ormoda.com/nl/

150 reviews in totaal   6 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsormoda.com/nl/

Ipv post.nl of dhl werdt horloge met ups verzonden en netjes bezorgd. Had graag van te voren geweten dat via ups verzonden werdt. Ivm sms van ups, durfde niet te openen ivm veel oplichtings sms, mails tegenwoordig. Na inloggen op site van ormoda track code gecontroleerd te hebben. En mail ontvangen pakket verzonden, alles oké. Verder zeer tevreden, super blij met horloge.
De serviceafdeling heeft mijn klacht snel en adequaat opgelost. Prima service.

Antwoord van ormoda.com/nl/

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze serviceafdeling u snel en goed heeft kunnen helpen. We staan altijd voor u klaar.
T N
Thea N.
Geen bericht wanneer het bezorgd werd
snelle levering en goed verpakt

Antwoord van ormoda.com/nl/

Hoi! Bedankt voor je 4 sterren! Fijn dat de levering snel en goed verpakt was. Graag tot ziens bij Ormoda:)
M .
M ..
Losser

Antwoord van ormoda.com/nl/

Hi! Bedankt voor je 4 sterren! Fijn dat je tevreden bent met je Timex horloge. Tot ziens bij Ormoda
B Z
Bert Z.
Beste prijs en snelle levering

Antwoord van ormoda.com/nl/

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de scherpe prijs en snelle levering van je Bulova® horloge! Veel draagplezier!