt voor je mooie feedback!

Prachtige oorbellen en ketting

Prachtige oorbellen heb ik bij NOWA besteld (en een dag later ontvangen) Meteen daarna de bijpassende ketting. En wat fijn dat het goud is dat al een leven heeft gehad...

Antwoord van thisisnowa.com

Dank voor je mooie review!
Mooie originele sieraden, dat het van gerecycled goud en zilver is vind ik echt super! Snelle en nette verzending. Ik ben er heel blij mee.
Fantastisch voorbeeld van hergebruik waarmee prachtige sieraden worden gemaakt. Voor mijn dochter die in Canada woont een subtiel aandenken aan Amsterdam kado gedaan.
Cadeau gedaan aan mijn vriendin die er heel blij mee was. Een mooi, duurzaam sierraad. Fijn dat onderdelen van telefoons een tweede leven krijgen. Ga zo door!

Antwoord van thisisnowa.com

Wat leuk dat je vriendin er zo blij mee was! Een bijzonder cadeau dat er mooi uitziet én een goed gevoel geeft is precies wat we willen bereiken. We gaan zeker zo door 😊Dank je! Team NoWa | Amsterdam
Mijn bestelde armband was verloren gegaan met de post. Ik heb dit vermeld bij NoWa en er werd meteen een nieuwe opgestuurd! Top service!!!!! Ben heel blij met mijn armband.

Prachtige sieraden, snelle bezorging

Prachtige sieraden! Mooie oorbellen voor mijn dochter. Einde middag besteld, dag erna al bezorgd.

Antwoord van thisisnowa.com

Dank je wel voor je review! 💛 Goed te horen dat de oorbellen zo snel bij je waren en wat een leuk cadeau voor je dochter. We hopen dat ze ze nog heel lang draagt. Team NoWa | Amsterdam

Elke dag weer blij met mijn NoWA sieraden

Ik heb ondertussen twee ketting van NoWa en ben er super blij mee. Mooi ontwerp, goeie kwaliteit en altijd verpakt in een mooi doosje met een lief berichtje.
Gewoon goed in alle opzichten: materiaal, afwerking, verzending

Antwoord van thisisnowa.com

Dank je wel! 💛 'Gewoon goed in alle opzichten', daar worden we blij van. Team NoWa | Amsterdam
Práchtig! Heel mooie hanger en oorbellen. Erg blij mee! Leuk verpakt en super snel verzonden.

Antwoord van thisisnowa.com

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 🌟
Ooit bij vriendenloterij gewonnen en heel veel leuke reacties vandaar ook een voor mijn dochter gekocht super mooi product.

Antwoord van thisisnowa.com

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je leuke reacties op onze armband ontvangt.
Prachtig merk met prachtige missie, heel blij met het tijdloze kettinkje!

Antwoord van thisisnowa.com

Dank voor je review! 💛 Wat fijn om te lezen en leuk dat je 'tijdloos' noemt! Dat is precies wat we willen bereiken: gerecycled goud en zilver uit oude telefoons omvormen tot duurzame sieraden Zodat wat ooit voorbijging, iets wordt dat je voor altijd bij je draagt. Team NoWa | Amsterdam
Communicatie over ontvangen oorbellen die wat klein uitvielen en de oplossing hiervoor.

Antwoord van thisisnowa.com

Bedankt voor je review. Heel fijn dat we het goed samen hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de oorbellen!
De stijl en uitstraling. Veel tekst is in het Engels, zou het graag ook in Nederlands willen lezen.

Antwoord van thisisnowa.com

Dank je wel voor je review! 💛 Leuk dat je ons hebt gevonden! Onze website is ook volledig in het Nederlands beschikbaar. Rechtsboven op de site kun je wisselen tussen Engels en Nederlands 😊 Team NoWa | Amsterdam