pipstudio.nlReviews

: 4.571Uitstekend

4,57

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
pipstudio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pipstudio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
pipstudio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pipstudio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pipstudio.nl

1.202 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.571 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 mei 2022 
Snelle levering en de produkten zijn precies als op de foto. Kwaliteit van presentatie op de website is fantastisch.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Retour policy. De retour is op kosten van de klant. Voor Belgische klanten betekent dit al snel een kost van +/- 15 euro want we moeten terugsturen naar een adres in NL ondanks dat de goederen blijkbaar uit een depot in B geleverd werden. Ik heb tot nu toe nog nooit een retour moeten doen maar mijn laatste bestelling wou ik terugsturen maar heb het niet gedaan omdat ik er teveel geld aan verloor, dus ik heb nu iets dat in mijn kast zal blijven liggen en ik zal 2x nadenken voor ik terug PIP bestel, verzendkosten, retourkosten en een Website zoeken waar al deze kosten er niet bijkomen. Eén pluspunt PIP verzendt snel en met BPost, da's al veel beter dan Post NL. Lieve groeten Martine
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pipstudio.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Een klein extraatje als iets defect is aangekomen. Mijn schoteltje van kop en schotel was in vijf stukken aaangekomen. Ik kreeg keurig een nieuw setje opgestuurd. Maar uit klantvriendelijkheid had het leuk en attent geweest als er een tweede schoteltje bij geleverd was. Zodat ik het kopje waarvan het schoteltje gebroken was, toch kon gebruiken. Een idee?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
De artikelen zijn gemakkelijk te bestellen en zien er goed uit. Ze waren ook goed verpakt zonder veel overbodige verpakking. Alleen de bezorging door DHL was minder. Men beweerde aan de deur te zijn geweest, terwijl ik gewoon thuis was. Dat klopt dus gewoon niet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
van RW V.
pakket kon niet volgens afspraak worden geleverd. We werden hierover tijdig van te voren geïnformeerd, zodat we niet onnodig thuis hoeven te wachten. nieuwe leverdatum was het pakket wel keurig en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De verpakking van de bestelling was prima in orde. Wat ik minder goed vind 8s dat je twee keer verzendkosten moet betalen als je een artikel wilt retourneren. Je betaalt voor het toezenden en het terugzenden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Super schnelle Lieferung und Artikel wie auf dem Foto. Ein toller Bademantel! Ich liebe alles von pip und würde jederzeit wieder etwas bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
De verschillende onderdelen van de bestelling zaten in één doos. Was goed verpakt en het zag er precies uit zoals de foto op de website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
een snelle afhandeling, jammer dat de verzendkosten altijd pas boven €50,00 vervallen; temeer omdat er nauwelijks verkooppunten zijn..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Je mag zelf je leverdag kiezen. Nog nooit foute levering ontvangen. Mooie en duurzame artikelen. Goede kwaliteit en stevig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De winterwonderland producten voldeden aan de verwachting wat betreft kleuren en kwaliteit. Misschien kan de verpakking kleiner?!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Fijne site om te bestellen, snel opgestuurd en geleverd. Maten waren goed omschreven dus ik hoefde niets terug te sturen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Heb al diverse keren besteld, alles wordt met 1 of 2 dagen geleverd, hele mooie kwaliteit. Je wordt er hebberig van.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Snelle levering en het zag er uit zoals op de foto. Prachtige stof en kleuren. Nog mooier dan verwacht !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Duidelijke website. Snelle levering (maar een paar dagen wachten had ik ook niet erg gevonden).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Mooie site, goede beschrijving en hele mooie, ook kwalitatief, goede produkten. Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Leuke site, mooie artikelen, net ff anders, prachtige materialen, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooie kwaliteit voor een goede prijs en snel in huis conform afspraak!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Een vraag over een online bestelling werd snel en accuraat beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering van de bestelling. Mooi servies echt aan te raden .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Het kleed is precies zoals verwacht en hij was er ook nog eens snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
Mooie warme ochtendjas. Alleen DHL maakte er een potje van.
Beoordeling melden