samstone.nl- Logo - Beoordelingen

samstone.nl
Beoordelingen:

27 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden87 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 jan. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
samstone.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
I bought DIY stone sculpture kits for children and they LOVED doing them - so much so that the parents are thinking of buying some more!

de meest kritische beoordeling

29 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na 8 dagen nog niets ontvangen, na 8 dagen pas bericht dat bestelling is afgerond
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor samstone.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Website is prima geregeld en loodst je eenvoudig door de stappen
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en persoonlijke groet
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, snelle reactie
Beoordeling melden
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

persoonlijk en snel

Altijd een persoonlijke touch bij mijn bestelling. Het wordt snel afgehandeld en binnen de kortste keren heb ik mijn bestelling binnen.
Beoordeling melden
16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

DIY stone sculpture kits

I bought DIY stone sculpture kits for children and they LOVED doing them - so much so that the parents are thinking of buying some more!
Beoordeling melden
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super!

Ik volg een cursus Beeldhouwen bij hun. Hun Samstone-pakketten zijn superleuk. Ik raad het iedereen aan om hier een pakket te kopen.
Beoordeling melden
26 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het wordt heel snel Verzonden. En het is goede kwaliteit. Ik ben dik tevreden.
Beoordeling melden
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Alles was prima! Snelle levering en goed kwaliteit materialen en producten!
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reacties en verzending en mooie producten. Fijne raspen!
Beoordeling melden
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt en mooie spullen.
Beoordeling melden
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en zorgvuldig ingepakt
Beoordeling melden
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede spullen
Beoordeling melden
6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, goed verpakt
Beoordeling melden
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede info, snelle levering
Beoordeling melden
15 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering
Beoordeling melden