Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 218 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 394 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Netjes en precies zoals vermeld bij aankoop
5.00
Uitstekend

Te lang levering
4.00
Goed

Handig ontwerp programma, maar zou nog wel graag een iets breder label kunnen maken (langer) Verder razendsnel en exact wat ik heb besteld
5.00
Uitstekend

Alles naar wens . Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Het zijn mooie labels ben zeer tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Wij kopen al jaren hier onze naambandjes voor een scouting evenement. levering is altijd op tijd en product is goed. zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Makkelijk te bestellen , goed zicht op ware grote van de labels ,snelle levering.
Mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Het inloggen met opgeslagen wachtwoord was niet mogelijk. Nieuw wachtwoord aangevraagd.

Het wijzigen van aantal labels bij nabestelling NIET mogelijk. Ik wilde er 50 in plaats van 20
4.67
Uitstekend

www.holland-label.nl antwoordt: 30-08-2017
Bedankt voor uw feedback. We zouden het leuk vinden als u een grotere hoeveelheid bestelt. Het is ook mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

de levering en de service en de kwaliteit van uw product is goed.
4.00
Goed

Mooi kwaliteit, top service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Ook deze hernieuwde kennismaking met Holland Label is mij uitstekend bevallen. Snelle levering bij afwijkende factuur en leveringsadressen.
5.00
Uitstekend

Correcte levering van bestelde naamlabels
5.00
Uitstekend

Duidelijke website en prettig om mee te werken. De levering is vlot en het product is precies zoals ik het graag wil hebben. Dit was al de 3de keer dat ik een bestelling heb gedaan van hetzelfde product.
5.00
Uitstekend

Snelle levering, handig nabestellen.
5.00
Uitstekend

alles in orde.
5.00
Uitstekend

Netjes en mooi op tijd ontvangen, een prachtig product.
5.00
Uitstekend

Mooi produkt en snelle levering
4.33
Goed

Super
5.00
Uitstekend

Alles goed in orde volgens verwachting
4.67
Uitstekend

Snelle levering, mooie labels
5.00
Uitstekend

Goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Snelle levering en prima verpakt.
4.67
Uitstekend

Op 11 juli besteld, 24 juli gevraagd naar status. Statusopgave: Geen idee wanneer geleverd wordt (het zit in het proces). Uit het verleden weet ik dat men goede producten maakt. Echter de levering is Zeer slecht
2.33
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 26-07-2017
Hartelijk dank voor uw feedback.Het spijt ons dat u niet tevreden bent.De labels worden individueel gemaakt en geproduceerd op weefgetouwen. De productietijd bedraagt ongeveer 1-2 weken excl. verzendtijd. In de regel, denken we dat dit keer zeer goed. Voor bijzonder urgente projecten adviseren wij onze Overnight Label. Na het verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een verzendbevestiging.

Ik heb t label precies zo ontvangen zoals op t voorbeeld van de site al werd aangegeven. Ook de levering is netjes verlopen.
4.67
Uitstekend

Erg fijn dat ik niet 100 stuks hoefde te bestellen, ik heb nu 16 hele mooie scouting zomerkamp lintjes, bedankt.
5.00
Uitstekend

ik ben heel tevreden over de levering ,product,en service.de eerste maal dat ik iets bestel.het is top
5.00
Uitstekend

Prima en snel geholpen. Verzending was heel vlot gegaan en producten zijn kwalitatief netjes en goed.
4.00
Goed

Nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

www.holland-label.nl antwoordt: 17-07-2017
Hartelijk dank voor uw bericht. Uit coulance hebben wij de verloren levering geannuleerd en produceren wij uw bestelling opnieuw.

snelle levering.
4.00
Goed

Ziet er allemaal goed uit. Prima service
5.00
Uitstekend

Hallo in mij bestelling de lebels was niet duidelijk tekst zien .
1.67
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 07-07-2017
We zullen contact opnemen met de klant om een oplossing te vinden . Voor vragen, schrijf ons dan een e-mail en wij zullen u adviseren.

fijne snelle levering
4.00
Goed

Best
5.00
Uitstekend

Snelle levering, mooie kwaliteit en service...

Je wordt precies op de hoogte gehouden in het proces van bestellen naar levering...super fijn...
5.00
Uitstekend

Wij doen al jaren via holland-label onze insignes voor het zomerkamp bestellen. Zo ook dit jaar weer Snelle bestelling, goede verwerking en ook relatief snelle verzending.

Wij zijn tevreden
5.00
Uitstekend

Ze zien er geweldig uit,door onze schuld staat er een verkeerde datum op 2007 inplaats van 2017 ,dus hebben we nieuwe besteld.hopend dat die er nog zijn voor 2 juli 2017.
Groet paula baak
5.00
Uitstekend

www.holland-label.nl antwoordt: 22-06-2017
Thanks for the review. Voor het ongeluk permutatie van getallen kunnen we de klant bieden de Dortex Garantie: voor bestellingen met een goederenwaarde tot 30,00 € kan de klant, indien niet tevreden, binnen 10 werkdagen de goederen en factuur retourneren zonder een reden aan te geven.

Gewoon top een echte aanrader
5.00
Uitstekend

De producten vielen tegen. Ik had daar een ander beeld bij.
3.33
Redelijk

snelle levering
5.00
Uitstekend

levertijd is te lang
2.67
Redelijk

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl

Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Schloßstr. 13
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.