Lucardi Juwelier Zoetermeer

1.186 reviews in totaal

1.186 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid van het personeel en voelen zich welkom en gewaardeerd. Het personeel wordt als behulpzaam en meedenkend ervaren, waarbij klanten het deskundige en eerlijke advies waarderen. De service wordt als uitstekend omschreven, mede doordat er tijd wordt genomen en extra stappen worden gezet om te helpen. Ook de snelle en efficiënte afhandeling van hulpvragen wordt positief genoemd, net als het feit dat personeel uitgebreid de tijd neemt zodat klanten rustig keuzes kunnen maken. Sommige klanten merken op dat er wachttijden ontstaan door personeelstekort, wat gezien wordt als een verbeterpunt.

ReviewsLucardi Juwelier Zoetermeer

Heb kado voor mijn kleinkind gekocht wat ze zelf mocht uitkiezen de dame die ons hielp was erg vriendelijk voor mijn kleindochter en dat was erv prettig. Werd nog mooi ingepakt wat er erg feestelijk uitziet. Jammer is dat als je op de site kijkt dat zowel ketting als armband met korting is en in de winkel niet. Is ook niet gemeld.

Heel fijn geholpen

Omdat, ik als vrouw bij de heren kettingen stond te kijken en graag die wilde, maar eigenlijk niet wilde nemen, omdat er heren boven stond. Maar de medewerker die mij hielp, zei waarom lekker doen, als jij dit wil dragen. En zodoende heb ik eindelijk mijn ketting en armband gekocht. Want, de oude waren al een tijdje kapot en ik voelde mij zo kaal, zonder dat te dragen.

Mysterie bag

Hoii, Ik had een mysterie bag gekocht en ik had het 2 dagen daarvoor ook, maar er zat gewoon bijna precies hetzelfde in! Ook zaten er veel dingen met letters in waarvan ik dacht wauw echt super leuk!, maar het is helaas niet mijn letter dus dat vond ik ook wel jammer. Voor de rest echt helemaal top super aardige medewerkers en een mooie winkel.
Zeer vriendelijk en fijn geholpen verkoopster heeft lang moeten zoeken naar het doosje van de horloge was totaal geen moeite voor haar horloge werd ook juist ingesteld een geweldige zaak om heen te gaan en aan te bevelen .

Vriendelijk en geduldig personeel

Vandaag in de winkel vriendelijk en geduldig geholpen. Ik zocht een armband voor mijn moeder met een bijzonder lange wensenlijst en uiteindelijk hebben we er 1 gevonden terwijl ik dacht dat dat zo ongeveer onmogelijk zou zijn. Bedankt! Kleine kanttekening dat ik de winkel leeg vond. Ookal zijn er aanbiedingen, dit was geen gezicht.

Super fijne ervaring op 30-07-2026 in Lucardi Zoetermeer

Super fijn geholpen door een mannelijke medewerker. Je kon merken dat hij plezier had ik zijn werk! Ook leuk hoe hij mijn zoontje er bij betrok met een grapje. Mijn papieren cadeaukaart heeft hij omgezet op een pasje omdat er een restbedrag overbleef.
Alleen het batterijtje van mijn horloge moest vervangen worden. Ik kreeg duidelijke uitleg over een mogelijk risico en na een half uurtje kon ik mijn horloge weer ophalen. Het was zelfs een beetje schoon geborsteld! Wat een service. En een hele vriendelijke medewerker die duidelijk plezier had in zijn werk.
Moest een nieuwe batterij voor mijn horloge. Gewoon gelijk en snel gedaan, en niet duur, als je lid bent van Lucardi dan krijg je nog 10 procent korting, dus mooi meegenomen. Dus een aanrader.
Geweldig goede en zeer vriendelijke hulp in de winkel zowel van het vrouwelijke als de manlijke personeel. Was hier voor de eerste keer maar ben gelijk lid geworden van de club en zal hier zeker weer komen, TOP !

Deskundig, vriendelijk en geduldig.

Personeel, heel vriendelijk, geduldig en dacht mee met de keuze. Goede tekst en uitleg. Ook member voordelen nog eens goed uitgelegd.

Fantastisch

Ik heb een stalen armband gekocht. Hij is echt prachtig en de kwaliteit is ook erg goed en de kleur blijft ook lang mooi.
Ben geholpen door een vriendelijke verkoopster.Ben vaker binnen gelopen en heb altijd gemerkt dat de verkoopsters vriendelijk zijn.

Cadeau voor mijn buurvrouw

Net een horloge gekocht voor mijn lieve buurvrouw. We zijn onwijs goed geholpen. Men neemt ook echt de tijd voor je. Ik kom zeker nog een keer langs. En de prijzen bij Lucardi zijn betaalbaar zeker in deze tijd.
Vriendelijk personeel. Onze dochter zocht haar eerste nette horloge. Personeel nam de tijd voor haar zodat ze rustig haar keuze kon maken. Thuis gekomen was ze blij verrast dat ze een gratis bijpassend armbandje cadeau ha gekregen. Leuke attentie.

Hele vriendelijke meneer

Hele vriendelijke, kundige meneer die bij onze dochter oorbellen heeft "geschoten".
Lucardi 1 van mij favoriete winkels. Ik wordt daar altijd goed geholpen,medewerkers zijn altijd vriendelijk,behulpzaam en aardig.

Met humor maak je elke dag beter!

Zeer vriendelijke medewerker die me van goed advies voorzag. En met een beetje humor maak je elke dag beter!
De mannelijke verkoper die in Zoetermeer staat ,is een Topper
Erg snel en klantvriendelijk geholpen Met batterij vervangen
Leuke sieraden,voor een leuk prijsje. Service is ook top,de medewerkers nemen de tijd om je als klant naar tevredenheid te helpen.

Winkelcentrum Stadhart Zoetermeer is een leuke plek om te shoppen. Een winkelgebied met veel verschillende soorten winkels. Lucardi is een juweliersketen met een landelijke dekking en altijd een winke...