Lucardi Juwelier Etten-Leur

1.431 reviews in totaal   210 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen voortdurend de vriendelijke houding van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De medewerkers worden vaak als zeer behulpzaam en meedenkend omschreven, wat gewaardeerd wordt bij het maken van keuzes. Veel klanten noemen dat het personeel ruim de tijd voor hen neemt, wat zorgt voor een ontspannen aankoopproces. Klanten waarderen het nuttige en eerlijke advies van het personeel, wat hen helpt bij het maken van keuzes. Ook wordt de snelle hulp en afhandeling van verzoeken regelmatig positief genoemd. De kwaliteit van de service wordt overwegend als uitstekend ervaren, met enkele suggesties voor verbetering.

ReviewsLucardi Juwelier Etten-Leur

J D
Jose d.
Ik ben geweldig geholpen door vriendelijke dames die wisten waar ze over praatte. Konden mij precies laten zien wat ik wilde en h3b dan ook een prachtig horloge gekocht. Ik twijfelde tussen 2 horloges , daarom ben ik een paar dagen later teruggegaan en heb de andere ook nog gekocht. Daarbij lieten ze een prachtige slaven armband zien die daarbij gedragen kon worden. Ik was meteen verlueft ha ha. Ook aangeschaft en kan nu genieten van 2 prachtige setjes. Ik heb oedeem armen dus die zijn dikker dan bij een ander , dus de verkoopster wist precies wat mij zou passen. Zo blij met mijn nieuwe aanwinst. Ik kom zeker nog terug mezelf verwennen. De kralen armbandjes zijn de vriendschaps armbandjes van mijn kleinkinderen en zijn zelf gemaakt hi hi. Dat was geen lucardi maar ook heel dierbaar.
We waren een dagje winkelen bij jullie in ettenn leur een heel mooi winkelcentrum hebben jullie. We waren hier nog nooit geweest . We komen hier nog eens terug als we weer vakantie hebben. We hebben een batterij in een horloge laten vervangen en de service was goed

topwijnen!

eigenlijk altijd als ik binnen kom word ik al vriendelijk begroet. De werknemers staan altijd klaar om je te helpen, maar geef je aan zelf te willen kijken dan is dat ook geen probleem. ook dit keer weer prima geholpen, goede adviezen en snelle service. kortom, top winkel en ik raadt het iedereen aan!
C R
Carola R.

Vriendelijke verkoopsters

Voordat ik kwam even gebeld of de oorbellen die ik zocht er nog waren, ze werden apart gelegd en bij het ophalen vriendelijk geholpen en zelfs gevraagd naar de lucardi app en zo de korting gekregen. Dat vond ik erg aardig. Kortom supergoed en vriendelijk geholpen.
Leuke medewerkers die echt goed advies geven. Ik ben fijn geholpen en heb goed advies gehad zonder opdringerigheid. De medewerker nam de tijd. Echt een winkel waar ik weer terug ga
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Winkel netjes en overzichtelijk. Alleen staan de kinder sieraden waar voor we komen wel op een hoge plank. Waardoor de kids hetzelf niet goed kunnen zien, dan moet je hun wel optillen. Wat niet handig is.
Mooi product. Het duurde even voor iemand ons hielp. Maar daarna wel met een mooi product weg gegaan. Tip wat beter kan, spreek de klant aan. Laat ze niet tobben. Kom zelf met ideeën, maar mogelijk iemand getroffen die niet veel ervaring had in de winkel. Normaliter wordt ik sneller/beter geholpen.
Wij werden in Ettenleur heel vriendelijk geholpen door de verkoopster Ze nam alle tijd voor ons Als iedereen zo was als zij zou het winkelen nog leuker worden Dank je wel voor je goede advies
De klantenservice is heel goed. Ik ben er laatst geweest en ik werd heel goed geholpen en mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ook hadden de medewerkers heel veel geduld voor mij ondanks dat ik er niet veel van snapte van mijn product.
De verkoopster was heel aardig en geduldig , dat maak je niet veel meer mee,vandaar dat ik graag terug kom. Zeer tevreden.
Ik ben goed en vriendelijk geholpen.Ben er al best vaak geweest en ga er zeker weer terug naartoe.ruime keus voor schappelijke prijzen
Vriendelijk geholpen. Goed advies gekregen en vervolgens een mooi setje voor een leuk prijsje gekocht.
vriendelijk personeel,ondanks de warmte. goede service! ik kom niet voor niets daar leuke dingen kopen.
Ze was heel vriendelijk en werd goed geholpen Ben erg blij en tevreden met mijn aan koop

Super leuk personeel

Vriendelijk ontvangen in de winkel en het personeel was oprecht echt geweldig! Zo aardig, sociaal en behulpzaam.
De verkoopster is super verkoopster Neemt alle tijd voor je en komt met suggesties
Vandaag vriendelijk geholpen door de verkoopster,was meedenkend en gaf goed advies.
De medewerksters waren super behulpzaam en lief dus in het kort super klantvriendelijk
Мені дуже сподобався цей ювелірний магазин.Там привітні продавці .Багато чого можна купити.Рекомендую.
Vlot en vriendelijk geholpen, ruime keuze, redelijke prijzen. Omdat t niet al te druk was heeft ze t armbandje snel kunnen graveren kon t na,10 minuten al ophalen.