Lucardi Juwelier Venlo

1.267 reviews in totaal   218 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid van het personeel, wat vaak genoemd wordt als reden voor een positieve ervaring. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren en wordt vaak geprezen voor de snelle, attente en persoonlijke aanpak. Klanten waarderen het deskundige en eerlijke advies dat hen helpt bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast geven klanten aan dat ze duidelijke en rustige uitleg krijgen over producten en behandelingen, wat bijdraagt aan een fijn gevoel. Het personeel neemt uitgebreid de tijd voor klanten en toont veel geduld, wat bijzonder gewaardeerd wordt. Het personeel wordt vaak als kundig en professioneel ervaren, wat leidt tot vertrouwen bij de klant. Ook zijn klanten tevreden over de snelle afhandeling van hun verzoeken en aankopen.

ReviewsLucardi Juwelier Venlo

De medewerkster was uiterst vriendelijk, ze vervangde mijn horloge batterij en haalde er een schakel uit. Ik twijfelde of er niet 2 schakels uit moesten. Zij haalde er, zonder problemen een 3e schakel uit, alleen maar om te passennof het kon. Maar het zat mij net niet lekker. Toen heeft ze zonder problemen de ene schakel weer terug gezet. ( filiaal Venlo, jong meisje ) en had verstand van zaken. Al jaren een perfecte kwaliteit van horloge batterijen.
Goede informatie over een tweede gaatje in het oor bij onze kleindochter. Aangeraden om nog wat jaartjes te wachten ivm het nog groeien van haar oren . Ze is nu 8 en ze heeft kleine oorlellen en dan kan het vergroeien zeggen ze als haar oren gaan groeien en dan zit het gaatje niet op de plek meer waar zij het graag wilde . Nu wacht ze nog enkele jaren . Wel hebben we 2 paar oorbellen gekocht voor haar .

Zilveren armband

Ik had een al lang in mijn bezit hebbende zilveren armband en die was na een schoonmaakbeurt veranderd in "goud", paniek, dus naar Lucardi, ik had hem in een pot die ik bij Lucardi had gekocht ondergedompeld, waarschijnlijk was het spul niet meer goed, stond al jaren, meestal deed ik dit met een zilverdoek, afijn echt paniek en zij hebben mijn armband weer zilver gekregen waarvoor ik ontzettend blij ben. Kosten 10 euro en omdat ik al jaren een klantenkaart heb, zelfs maar 9 euro, nou ben ik ff blij!! Zo fijn geholpen, echt complimenten!!

Topservice en een klant met een glimlach!

Ik kwam voor sluitingstijd binnen op zoek naar een niewe ketting voor mijn oma's boeddha beeldje aan te hangen, en werd heel vriendelijk geholpen door mevrouw. Ze nam de tijd om te luisteren en mij goed te advieseren en ook om de ketting te personaliseren, niks hoefde gehaast. Ze was heel eerlijk in haar mening en dat waardeer ik oprecht, waardoor ik toch last minute heb kunnen vinden waar ik naar zocht, en met een brede glimlach de deur uitliep!

Lucardi Venlo

Op vacantie bij Lucardi Venlo alleen maar een nieuw batterijtje voor mijn horloge laten monteren. Het was rond 16:00 uur en erg druk in de winkel. Dus horloge achter gelaten met de mededeling dat ze zouden proberen het de volgende dag klaar te hebben. Nog dezelfde dag om 17:30 een telefoontje dat het klaar was. Dat is nog eens service‼️ BEDANKT LUCARDI VENLO‼️
Super goed geholpen! Beide dames die werkzaam waren hebben ons meer dan goed geholpen. Goed voorgelicht ook ivm het oor van onze dochter, maar ook een eerlijke mening bij het uitkiezen gekregen, waardoor ik een andere en juist betere keuze heb kunnen maken. Top!
Wij waren vandaag 24-10-2025 nog in de zaak leuke vlotte bediening en heel vriendelijk heel goede informatie wat er kan en wat het kost heel duidelijk nog even gehad over de nieuwe zaak we zijn heel benieuwt ga ...ga zo door Sorry er is geen foto
Hele vriendelijke dame en alles goed uitgelegd. Even met de klant kijken hoe iets te graveren, dan is het wat makkelijker voor te stellen hoe het eruit komt te zien. Dan hoeft er ook niet gebeld te worden, dat het anders zou moeten, omdat het anders op zijn kop kom te staan.

Klasse service!

Had een nieuw horloge gekregen van mijn zoon, online gekocht, echter niet bij Lucardi. Helaas was de horlogeband aan de ruime kant. Uw vriendelijke medewerkster maakte hem vlot passend. Kreeg als vaste klant nog 10% korting en ik verliet voldaan de winkel.

Goede ervaring!

Ik ben hier 3 dagen geleden geweest voor een ketting, maar had weinig ervaring of verstand van de sieraden. De hulp die ik kreeg was echt fantastisch en het geduld was er ook zeker bij! Deze winkel is zeker een aanrader voor kwaliteit van de sieraden en de service

Top service

Heel fijn geholpen. Hele duidelijke uitleg met het svhieten van de gaatjes. En ook hoe het behandelt moet worden erna. Hele fijne ervaring. Echt aan te raden top!
Heel leuke zaak vriendelijk personeel Mooie dingen . Even nog bij de nieuwe zaak weze kijken was ook mooi
Leuk setje gekocht voor opa's achterklein kindje. Samen met mijn dochter. Gied geholpen fijne service en mooi ingepakt.

Gaatjes schieten bij 10 maand oude baby

Gisteren met onze dochter van 10 maanden gaatjes geschikten. Erg kundig personeel vriendelijk en leuk voor de dochter. Neemt de tijd en raffelt niet af.

Betrokken medewerker

De mevrouw die me hielp was erg behulpzaam en nam echt de tijd. Ook kon je merken dat ze wist waar ze het over had en dat gaf me een fijn gevoel.
Heel goed geholpen. Het meisje wat dit voor me gedaan heeft was heel vriendelijk en super geholpen.. Hartelijk dank hiervoor….
2e oorbelgaatjes laten schieten. Duidelijke rustige uitleg en medewerkster nam alle tijd om goed de positie te bepalen en te "schieten". Voldoende aandacht voor hygiëne.
De verkoopster was vriendelijk en behulpzaam. We hebben een ketting met een kruisje gekocht. Na een hele tijd zoeken in verschillende winkels hebben we bij Lucardi precies gevonden wat we zochten.
Deze Mevr.nam alle tijd, mijn kind vind het zo lastig om te winkelen, deze Mevr had dat zo goed in de gaten. Sprak rustig, hielp mee, waar kon i.o met mijn dochter...zo fijn!!

Ik werd goed geholpen

Ik werd gelijk geholpen, was ook verder geen klant. Ik werd goed geholpen door een vrolijk vriendelijk medewerkster