twinkels.nl- Logo - Beoordelingen

twinkels.nlReviews

: 3.498Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
twinkels.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij twinkels.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
twinkels.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij twinkels.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor twinkels.nl

155 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.498 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 jul. 2022
Supersnelle levering, ik had 2 verschillende maten besteld. 1 maat retour en ook de teruggave was snel voor elkaar. Superblij met mijn jeans en de service!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 nov. 2021
Nadat ik zaterdags een appje stuurde met een vraag kreeg ik op maandag geen antwoord en heb toen nogmaals mijn vraag gesteld. Het antwoord was ook niet echt bevredigend. Ik vroeg nl wat het verschil in maat was tussen S/M en X/XL, en het antwoord was "meestal een aantal centimeters". Dat is natuurlijk een antwoord waar je niets aan hebt. Ik had verwacht dat jullie de twee verschillende maten wel even zouden kunnen opmeten om mij een exacter antwoord te geven. Toen ik vervolgens toch maar de grotere maat wilde bestellen was deze niet meer op voorraad en heb ik dus de kleine maat maar gehouden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor twinkels.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Er was 1 artikel niet op voorraad, daarvoor netjes een appje gekregen en direct het geld retour gestort gekregen. Andere spulletjes die ik besteld had, kwamen lekker snel binnen. Mooie kleding, goede kwaliteit en een mooi prijsje! Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
super snelle levering, mooie kleding, goede communicatie en verwerking als er toch iets niet is wat je besteld hebt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Helaas niet de juiste maat voor mij op voorraad. Maar verder wordt alles van begin tot eind goed geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Mooi topje. Super kwaliteit. Ook een hele fijne en toegankelijke winkel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Goede levering snel.in huisxmooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Zeer goede service. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Snelle en correcte levering van de producten Netjes verpakt Artikelen voor een redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Heel snel, super attent en aardig!! Fijne winkelervaring ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Leuke webshop, kleding ( nog) betaalbaar en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering , Prima prijs voor leuke laarzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Snelle service en mooie spullen en niet duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Leuke kleding voor een betaalbare prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Mooie laarzen En ze waren snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering en mooie producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goede leuke en betaalbare kleding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering en leuk artikel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Zeer vlotte en nette levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Super fijne winkel
Beoordeling melden