Klanten waarderen het personeel om hun vriendelijkheid en benaderbaarheid. Ook wordt de bereidheid om te helpen en mee te denken positief benoemd. De snelle service en korte wachttijden worden als prettig ervaren. Daarnaast worden problemen vlot en klantgericht opgelost, met soepele ruilingen en goede garantieafhandeling. Er zijn echter gemengde ervaringen met de deskundigheid van het personeel; sommige klanten vinden de kennis voldoende, terwijl anderen deze als onvoldoende ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Gorinchem
Echt behulpzame medewerkers!!! De gaatjes in de oren van onze dochter zijn vakkundig doorgeprikt. Geen verbeteringen nodig en een blije dochter.
Super verkoopster
Had in een ander filiaal een armbandje gekocht, ik gepast en een verkoopster (niet vriendelijk en keek je ook niet aan bijvoorbeeld) zei dat ze geen andere maat had maat dat deze goed is. Ik kreeg het armbandje uiteindelijk zelf niet om thuis, omdat het te kort was (te weinig ruimte met om met 1 handv het slotje dicht te doen). In Gorinchem terug gegaan en was geen probleem om te ruilen voor een maat groter, deze verkoopster heeft mij heel fijn, vriendelijk en leuk geholpen. Was niet op voorraad dus is besteld, mag hem passen en als het weer niet goed is weer ruilen of geld terug. Super service in Gorinchem, andere filiaal dus totaal niet!
Ze zijn heel erg klantvriendelijk en we vinden wel altijd wel wat leuks als sierraden.
Spontane medewerker die mij herkende van de vorige aankopen.Dat is klant vriendelijk!
Snelle hulp gehad en het advies was goed. Mooie ring gekocht.
Super mooie winkel en zeer vriendelijk personeel.
Fijne service, er werd meegedacht en ik kreeg zelf de optie om t evt te ruilen. Bij een locatie in Nieuwegein had ik een hele nare ervaring, dus dit was heel fijn
Goede service
Vriendelijke dame die ons hielp en echt de tijd nam! Daardoor heeft mijn dochter eindelijk gaatjes laten schieten!
Fijn en snel geholpen.en aardig vrolijk personeel
Personeel neemt de tijd voor je.
Fijne winkel met mooie prijzen
Antwoord van Lucardi Juwelier Gorinchem
Hi Monika,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met onze winkel te delen! 💜
We werden heel vriendelijk geholpen en de gaatjes werden bij mijn dochter na 3x controle of ze recht zaten pas geschoten
Super fijn geholpen
Antwoord van Lucardi Juwelier Gorinchem
Hi Hubert,
Dankjewel dat je je positieve ervaring met ons hebt gedeeld! 💜
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel