twinkels.nl- Logo - Beoordelingen

twinkels.nl
Beoordelingen:

756 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.470 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling via de website geplaatst. Ik werd gebeld toen de bestelling in de winkel lag en ik deze kon ophalen. Top!

de meest kritische beoordeling

30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na 5dgn nog steeds niets ontvangen,bericht gestuurd,er was iets mis gegaan,wordt alsnog opgestuurd,ben benieuwd,7dgn verder inmiddels
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor twinkels.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke webshop, overzichtelijk en veel keus. Het werd snel geleverd en zat in een degelijke doos verpakt. De artikelen die ik besteld heb zijn prachtig en van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
3 mei 2024
Super bedankt voor deze lieve review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch geholpen bij Twinkels Rosmalen! Per ongeluk het verkeerde besteld, maar dezelfde dag hebben ze nog het juiste item voor mij geregeld!! Waanzinnig goed!!
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
13 dagen geleden
Wauw wat een mooie review, dankjewel! Het doet ons erg goed en we zien je hopelijk snel weer :)
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spijkerbroek besteld stond voor 17:00 besteld morgen in huis ,.helaas was het na 2 dagen . Maar daarom maar 4 steren .Voor de rest goede service .
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
30 apr 2024
Dankjewel voor deze fijne 4-sterren review! Onze excuses voor de vertraging. Hopelijk kunnen we dit een volgende keer verbeteren en 5-sterren verdienen!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gevonden bij jullie wat ik zocht voor een redelijke prijs en vlot verzonden en bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 dagen geleden
We willen je heel graag bedanken voor deze lieve review! Hopelijk tot een volgende keer!
DN
Daniëlle N.
Prinsenbeek
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces, snelle reactie van klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 mei 2024
Wat een mooie review! Dankjewel en hopelijk tot een volgende keer!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle service. Netjes verpakt en voldoet aan de omschrijvingen.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Koop et altijd graag kleding nu ook weer mooie spijkerjas gekocht
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor deze lieve review!
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle levering. Maattabellen zijn heel waardevol, super fijn!
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 mei 2024
Super om te horen dat je zo tevreden bent. Het doet ons erg goed, dankjewel!
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending van bestelde artikelen, Goede communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
3 mei 2024
Dankjewel voor de mooie review! Hopelijk kunnen we een volgende keer 5-sterren verdienen.
AH
AC H.
Millingen aan de Rijn
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en fijne service. Leuke items en altijd vriendelijk!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Goede kwaliteit producten. Betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
13 mei 2024
Wat super om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor de mooie review en hopelijk tot een volgende keer!
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling op tijd gekregen. Goed verpakt. Dikke prima
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
13 mei 2024
Super bedankt voor deze lieve review! Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden bent.
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
3 mei 2024
Super om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Het doet ons erg goed, dankjewel!
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel binnen, een goede prijs een mooie laarsjes!
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 mei 2024
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Laarzen zitten lekker; maat klopt.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat ze zeggen besteld voor 5uur volgende dag binnen
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
10 mei 2024
Super dankjewel voor deze lieve review!
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring. Goede broek. Snelle verzending. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
3 mei 2024
We willen je bedanken voor deze mooie 5-sterren review! Hopelijk tot een volgende keer!
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering Mooie broek. Helemaal tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
3 mei 2024
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor de fijne review!
JE
Jill E.
Eindhoven
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Netjes verpakt en afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
5 dagen geleden
Super om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk verdienen we een volgende keer 5-sterren ;)
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Netjes geleverd op afgesproken dag en tijd .
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
30 apr 2024
Super bedankt voor deze lieve review! En heel veel plezier gewenst van de cowboy boots.