Lucardi Juwelier Ede

712 reviews in totaal   131 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de uitzonderlijke vriendelijkheid van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige en gastvrije sfeer. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, met veel aandacht voor persoonlijke wensen en klanttevredenheid. Klanten waarderen daarnaast de snelle en efficiënte hulp, het actieve meedenken bij het vinden van passende producten en oplossingen, en de deskundigheid van het personeel bij specifieke handelingen zoals gaatjes prikken of horloges aanpassen. Ook wordt het gewaardeerd dat het personeel ruim de tijd neemt voor klanten, zelfs wanneer het druk is, wat zorgt voor een ontspannen winkelervaring. Tot slot zijn klanten tevreden met het gevarieerde en ruime aanbod van producten in de winkel.

ReviewsLucardi Juwelier Ede

Fijn geholpen en prima service

Ik had 2 dezelfde armbandjes nodig en ondanks dat ze het niet op voorraad hadden in vestiging Arnhem hebben ze alle moeite gedaan om ze ergens anders vandaan te halen of dat ik ze op kon halen. Erg netjes was die service. Prima prijs ook voor deze mooie armbandjes. Fijn dat je als member ook nog 10% korting krijgt
Had oorbellen gekocht, werd fijn geholpen met hoe ze zouden vallen en ben snel geholpen. Klantvriendelijk en ook nog ondersteuning gehad in het activeren van mijn account. Helemaal top?

Hele fijne ervaring!

Wij zijn gaatjes wezen prikken, super lieve medewerkers, alle aandacht voor onze dochter en zo kundig geschoten. Hele fijne ervaring voor haar!

Kom graag als klant terug.

Bij binnenkomst een relaxte sfeer en de medewerkers laten je rustig op je eigen tijd de sieraden bekijken.
Goeie klantenservice En gauw gekregen wat ik wilde Alleen vaak als ik wat koop bij lucardi gaat het snel kapot of verkleurt het, maar de prijs is daarbij gelukkig niet heel hoog
We werden heel snel geholpen. Kwam voor een nieuw batterijtje voor in mijn horloge. Met 2 minuten geregeld! Snelle service!

Ik kom nogmaals

Ik ben uitstekend geholpen, het is een mooie winkel, er is me niks aangesmeerd en ik mocht rustig mijn gang gaan zonder nagekeken te worden. Zeer fijne ervaring, 10/10

Goede zaak, goede medewerksters

Altijd hele vriendelijke, meedenkende medewerksters, in Ede, in andere plaatsen weet ik het niet. Goede producten en gewoon heel tevreden :)
prettige winkel, vriendelijke medewerkers , goede prijs kwaliteit ervaring.

Goede service

De goede service, ik werd erg goed geholpen om te kunnen vinden wat ik zocht!
Vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie niet te dure spullen.
Erg vriendelijk en goed geholpen door de medewerker. Vertelde me ook dat ik nog eens 10% extra korting kon krijgen met mijn member pas, boven op de black friday deal. Helemaal top! Ook zijn er schakels van mijn horloge tussen uit gehaald, wat ik zelf wel wat aan de prijzige kant vond, maar alsnog goed gedaan en me horloge zit nu eindelijk goed.
Vriendelijke verkoopster werden goed geholpen
Nette winkel en aardige dames verder geen idee wat er nodig is
Service is excellent

Vriendelijk.

Klantvriendelijk, behulpzaam bij vragen en snel sevice. Ze laten je rustig bekijken. Bij vragen direct helpen.
Mooi sieraad fijn geholpen door de mevrouw van lucardi