425 reviews in totaal   51 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

425 reviews in totaal

Klanten zijn zeer positief over het vriendelijke en behulpzame personeel, wat hun winkelervaring ten goede komt. De service wordt als goed en klantgericht ervaren, met aandacht voor persoonlijke wensen en tevredenheid. Daarnaast waarderen klanten het deskundige en eerlijke advies, wat hen helpt bij het maken van de juiste keuze. Enkele klanten merken op dat er soms te weinig personeel aanwezig is, wat als punt van zorg wordt genoemd.

ReviewsLucardi Juwelier Weert

100% professioneel advies op maat, top assortiment

Als man werd ik top geassisteerd door de dame die aanwezig was in de winkel tijdens de zoektocht naar een leuke ketting voor de vrouw. Ik kreeg persoonlijk advies na een beschrijving van mijn vrouw, kreeg uitleg over de materialen en wat de mogelijkheden zijn. Snelle service en advies waarna ik ontzettend tevreden vertrok.
Service is gewoon goed aan de klanten, als de winkel geopend is. Maar ik vind wel dat er op de deur een briefje mag komen hangen waarop staat, dat als de winkel gesloten is, dat komt door personeels tekort of ziekte. Dan weten de klanten ook waarom, helaas in Weert gebeurd dit niet. En is regelmatig gesloten.
Alle aandacht en interesse bij het komen ophalen van onze trouwringen. Ook nog ketting en bijpassend armbandje gevonden. Heerlijk advies en alle tijd. Voelde heel prettig

Heel goed

Ik ben fijn geholpen door de dame ze was heel vriendelijk en ik ben tevreden.

Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel, goed geholpen en de tip om member te worden om nog 10% korting te krijgen.
Goed geholpen en klantvriendelijk
super goed geholpen en zeer tevreden
Mooi
J V
Jos V.
Super vriendelijke en behulpzame verkoopster Was top
Winkel nodigde niet echt uit. Vitrines waren gevuld, maar toch oogde de winkel half leef. Personeel was vriendelijk maar niet pro actief of enthousiast.

Antwoord van Lucardi Juwelier Weert

Dank je wel voor je feedback en je beoordeling. Jammer om te horen dat de winkel niet uitnodigend overkwam en dat je de presentatie en sfeer als minder hebt ervaren. Ook vinden we het jammer dat het enthousiasme en de proactieve service van het team niet aan je verwachtingen voldeden. We nemen je opmerkingen serieus en geven dit intern door zodat er aandacht kan worden besteed aan winkeluitstraling en klantbenadering. Team Lucardi
We hebben een ketting voor mijn moeder gekocht Super goed advies gekregen
Vriendelijke, behulpzame personeel.
Goed en eerlijk advies met humor, fijn!
Vriendelijk en snelle hulp
Goede service
Gezellige winkel met leuk personeel en heel overzichtelijk. Ga zo door
Vriendelijk en goed geholpen.

Lucardi Juwelier Weert

In het mooie Limburgse landschap vind je de stad Weert. Het is een prachtige winkelstad, die door al het groen in de buurt een heerlijke landelijke uitstraling krijgt. Iedereen in de vele dorpen er om...