452 reviews in totaal   125 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

452 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend ervaren; medewerkers doen hun best om klanten goed te adviseren en te helpen. Het deskundige en persoonlijke advies wordt gewaardeerd bij het maken van een keuze. Daarnaast zijn veel klanten positief over de snelle en efficiënte afhandeling in de winkel. De producten worden als van hoge kwaliteit beschouwd en voldoen aan de verwachtingen. Ook het geduld van de medewerkers tijdens het adviesproces wordt vaak genoemd. Tot slot vinden klanten de producten betaalbaar en waarderen zij de prijs-kwaliteitverhouding.

ReviewsLucardi Juwelier Rotterdam Zuidplein 761

Ik zocht oorbellen voor mijn vriendin. Was toch nog lastiger dan ik dacht. De medewerker op Zuidplein heeft mij enorm goed geholpen! Nu heb ik mooie oorbellen waar mijn vriendin blij mee zal zijn!
Goed geholpen, enthousiaste en betrokken verkoopster. Mijn dochter voelde zich heel speciaal bij het uitzoeken van een kettinkje. Ze kwam heel vrolijk thuis met haar aankoop.

Excellent service

I bought a beautiful necklace today from your store in Rotterdam Zuidplein. Your staff called Ester showed me several different types of necklaces and helped me to choose the one that i bought. She was so helpful and her customer care service was excellent. I will definitely come back again!
Toffe meiden, super goed geholpen met het verwisselen van een batrerij voor een horloge ook gelijk een mooie ring gekocht voor man lief en super goed geholpen met een vraag die ik hier niet kan opschrijven, waren zij super begripvol en snapte me vraag volledig en zochten gelijk een oplossing. Bij deze 5 sterren danzij deze meiden!!!
Ik was opzoek naar een ring voor me moeder. Ben goed geholpen, ook nog een ring voor me zoontje gekocht. Voor een leuk prijsje!
De gastvriendelijkheid van de persoon die me had geholpen was echt perfect. Goed geholpen, behulpzaam en aardig. Ik zou om niks anders vragen

Geweldig Hele leuke verkoopster en ik werd op een fijne manier geholpen. Was mijn verjaardag en kreeg mijn cadeau als hoe het hoort. Ga heel snel terug voor een leuk armbandje

Super fijne service en vriendelijk personeel😊

Vandaag ben ik in de winkel geweest bij Lucardi en ik ben super fijn geholpen. Het personeel was vriendelijk, geduldig en nam echt de tijd om mee te denken. Daardoor had ik een hele prettige ervaring in de winkel. Zeker een compliment waard!
Ik ben heel erg tevreden met de juweliers die ik heb gekocht ik vind het specialer dan andere winkels! En helemaal niet duur ook!

Uitstekende service!

We zijn goed geholpen. De medewerkster heeft de horloge direct op maat versteld en heeft de tijd genomen om advies te geven. Heel blij mee. We komen hier graag!
Ik moest bij 2 horloges een batterij laten vervangen het werd vakkundig en netjes verzorgd
Goeie service vriendelijk en behulpzaam personeel
J S
Janny S.
Ik ben heel goed geholpen Echt een lieve en geduldige verkoopster
Ik vond de service goed, ik ben snel en goed geholpen.
Geweldige winkel zeer goed personeel en voor elk prijsje kan je iets leuks kopen geweldig
Werd heel vriendelijk geholpen

Online aankoop

Fantastische sieradenwinkel! Ik ben súper tevreden met deze winkel. De kwaliteit van de sieraden is top en alles ziet er precies zo uit als op de foto’s. De service is ook geweldig: vriendelijk, behulpzaam en ze denken echt met je mee. Mijn bestelling werd snel geleverd en mooi verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader als je van mooie en betaalbare sieraden houdt!

Toppie

Hartstikke leuke en gezellige Jonge dame heeft mij geholpen Op het zuidplein Rotterdam Bij de aankoop van een Mooie halsketting en een bijpassende ring. Ben zeer tevreden Mvg Pete ...
Personeel was super aardig en ik had snelle service. Een ruim genoeg arrangement.

Mooie goudkleurige stalen ring gekocht

Vandaag mooie goudkleurige stalen ring gekocht bij Lucardi op het Zuidplein Rotterdam. Zo vriendelijk geholpen. Heel blij mee

Lucardi Juwelier Rotterdam Zuidplein 761

In Rotterdam vind je het grote overdekte winkelcentrum Zuidplein. Hier zitten nu twee Lucardi filialen! Dit winkelcentrum heeft meer dan 160 winkels en genoeg parkeergelegenheden voor alle bezoekers. ...