Klanten prijzen de vriendelijkheid en hartelijkheid van het personeel. Het personeel wordt als zeer behulpzaam ervaren en denkt actief mee met de klant. Klanten waarderen dat medewerkers ruim de tijd nemen, goed luisteren en geduldig zijn. Het geven van goed, eerlijk en deskundig advies wordt vaak genoemd en gewaardeerd. Medewerkers worden vaak als deskundig en met kennis van zaken beschreven. De algehele service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren. Hoewel de snelheid waarmee klanten geholpen worden over het algemeen positief wordt beoordeeld, wordt soms wachttijd genoemd als verbeterpunt. Ook zijn er enkele algemene verbeterpunten voor de service aangegeven.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Etten-Leur
topwijnen!
eigenlijk altijd als ik binnen kom word ik al vriendelijk begroet. De werknemers staan altijd klaar om je te helpen, maar geef je aan zelf te willen kijken dan is dat ook geen probleem. ook dit keer weer prima geholpen, goede adviezen en snelle service. kortom, top winkel en ik raadt het iedereen aan!
Vriendelijke verkoopsters
Voordat ik kwam even gebeld of de oorbellen die ik zocht er nog waren, ze werden apart gelegd en bij het ophalen vriendelijk geholpen en zelfs gevraagd naar de lucardi app en zo de korting gekregen. Dat vond ik erg aardig. Kortom supergoed en vriendelijk geholpen.
Vriendelijke en behulpzaam personeel.
Winkel netjes en overzichtelijk.
Alleen staan de kinder sieraden waar voor we komen wel op een hoge plank. Waardoor de kids hetzelf niet goed kunnen zien, dan moet je hun wel optillen. Wat niet handig is.
Mooi product.
Het duurde even voor iemand ons hielp. Maar daarna wel met een mooi product weg gegaan. Tip wat beter kan, spreek de klant aan. Laat ze niet tobben. Kom zelf met ideeën, maar mogelijk iemand getroffen die niet veel ervaring had in de winkel. Normaliter wordt ik sneller/beter geholpen.
Fantasticxx
Mijn ervaring was heel goed de vrouw die mij hielp was enthousiast en nam echt de tijd voor mij! Uit eindelijk natuurlijk geslaagd en kom zeker terug om ringen voor al mijn vibgers in te slaan!
alle sieraden voor mezelf en mijn dochter haal ik hier altijd. Hele lieve medewerkers die je graag helpen en adviseren!
Ik werd heel goed geholpen.
Wat een leuk, fijn en lief gesprek gehad met de verkoopster, en fijne tip gekregen. Was heel erg aardig en behulpzaam en meedenken. Ik kwam gewoon voor een batterij voor een horloge.
Zoveel vriendelijkheid en hulpvaardigheid.
Wat een fijne service. Ik kreeg heel goed advies en hele goede hulp. Het lukte niet met de oorbellen maar de medewerker bleef rustig en erg vriendelijk. Erg betrokken en nam alle tijd.
Goed bedrijf
Goed geholpen door het personeel, vriendelijke vrouwen . Geduldig en oprecht
Lucardi Etten-Leur
Klantvriendelijk en goede service en ze hebben ook een luisterend oor voor je
Leuke winkel. Erg prettig personeel. Goede service.
Uitstekende service
Vandaag ben ik naar lucardi geweest voor het aanschaffen van een extra ring. Hierbij werd ik geholpen door een nette vrouw die goed meedacht.
De service was matig
De service vond ik wat karig. Ik vroeg om een ring, maar ze kon me niet veel andere dingen laten zien.
Op het prijsje van de ring was een lager bedrag. Tip om dit aan te passen!
Ze liet me wel de ringen rustig passen.
Antwoord van Lucardi Juwelier Etten-Leur
Beste Renate,
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je de service als wat matig hebt ervaren en dat je niet voldoende alternatieven hebt kunnen bekijken. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Fijn om te lezen dat je wel rustig de ringen hebt kunnen passen. We nemen je tip over de prijsvermelding zeker mee om dit te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst een betere ervaring geven in onze winkel.
Team Lucardi.
Heel vriendelijk geholpen nam echt de tijd voor je.
Vriendelijk personeel, goed en snel geholpen .
Hele leuke medewerkster die meedenkt met de klant, toppie
Ben supper geholpen echt geweldig
Ben vandaag heel goed geholpen in Etten-Leur
Altijd vriendelijk en een hele goede service!
Altijd vriendelijk en wollen helpen