Lucardi Juwelier Zoetermeer

1.119 reviews in totaal   259 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke, behulpzame en gastvrije personeel. Medewerkers denken actief mee met de wensen van de klant en zoeken samen naar de beste oplossingen. Klanten waarderen dat het personeel ruim de tijd neemt om hen te helpen en adviseren, zonder gehaast te zijn. De deskundigheid en vakkennis van het personeel wordt vaak genoemd bij het geven van advies en de uitvoering van diensten. Daarnaast wordt de service als uitstekend en behulpzaam ervaren, met goede uitleg en klantgerichte oplossingen. Er is ook veel lof voor de manier waarop kinderen, met name bij het schieten van gaatjes, op hun gemak worden gesteld en goed worden begeleid. Sommige klanten ervaren langere wachttijden, vooral bij drukte en onderbezetting, wat als een verbeterpunt wordt gezien.

ReviewsLucardi Juwelier Zoetermeer

Vriendelijk en geduldig personeel

Vandaag in de winkel vriendelijk en geduldig geholpen. Ik zocht een armband voor mijn moeder met een bijzonder lange wensenlijst en uiteindelijk hebben we er 1 gevonden terwijl ik dacht dat dat zo ongeveer onmogelijk zou zijn. Bedankt! Kleine kanttekening dat ik de winkel leeg vond. Ookal zijn er aanbiedingen, dit was geen gezicht.
Alleen het batterijtje van mijn horloge moest vervangen worden. Ik kreeg duidelijke uitleg over een mogelijk risico en na een half uurtje kon ik mijn horloge weer ophalen. Het was zelfs een beetje schoon geborsteld! Wat een service. En een hele vriendelijke medewerker die duidelijk plezier had in zijn werk.

Cadeau voor mijn buurvrouw

Net een horloge gekocht voor mijn lieve buurvrouw. We zijn onwijs goed geholpen. Men neemt ook echt de tijd voor je. Ik kom zeker nog een keer langs. En de prijzen bij Lucardi zijn betaalbaar zeker in deze tijd.
Vriendelijk personeel. Onze dochter zocht haar eerste nette horloge. Personeel nam de tijd voor haar zodat ze rustig haar keuze kon maken. Thuis gekomen was ze blij verrast dat ze een gratis bijpassend armbandje cadeau ha gekregen. Leuke attentie.
Heel fijn geholpen door een heer. Heeft veel moeite gedaan om de kinderoorbelletjes te zoeken die ik wilde hebben en hij heeft het leuk ingepakt. 👍

Winkel

De klantvriendelijkheid van het personeel. Je kan rustig kijken en je word duidelijk te woord gestaan. Wat er beter gedaan kan worden is meer personeel neerzetten als dat mogelijk is.

Het geduld en klantvriendelijkheid.

Heel bijzonder is de klantvriendelijkeheid en geduld van de medewerkers. Ik had een cadeau kaart en die moest door allerlei dingen heen. Beide werknemers hebben mij er doorheen geholpen. Echt super hoe lief ze waren.

Goede service in winkel

Goede service naar mijn zoon die een leuk cadeau aan zijn moeder wilde geven. Hij was zo trots en blij en daardoor ik uiteraard ook.
Super fijn dat mijn horloge na aankoop meteen kleiner gemaakt kon worden. Ik ben super blij met mijn horlige. Bedankt!

Zo lief voor mijn dochter

Jullie hebben zo lief gehandeld richting mijn dochter Pip. Haar eerste gaatjes in de oren. Wat fijn dat jullie met 2 collega's de gaatjes tegelijk konden schieten. Vanaf het moment van oorbellen kiezen totdat ze gezet waren, is ze behandeld als de klant. Zo ontzettend fijn. Ook het moment dat mijn dochter dacht: oei dit doet toch wat zeer, wisten jullie haar perfect af te leiden. Super fijn.
De medewerkers was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen en de sieraden zijn prachtig. Het was echter erg druk en ik heb 20 minuten moeten wachten omdat er maar 1 medewerker was. Daarnaast was er geen airco aanwezig, wat op zo'n warme dag voor klanten maar vooral ook voor de medewerkers bijna niet te doen is.

Antwoord van Lucardi Juwelier Zoetermeer

Bedankt voor je mooie woorden over onze medewerkers en de sieraden, fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en blij bent met je aankoop. We vinden het jammer dat je wel lang hebt moeten wachten door de drukte en dat de omstandigheden in de winkel niet optimaal waren door de warmte. Je feedback hierover nemen we serieus en geven we door, zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer sneller en comfortabeler helpen in één van onze winkels. Team Lucardi

Super aardige medewerker

De meneer die ons hielp was heel aardig. Hij maakte echt de tijd voor ons, maar ook voor de mensen voor ons. Hij maakte grapjes. Gaf duidelijk aan wat hij ging doen ('ik ga even naar achter met je horloge om te meten welke maat bandje past en dan kom ik terug met de bak met bandjes') Hij heeft het horlogebandje voor onze dochter meteen op haar horloge gezet. He was a ray of sunshine.
Goede en uitgebreide service, neemt de tijd om je als klant te helpen. Verstand van zaken!
I am a customer of Lucardi for a long time , all who work their are friendly & ready to help
Aardige man geholpen met gaatjes schieten. Hij had een paardenstaart en piercings. Nogmaals dank voor de goede zorgen voor mijn dochter
Die mannelijke winkelmedewerker. Hij is superaardig en behulpzaam. Ik geef hem een 10+.
Had nu alleen batterijtje nodig voor horloge ,kreeg nog goede uitleg over armband laten maken,was top!!!
Altijd heel vriendelijk en behulpzame medewerkers die graag met je meedenken 🤩
Na even gewacht te hebben op mijn beurt werd ik prima geholpen.

Winkel zoetermeer

De winkel is leuk ingericht en ook goed en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam alleen jammer dat zij maar met 2 personen stonden op zo'n drukke dag