Lucardi Juwelier Hoogvliet

617 reviews in totaal   193 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijke houding van het personeel en ervaren het contact als warm en prettig. Daarnaast voelen veel klanten zich goed geholpen en waarderen zij de hulpvaardige en meedenkende houding van het personeel. De geboden service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor klantgerichtheid en extra’s zoals snelle afhandeling en omruilopties. Ook wordt de deskundigheid van het personeel gewaardeerd, evenals het geven van duidelijke uitleg en passend advies bij aankopen. De snelheid waarmee klanten geholpen worden en de efficiënte afhandeling worden als zeer positief ervaren. Verder vinden klanten de producten betaalbaar en waarderen zij de extra aanbiedingen en kortingen.

ReviewsLucardi Juwelier Hoogvliet

Ik wordt altijd netjes geholpen door de leuke vrouwen van lucardi Hoogvliet. Ben een vaste klant van jullie is het niet voor me zelf dan wel voor een ander. Het mooie van lucardi is dat er in elke prijs categorie wel wat moois te vinden is.
Vanmorgen op Hoogvliet netjes geholpen mooie ring gekocht en de vraag of ik member wilde worden Ik zei vlgs mij ben ik dat al jaren en jahoor Ging heel blij de deur uit heel vriendelijk geholpen kom je weinig meer tegen Dankjewel

Goede service door winkeliers

Het is inmiddels de 2e keer (óók 2 verschillende werknemers) dat ik voor service bij de Lucardi ging en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de hulp en de klantvriendelijkheid
The lady there was very nice, open to all my questions, very polite and sweet . I bought a neclace and earrings (a present ) so i can not post a picture yet because she packed it really nice. I recomand to everyone ♥️
Het vervangen van batterijtje in horloge ging helemaal prima. Werd prettig geholpen. Ondanks de werkdruk van de verkoopster bleef zij vriendelijk.
Ben geholpen door een zeer vriendelijke dame op de binnenban in Hoogvliet. Erg behulpzaam en rustig. Ik heb een mooi setje aan kunnen schaffen voor mijn dochtef
Ben vandaag langs geweest voor een armband en oorbellen. Super aardige dames! Werd snel geholpen. Ben blij met me aankoop.
Lucardi heeft altijd iets war leuk is om als cadeau tegeven of ook gewoon soms iets voor jezelf (cadeautje voor mij) Veel variatie voor hem/haar of voor de kleintjes. Helemaal Toppie!
Lucardi Hoogvliet Medewerkers altijd behulpzaam, hebben alle tijd voor je en als er iets niet goed is hebben ze uitstekende service.
Prima begroeting bij binnenkomst, niet opdringerig we konden gewoon dwle winkel doorlopen en bij afrekenen goed verzorgt.

Ontzettende vakkundig/behulpzaam persone…

ontzettende vakkundig/behulpzaam personeel. zegt genoeg prijstechnisch ook prettig. Ik ben er al jaren klant!
Een hele nette winkel en vriendelijke medewerkster!
Je wordt er deskundig en vriendelijk behandeld.
Geduld en klantvriendelijkheid! Aardige verkoopster.

Vlot en goed geholpen.

Behulpzame en vriendelijke jongedame. Nette, eenvoudige ring, precies wat ik zocht.
Zoals altijd een zeer vriendelijke en aangename ervaring bij Lucardi. De dames van Lucardi zijn altijd opvallend kalm, zonder gedoe en vooral professioneel maar tegelijk vriendelijk. Het horloge is natuurlijk ook fantastisch maar ik kreeg er wel een andere doosje bij en aangezien ik ook verzamelaar ben wil ik graag ook het originele doosje hebben/bewaren. Nu mag ik het zo komen omruilen
Heel vriendelijk personeel goed geholpen
Goede service en snel geholpen
L R
Leo R.
Goede uitleg en behandeling.
heel vriendelijk en behulpzaam dames Koop er graag