Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en beleefdheid van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Medewerkers denken actief mee, geven deskundig advies en tonen geduld en professionaliteit, wat gewaardeerd wordt bij onder meer het schieten van oorbellen of het aanpassen van horloges. Ook het aanbod aan sieraden wordt als ruim en aantrekkelijk ervaren, met scherpe prijzen, betaalbaarheid en regelmatig leuke acties of kortingen voor leden. Bovendien wordt de snelle en efficiënte hulp bij aankopen en reparaties positief genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Amsterdam Osdorp
Mijn ervaring
Heel aardig personeel vind ik dan. Ze helpen je goed en ook gwn niet als perse winkelpersoneel die maar gwn dingen wilt verkopen. Voor de rest hebben ze heel veel in het arsortiment. Super mooie dingen ook! En ik heb het 1x gehad dat ik heel graag iets wou hadden ze niet meer, toen hebben ze het laten bezorgen vanuit een andere lucardi buiten adam! Nou binnen paar dagen werd ik al gebeld dat ik het kon ophalen. Echt top!!! Ook altijd mooie kortingen. Zo heeft me dochter haar eigen oorbellen gekozen/betaald. Jaa wat moet k nog meer zeggen?
De dames in de winkel hadden meteen aandacht voor me en ik werd zeer vriendelijk geholpen aan de ring die ik wilde kopen. Vriendelijk vroeg ze of het een kado was en of ik een tasje erbij wilde. Tegen betaling uiteraard, maar zonder opdringerig te zijn. Gewoon prima service! Blij met dit filiaal in Osdorp, Amsterdam!
Mooie sieraden!
De bestelling die ik ontvangen heb was heel mooi ik ben er blij mee! De retourneringen gaan ook vlot en ben heel goed geholpen in de winkel ook nog omdat ik wat erbij wilde halen! Ik bestel vaker bij jullie :)
De dame die mij heeft geholpen heeft een topservice geboden. Zoveel geduld en zo netjes. Was de 2 e x dat ik haar kwam lastig vallen en ze heeft me gewoon alle tijd gegeven dat is nou echt klantenservice 👌
Baterij van mijn horloge moest vervangen worden
Dame had het beetje moeite maar ze was geduldig
En werd goed geholpen met uitkiezen van een cadeau was echt tevreden
Mijn mening niks alles was goed
Heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Ondanks de drukte.
Zou geen verbeter punten weten, misschien nog een medewerker/ ster erbij, maar ik denk dat er pieken van drukte zijn.
I joined the member club and then I bought earrings from Lucardi but didn’t receive member 10% discount so you should mention that this does not apply to already discounted items. Also, customers are not allowed to try on earrings, which was disappointing.
Een Guess armband gekocht en door membership ook nog eens 10% korting gekregen en een gratis (roze) armbandje erbij. Vriendelijk personeel! Ik weer helemaal happy met mijn aankoop
De service van de dames was echt top! Enige wat beter kan is dat wifi voor gasten open gezet word, ik had geen verbinding binnen.
Robuste kinder ring voor een fijne prijs
Mijn zoontje wilde graag een ring uitzoeken en zag direct welke hij wilde hebben. Dankzij het membership kregen we ook nog korting.
Vriendelijke, leuke dames bij de filaal Osdorpplein. Ik heb een baby armbandje gekocht, en ben daar heel blij mee.
Bij binnenkomst werd ik meteen gegroet. Bij zoeken naar een cadeau werd ik super geholpen met suggesties en bij de kassa werd ik ook super geholpen en vriendelijk afscheid genomen
Aardige werknemers
De mensen die daar werken waren heel beleefd en hielpen met het perfecte matching cadeau te vinden voor mij en me vriendin.
Ik kom zeker weer eens langs!
Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke mevrouw.
Ze dacht met me mee over wat ik nodig had en we vonden uiteindelijk precies wat ik nodig had.
Hele goede service bij het laten schieten van oorbellen bij een 1 jarige kind
Spontane winkelmedewerker ben blij met lucardi in Osdorp 👌🏼👌🏼👌🏼
Outstanding customer service
I came to the shop twice: in both occasions the employees treated me with care and patience: probably the best customer service I've had in NL.
Klantvriendelijk personeel. Ze luisterde en dacht met me mee.
Goede en vriendelijke uitleg voor lidmaatschap en bij de aankoop
Mijn kleindochter heeft haar oortjes geprikt. De dame die haar hielp was heel kundig en lief. Top