Lucardi Juwelier Meppel

548 reviews in totaal   130 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vooral het vriendelijke en warme personeel, wat de winkelervaring zeer positief maakt. De medewerkers worden vaak omschreven als behulpzaam en meedenkend bij het uitzoeken en oplossen van vragen. Klanten zijn tevreden over het deskundige, duidelijke en persoonlijke advies dat zij ontvangen. Er wordt gewaardeerd dat het personeel ruim de tijd neemt en oprechte aandacht heeft voor de klant, zonder haast. Veel klanten benoemen positieve ervaringen met het professioneel en vriendelijk schieten van oorbellen, vooral bij kinderen. De service wordt vaak als uitstekend, professioneel en klantgericht ervaren. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de producten en vinden de prijs-kwaliteitverhouding goed.

ReviewsLucardi Juwelier Meppel

Ik heb onlangs een neuspiercing bij Lucardi gekocht en ben er erg tevreden over. De piercing ziet er mooi en verfijnd uit en voelt comfortabel om te dragen. De kwaliteit lijkt goed en hij blijft goed zitten zonder irritatie te veroorzaken. Ook was de service in de winkel prettig en behulpzaam. Al met al een fijne ervaring en zeker een aanrader!

Eerste oorbellen

Onze dochter van bijna 4 heeft sinds kort haar eerste oorbellen. Het gaatjes schieten was even spannend, maar de medewerksters deden het kundig. Ze hadden leuk contact met onze dochter. Onze dochter is nu heel trots op haar diploma en unicorn oorbellen. Heel handig ook dat beiden oren tegelijk werden geschoten.
Heel lief personeel zorgen altijd voor een gezellig praatje... en helpen je altijd herinneren om je klanten kaart te scannen! Ook is de winkel altijd schoon en opgeruimd

De medewerkster was top

De medewerkster behandelde mijn dochter heel goed bij het gaatjes schieten. Ze had geduld, legde goed uit wat er ging gebeuren en zorgde ervoor dat het een goede ervaribg was.

Zoektocht ketting bij hangertje

Ik had zelf een hangertje en zocht hier een ketting bij voor een man. Dames in de winkel hebben goed geholpen met de zoektocht. Want moest natuurlijk wel door het ringetje passen van de hanger en wou graag een 70 cm ketting maar daar was niet heel veel keuze in. Helaas. Maar ze deden alles voor de zoektocht en dat kan ik zeer waarderen. Het is uiteindelijk een 65 cm ketting geworden en ook meteen 1 van 50 cm voor mijn zoon gekocht.

Gaatjes in oren laten schieten

Ik heb gaatjes in mijn oren laten schieten. Ik had gaatjes die voor een deel waren dichtgegroeid en ik dacht dat als ik de schietoorbellen zou kopen, ik zelf de gaatjes weer kon maken. Door deskundig advies heb ik besloten om ze toch maar te laten schieten, ben er heel blij mee, ook blij dat ik niet zelf ben gaan klungelen. Echt met dank aan de medewerkster die mij geholpen heeft.
Personeel erg vriendelijk en de hanger voor De ketting was mooi gegraveerd

Zeer klantvriendelijk!

Heel goed geholpen door een zeer vriendelijke dame. Er werd alle tijd genomen en meegedacht. Fijne ervaring!
Wat een vriendelijk personeel! Werd gelijk goed geholpen, ik kom zeker vaker.

Werd enorm goed geholpen bij aanschaf horloge

Werd uitgebreid geholpen en horloge werd zorgvuldig op maat gemaakt. Ben heel blij met deze twee toegewijde dames. Wel is er nog 1 verbeterpunt; de Lucardi in Meppel heeft geen buitendeuren, dus de gure wind wordt continu naar binnen geblazen. Dit zijn geen goede omstandigheden om de hele dag in te moeten werken voor personeel....

Antwoord van Lucardi Juwelier Meppel

Hi Els, We waarderen het enorm dat je dit even hebt laten weten. 💜
Aardige verkoopster,die samen met haar dochter mij hielp.
Onze vijf jarige wilde graag gaatjes. Wij zijn niet alleen goed geholpen maar werden in alles meegenomen en het belangrijkste onze dochter werd op een professionele en zeer lieve manier Geholpen en overal bij betrokken . Ze ging zeer trots met een paar prachtige eenhoorn oorbellen naar huis. Bedank

Antwoord van Lucardi Juwelier Meppel

Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. 💜
Heel lief personeel altijd die je goed helpt! Heb weer een mooie set oorbellen gekocht voor een mooi prijsje!
Very good customer service and you get very good discount when you are a member .
Fijne plek en goede service
Iedere keer gevonden wat ik zocht.
Werd netjes geholpen

Heel vlot en vriendelijk

Dat je hier altijd snel en altijd vriendelijk geholpen wordt.