pipstudio.nl- Logo - Beoordelingen

pipstudio.nl
Beoordelingen:

784 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.033 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het jammer dat je bij een bestelling tot € 75 verzendkosten moet betalen en ook als je iets retourneert. Daardoor ben ik minder geneigd te bestellen. Niet dát ik wil retourneren, maar als je het toch moet doen dat het gratis is, omdat je meestaal ook al verzendkosten hebt betaald. Ik ben nu dus eerst mijn eerstvolgende aankoop gaan 'beoordelen' bij de Bijenkorf en waarschijnlijk bestel ik het dan toch bij Pip Studio of een andere webshop. De kleding van Pip valt klein, dus ook daar heb ik even wat van gepast. Dat kan dus bijna niet bij andere winkels, want het is veelal alleen via webshops te krijgen. Lang leve fysieke winkels! Fijn contact gehad met Donald van de klantenservice.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat kunnen jullie doen? Bezorg mijn bestelde producten! Vorig weekend besteld. Ze zouden 10 okt bezorgd worden maar dat is tot nu toe (13 okt 16:30 uur) niet gebeurd. Een e-mail hierover op 11 okt is niet beantwoord. Telefonisch waren jullie vandaag (vrijdagmiddag 16 uur) niet bereikbaar, heb 2e klacht gestuurd. Dus het lijkt mij wel duidelijk wat jullie te doen staat. Met wat korting voor het aangedane leed (tijdsbesteding 2 e-mails en 1 mislukt telefoontje plus ik kan nu dit weekend NIET gaan behangen) zou aardig zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pipstudio.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevelen

Pipstudio heeft een kleurrijke en overzichtelijke website met een breed scala aan producten. Het was een plezier om uw website te bezoeken. Als klant heb ik een portemonnee besteld, een zeer mooie portemonnee, maar ik had hem iets kleiner verwacht. Ik zou Pipstudio zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het voor ons altijd een feestje wanneer we pip artikelen binnenkrijgen. .Mooi verpakt, ook de fraaie dozen bewaren wij om persoonlijke dingen in op te bergen. De kwaliteit is goed. Ik zou zeggen , tot de volgende bestelling.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne shop met leuke kleding. Twee dunne zomerbeoeken gekocht, 6 tops en een jasje. Oka, en een zomerduster/badjas. Zo kom ik de zomer wel door. Bedankt Pip Studio!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ongelooflijk mooie items, kwaliteit goed. Ben altijd zo blij met iets van Pip. Altijd mooi ingepakt met een klein verrassinkje
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede after sales service

Na een fout, een manco, is e.e.a op een heel goede wijze, in orde gebracht. Mijn speciale dank gaat uit naar uw medewerker D.
Beoordeling melden
NV
Nicole v.
Enschede
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tas is erg mooi. Viel niet tegen in het echt. De levering was ook top net als de verpakking van de tas. Kortom, super!
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi item in de uitverkoop kunnen kopen. Door ervaring wetend dat het kwaliteit is wat ik aanschaf.
Beoordeling melden
DB
Dorien B.
Amersfoort
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie website, goede producten en een heel goed klantcontact afdeling. Alleen maar positief
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel, soepel

Snelle, soepele afhandeling eneuhhh prima badjas met prachtige kleuren!
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beautiful products. Love my rug. Super fast shipping. Favorite brand!
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gekochte artikel goed verpakt en snelle levering volgens afspraak.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product

Prachtig product.Suoer sfeervol en fijn in gebruik.Ik hou ervan
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten en goede klantenservice ook aan de telefoon.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig kleed, goede kwaliteit en vlotte levering!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie producten en fijn verpakt.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, correcte verpakking en follow up
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed verpakt en netjes op tijd verzonden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn top, met een perfecte levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische kwaliteit en prachtig om te zien!
Beoordeling melden
RV
Red v.
Hallum
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging supergoed, precies zoals beloofd!
Beoordeling melden