Klanten prijzen de vriendelijke en warme benadering van het personeel. Het team toont veel bereidheid om mee te denken, te adviseren en actief te helpen bij vragen of problemen. De service wordt als vlot en efficiënt ervaren, waarbij klanten niet lang hoeven te wachten. Daarnaast wordt de deskundigheid van het personeel gewaardeerd, vooral bij advies, uitleg en het uitvoeren van handelingen zoals gaatjes prikken of horloges aanpassen. Klanten waarderen ook dat de medewerkers de tijd nemen en geen druk uitoefenen tijdens het aankoopproces. Het geven van gericht en passend advies wordt vaak als positief ervaren. Tot slot wordt de nette, vernieuwde en aantrekkelijke uitstraling van de winkel gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Ede
Had oorbellen gekocht, werd fijn geholpen met hoe ze zouden vallen en ben snel geholpen. Klantvriendelijk en ook nog ondersteuning gehad in het activeren van mijn account. Helemaal top?
Ik kom nogmaals
Ik ben uitstekend geholpen, het is een mooie winkel, er is me niks aangesmeerd en ik mocht rustig mijn gang gaan zonder nagekeken te worden. Zeer fijne ervaring, 10/10
Goede zaak, goede medewerksters
Altijd hele vriendelijke, meedenkende medewerksters, in Ede, in andere plaatsen weet ik het niet. Goede producten en gewoon heel tevreden :)
Erg vriendelijk en goed geholpen door de medewerker. Vertelde me ook dat ik nog eens 10% extra korting kon krijgen met mijn member pas, boven op de black friday deal. Helemaal top!
Ook zijn er schakels van mijn horloge tussen uit gehaald, wat ik zelf wel wat aan de prijzige kant vond, maar alsnog goed gedaan en me horloge zit nu eindelijk goed.
Klantvriendelijk, behulpzaam bij vragen en snel sevice. Ze laten je rustig bekijken. Bij vragen direct helpen.
Zeer vriendelijke behandeling,heeft met ons meegedacht.gaf een aantal opties aan. Heeft cadeau zeer mooi ingepakt super top
De meiden hebben mij super lief geholpen. De service was echt top.
Goed advies. Duidelijk de prijzen erbij.
Vriendelijke en aardige medewerkster heeft ons geholpen
Fijne winkel. Konden eerst even zelf rustig kijken en werden daarna vriendelijk geholpen
Vriendelijk en gevarieerd
Voldoende en gevarieerd aanbod. Vriendelijk personeel.
Mee denken wat je zoekt
Gast vrij heid.
Fijne winkel en personeel
Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, fijn om hier te komen.
Fijn personeel en erg behulpzaam. Vriendelijk.
Super vriendelijk, en goed geholpen
Super fijn geholpen bij Lucardi in Ede