twinkels.nl- Logo - Beoordelingen

: 3.715Uitstekend

Beoordelingen voor twinkels.nl

317 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.715 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

22 okt. 2022

Snelle service, alleen jammer dat wat ik besteld had niet meer leverbaar was, maar ik kon een ander gelijkwaardig artikel bestellen. En dat werd snel bezorgd, en netjes mijn geld terug ontvangen van het artikel wat niet meer leverbaar was.

de meest kritische beoordeling

31 aug. 2022

Had wat besteld online, betaald. Maar bleek er niet meer te zijn. Ik baalde had getwijfeld tussen 2, voor deze gekozen. De andere was er toen ik het te horen kreeg ook niet meer. Balen. Ik zei, wil meteen mijn geld terug. Er werd gezegd het is al terug naar je overgemaakt. Dat was 26-8 en 29- 8 pas op mijn rek. Dit gaat altijd meteen. Dus gelogen is mijn beleving

Beoordelingen voor twinkels.nl

8 mei 2023
11 mei 2023
Hi Lieda, Bedankt voor de review. Helaas beoordeel je ons wel maar met 1 ster :( We zouden graag van je horen waarom dit is zodat we de feedback kunnen gebruiken om onze service te verbeteren. Groetjes Daniek
21 feb. 2023
22 feb. 2023
Hi Teun, super bedankt voor de 5 sterren die je ons hebt gegeven, daar worden wij helemaal blij van! Liefs Candice
22 okt. 2022

26 okt. 2022
Hi Patries, Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering. Hopelijk tot de volgende keer! :) Liefs Candice
22 jul. 2022
Supersnelle levering, ik had 2 verschillende maten besteld. 1 maat retour en ook de teruggave was snel voor elkaar. Superblij met mijn jeans en de service!!
26 okt. 2022
Hi, Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en de jeans! Hopelijk tot snel! X Candice
21 aug. 2022
Goede producten,snelle levering. Ook wanneer er iets retour gestuurd wordt,krijg je netjes het geld teruggestort
26 okt. 2022
Hi Irene, Wauw wat een mooie review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Hopelijk tot de volgende keer! :) Groetjes Candice
16 okt. 2022
Ik had gebeld over cowboylaarzen, deze waren opt moment niet leverbaar, ben netjes te woord gestaan door medewerkerster, en t geld was ook al netjes weer terug gestort!! Top🤙 Ik hoop dat de cowboylaarzen gauw nog eens weer binnenkomen🤩
26 okt. 2022
Hi Bolder, bedankt voor deze mooie woorden! De Cowboy laarzen zijn inderdaad super gaaf! Wist je dat je je mailadres kunt achterlaten bij de laarzen die jij wilt? Dan sturen wij je een mailtje als het item weer op voorraad komt! Wij hopen je gauw weer bij ons te zien! Liefs Candice
27 sep. 2022
Er was 1 artikel niet op voorraad, daarvoor netjes een appje gekregen en direct het geld retour gestort gekregen. Andere spulletjes die ik besteld had, kwamen lekker snel binnen. Mooie kleding, goede kwaliteit en een mooi prijsje! Top!
26 okt. 2022
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We hopen je snel weer bij ons te zien. :) Liefs Candice
18 dec. 2022
Ik had wat op internet besteld. Lekker op tijd geleverd! Keurig verpakt in tas. Ze belde keurig dat het pakje in de winkel lag. De dames zijn heel klantvriendelijk en geven goed advies
16 jan. 2023
Hi Yodepo, wat tof om over jouw ervaring bij ons te lezen. Wij worden hier helemaal vrolijk van! We hopen je gauw weer bij ons te zien. Liefs Candice
26 nov. 2022
Super fijne laarzen besteld. Pasvorm super. Zitten heerlijk. Ik ben erg blij. Daarom nu ook de laarzen in de kleur zwart besteld. Snelle levering. Geen bijzonderheden, gewoon goed!
1 dec. 2022
Wauw, wat super leuk om te horen dat je zo blij bent met je laarzen en zelfs nog een paar hebt besteld! Hier worden wij heel blij van, wij willen je heel veel plezier wensen met de laarzen en hopen je snel weer bij ons terug te zien:) X van Candice
10 dec. 2022
Ik kreeg in eerste instantie de verkeerde jurk opgestuurd. Telefonisch en middels de mail goed contact onderhouden. En de goede jurk later ontvangen die super is en perfect zit!!!
15 dec. 2022
Hi Morsinki, fijn om te lezen dat het goed is opgelost! Zo nieuwsgierig als we zijn, hoe kunnen we de volgende keer voor 5 sterren zorgen? Veel plezier met de jurk. Liefs Candice
12 aug. 2022
Dat ze schoenen hebben met dikke zolen OOK in 36 nergens tekoop of Duitsland en fijne prijzen schoenen ik zou graag meer pakken willen zien broek wijde pijpen met colbertje
26 okt. 2022
Hi Marino, Wat fijn dat je bij ons schoenen hebt kunnen vinden in jouw maat! Wij krijgen wekelijks nieuwe items binnen dus hou onze website goed in de gaten! :) Hopelijk tot snel! Liefs Candice
19 okt. 2022
Toen mijn artikel toch niet meer beschikbaar was kreeg ik meteen een appje. Dat vind ik jee fijn. Ik had meteen weer wat anders besteld en na een paar dagen al ontvangen
26 okt. 2022
Hi, Wat een super mooie review, dankjewel! Hopelijk tot de volgende keer. X van Candice
4 dec. 2022
Snelle service. Toen artikel niet op voorraad bleek te zijn , netjes op de hoogte gebracht en mogelijkheid gekregen om alternatief toe te voegen aan bestelling.
7 dec. 2022
Best Annemarieke, heel erg bedankt voor je 5-sterren review! We hopen je snel weer bij ons terug te zien! X van Candice
7 dec. 2022
Ik had een legging met een gaatje. Via de klantenservice in contact gekomen met Tommie en hij heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe kreeg. Top!
7 dec. 2022
Wat fijn om te horen dat je klacht is opgelost en je tevreden bent! We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen! Liefs Candice
3 dec. 2022
Jurkjes waren snel binnen. Jammer genoeg zaten ze bij mij niet mooi. Pakketje terug gebracht en vriendelijk geholpen door de winkelmedewerkster.
6 dec. 2022
Hi Mirelle, bedankt voor je mooie woorden, jammer dat de jurkjes niet mooi zaten! We hopen je snel weer bij ons terug te zien. Liefs Candice
24 jul. 2022
de poef is heel goed bevallen!Echt wat ik bedoelde!! en de levering was ook snel en netjes aan huis bezorgd.Ga zo door...........
4 dec. 2022
Superfijne winkel, zowel fysiek als online. Winkel hier al jaren, ook in corona-lockdown. Super service en klantvriendelijk
7 dec. 2022
Hi Joyce, super erg bedankt voor de mooie woorden! Super fijn om te horen dat je zo graag bij ons winkelt, hier worden wij super blij van. We zien je graag snel weer bij ons terug! Liefs Candice
19 dec. 2022
Bedrijf had per ongeluk de verkeerde bestelling opgestuurd. Communicatie ging snel en goed afgehandeld. Goede service!
16 jan. 2023
Hi Sanne, super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar worden wij blij van! Liefs Candice
12 aug. 2022
Super tevreden over deze webshop. Ik ga zeker vaker bestellen. Als ik meer sterren kon achterlaten had ik het gedaan!
26 okt. 2022
Hi Daniek, Wauw, wij worden blij van het lezen van zo'n mooie review. Dankjewel en hopelijk tot de volgende keer! X Candice
12 sep. 2022
super snelle levering, mooie kleding, goede communicatie en verwerking als er toch iets niet is wat je besteld hebt
26 okt. 2022
Dankjewel Patricia voor de 5 sterren en de mooie complimenten! We hopen je graag weer snel terug te zien! Liefs Candice