Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 277 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.holland-label.nl al 810 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
17-06-2019
Mooie lintjes,snelle versturing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
Mooie producten, makkelijk zelf samen te stellen op de website.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
12-06-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
11-06-2019
Keurig nette labels
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
11-06-2019
Super blij met m'n labels. Helemaal omdat m'n logo best ingewikkeld is met veel kleur en dan op een klein oppervlak nog steeds perfect afgedrukt Krijg al veel complimenten over m'n labels. Zodra ze op zijn bestel ik meteen hier weer nieuwe
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
17-05-2019
07-06-2019
Heb langer op de labels moeten wachten dan aangegeven Werd later weliswaar aangetekend onaangekondigd nageleverd...maar zonder enige uitleg...Kwaliteit vond ik ook niet dat wat ik er van verwacht had...Dus Nee, nooit weer
2.00
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 11-06-2019
Jammer dat de labels niet aan uw eisen voldoen. Uw labels zijn binnen de opgegeven productietijd van ongeveer 3-5 werkdagen geproduceerd en naar wens verzonden. Helaas hebben we geen invloed op de duur van de levering.

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
14-05-2019
05-06-2019
De bestelde producten zien er netjes uit, en zijn volgens afspraak geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
10-05-2019
04-06-2019
Ook deze keer weer tevreden over mijn bestelling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
13-05-2019
03-06-2019
mooie labels vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
02-06-2019
Super product, perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
11-05-2019
01-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
30-05-2019
30-05-2019
Top bedrijf die super kwaliteit levert keer op keer
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
29-05-2019
Al dertig jaar gebruik ik jullie labels, blijven super mooi en zien er mooi uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
28-05-2019
Het was een zeer snelle levering. Het zag er keurig uit. Heb het nog niet gewassen en ben dus ook benieuwd hoe de kwaliteit blijft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
26-05-2019
Mooie label
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Snelle goed service, fijn dat je meteen je labels kan zien hoe ze er uitkomen te zien.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
21-05-2019
Alles weer prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
U heeft zelf bij mijn eerste bestelling gecontroleerd en gezien dat dit niet mogelijk was, direct het geld retour gezonden en geadviseerd wat beter kon bij de nieuwe order. Bedankt en ik hoop dat het nu beter komt met het drukken succes en ik hoor het wel van u.
mvg Tinus81
Martijn meijer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
20-05-2019
De Levertijd is vrij lang
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
17-05-2019
Mooie label.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
16-05-2019
Prima hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
goede service en het lukt me zomaar al ben ik een digibeet om mijn eigen logo te maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
16-05-2019
Waa ontzettend tevreden met mijn eerste bestelling. Toen ik en herhaalbestelling wilde doen van hetzelfde product kon dit ineens niet meer en moest mijn logo worden veranderd. Ik denk dat er een miscommunicatie is geweest ivm de duitse vertaling. Ben dus naar een andere leverancier gestapt.
2.33
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor de feedback. Blijkbaar was er een misverstand. Onze excuses daarvoor. Natuurlijk is een productie mogelijk. We nemen graag contact op met de klant voor opheldering.

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
15-05-2019
Alles naar wens en verwachting, als altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
14-05-2019
Keurige afhandeling van de bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
10-05-2019
zoals altijd super produkt en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
15-04-2019
06-05-2019
Mooie labels met eigen logo. Ik ben tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
05-05-2019
het product is prima van kwaliteit. bezorging is vlot en goed geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Bij de eerste bestelling direct een mail ontvangen dat mijn logo niet mooi uitkwam. In overleg het logo aangepast, direct een mail ontvangen dat productie gestart werd, daar logo nu wel mooi uitkwam. Ook over de labels zelf zeer tevreden. Zojuist weer een bestelling geplaatst van 60 nieuwe labels. Absoluut een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
04-05-2019
Ben er zeer blij mee. Zeer snelle levering en precies zoals ik ze besteld heb. Toppy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
04-05-2019
Leveren wat ze beloven en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
04-05-2019
Uw productiviteit is goed opgezet
Bedankt Een 9.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
11-04-2019
02-05-2019
Alles prima, heerlijk zaken doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
01-05-2019
Mooie labels en doordat je heel veel zelf kunt aanpassen is het perfect voor een klein eenmansbedrijf. Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
28-04-2019
Opvolging van de bestelling verloopt vlot zonder problemen. Brievenbus levering zonder problemen goed ontvangen. Producten zijn top en volgens beschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
25-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
25-04-2019
Zeer tevreden ... mooie labels
Ga er zeker meer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
24-04-2019
Super tevreden over de labels en een zeer snelle levering. Ben erg blij met jullieToppy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
24-04-2019
Altijd netjes verzonden, mooi geweven, wachttijd van 2 weken prima te doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
12-03-2019
23-04-2019
Ik had mijn labels niet ontvangen. Maar heb nadat ik contact met hun had opgenomen een nieuwe set ontvangen. Top service
4.67
Uitstekend

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl
Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.