Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en tijdige levering van hun bestelling. De kwaliteit van de sieraden wordt veelvuldig geprezen; klanten zijn blij met het uiterlijk en de afwerking. Ook waarderen zij de service, vooral wanneer er wordt meegedacht, coulance wordt getoond of extra hulp wordt geboden. De verpakking wordt vaak genoemd als mooi, netjes of bijzonder, wat positief bijdraagt aan de beleving. Daarnaast zijn klanten tevreden over de communicatie, met name over de snelle en behulpzame reacties via verschillende kanalen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAbrazi.com/nl
Prachtige sieraden
Voor de bruid en ook de overige gasten is Abrazi echt een aanrader. Diverse keus en mooie sieraden!
Nog een paar dagen en dan mag ik t sieraad dragen als moeder van de bruid 🥰
Antwoord van Abrazi.com/nl
Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! Superbedankt dat je deel uitmaakt van de Abrazi-familie!
Fantastische service!!!!
Beste Abrazi, wat zijn jullie een fantastische team! Ik ben zo fijn en begripvol behandeld. Ik ben een pennetje van m’n oorbel verloren en ik kon kosteloos de oorbellen opsturen en kreeg nieuwe oorbellen voor terug. Wow wat een service en de contact was heel erg fijn! Nogmaals bedankt en ik kan na een tijdje mijn oorbellen weer in. Dank jullie wel!
Liefs Geeta.
Antwoord van Abrazi.com/nl
Beste Geeta, bedankt dat je een Abrazi-klant bent! We vinden het geweldig om deel uit te maken van een speciale herinnering voor jou.
🤍
Prachtige oorbellen alleen qua prijs wat te hoog!
Super snel geleverd. Bij met de armband
Antwoord van Abrazi.com/nl
Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! Heel veel liefs en de beste wensen van het hele Abrazi-team!
Snelle goede levering. Mooie producten.
Wat ontzettend fijn dat je klant bent bij Abrazi, dank je wel!
Snelle levering en echt mooie oorbellen van goede kwaliteit!
Antwoord van Abrazi.com/nl
Bedankt voor je bestelling – we vinden het ontzettend leuk om te horen dat je zo blij bent met je Janey oorbellen! Namens het hele Abrazi-team alvast heel veel geluk gewenst op je grote dag! 🤍
Snel en netjes verzonden
Helemaal top
Heel goed geholpen met info via de app. Heel snel ontvangen en is precies zoals op de foto. Helemaal top!
Antwoord van Abrazi.com/nl
We zijn er erg trots op om de best mogelijke service te bieden — dank je wel dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Bedankt dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Product precies zoals ik het in gedachten had. Mooi verpakt.
Dank je wel dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Alles is keurig afgewikkeld
Communicatie verliep correct en tijdig er werd goed meegedacht
Dank je wel dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Mooie ketting en oorbellen, levering kan beter
Mooie ketting en oorbellen. Qua levering: ketting zat in de knoop en gevraagde cadeauverpakking was er niet.
Antwoord van Abrazi.com/nl
Hartelijk dank voor je feedback — we waarderen je opmerking enorm en zijn bezig ons verzendproces te verbeteren, zodat we beter aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen.