Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.68/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 265 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.holland-label.nl al 885 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
14-10-2019
Vriendelijk, snelle levering, uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
14-10-2019
Ik ben tevreden over alles daarom bestel ik hier mijn labels
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Bestellingen zijn volledig naar wens afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
12-10-2019
Mooie borduurwerk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
12-10-2019
Product ziet er keurig uit, snelle levering.
Komen na wat er op de website staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
07-10-2019
Alles naar wens en geleverd zoals verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
04-10-2019
Al jaren klant... steeds tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
13-09-2019
04-10-2019
Goede service en betrouwbaar bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
09-09-2019
01-10-2019
sterren om trots op te zijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
08-09-2019
01-10-2019
Duurde voor mij iets langer dan verwacht dat de labels bezorgd werden. Goede les voor de volgende keer, dan moet ik eerder bestellen
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
30-09-2019
Goed ontvangen, snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
29-09-2019
Goed product, snelle levering. Altijd tevreden over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
19-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
17-09-2019
Keurig volgens afspraak op tijd geleverd.
Cijfer 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
16-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
13-09-2019
De levering kwam met een aangetekende brief. Ik was alleen niet thuis, daardoor is er nogal wat vertraging geweest die voorkomen had kunnen worden als het een brievenbuspakketje was geweest. Verder is het product erg mooi en precies zoals ik wilde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
11-09-2019
Ik ben weer terug gekomen bij Holland label, dus dat zegt wellicht genoeg
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
11-09-2019
Goede producten en goede levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
10-09-2019
Het product is prima in orde . Voordat ik het kreeg was een ander verhaal. De postbezorger moest 4 keer komen voordat hij mij thuis trof . Er kon van te voren niet worden verteld op welk tijdstip het zou komen . Ik kon niet aangeven wanneer ik thuis zou zijn. Het kon in principe door de brievenbus, maar er was een handtekening nodig en die wilden de buren niet geven . Jammer voor de bezorger .
2.67
Redelijk

www.holland-label.nl antwoordt: 12-09-2019
Bedankt voor de feedback. We zijn blij dat je het product leuk vindt. In de regel worden de goederen rechtstreeks in een mailbox geleverd. Als de bezorgmethode van het pakket is geselecteerd, kunt u uw pakket volgen en een schatting maken wanneer de verzending aankomt.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
16-08-2019
06-09-2019
Erg blij mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
06-09-2019
Al jaren klant. Perfecte kwaliteit en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
16-08-2019
06-09-2019
Jammer dat de afmeting van de labels niet gekozen kan worden. Ik vond ze erg klein. Afgezien daarvan wél mooi.
3.33
Redelijk

www.holland-label.nl antwoordt: 09-09-2019
We hebben ook grotere labels in ons assortiment. Neem een kijkje in onze webshop. Neem bij vragen gerust contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
15-08-2019
05-09-2019
snelle levering, produkt zoals besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
02-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
30-08-2019
Mooie labels.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
30-08-2019
Leuk dat er nog een proefsetje Labels bij zat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
29-08-2019
29-08-2019
snelle levering, produkt zoals besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
27-08-2019
Super mooie labels geleverd 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
22-08-2019
Levering van een goed produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
21-08-2019
Gewoonweg super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
20-08-2019
Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling, top kwaliteit en top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
20-08-2019
De laatste keer dat ik label bij uw bedrijf had besteld, heeft de postbode de levering niet in de brievenbus gedaan (terwijl het brievenpost was). Het PostNL punt waar de levering lag, kon deze niet vinden.Ik ben vijf keer terug geweest en na twee keer telefonisch contact met PostNL kon ik mijn pakketje ophalen bij de bewuste PostNL punt. Dit is buiten uw bedrijf om, maar toch 1 punt minder.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
19-08-2019
tip top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
18-08-2019
Super
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Steeds correcte levering. Binnen de beloofde termijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
08-07-2019
07-08-2019
Top product en top klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
13-07-2019
06-08-2019
Goede kwaliteit en prijs. Let wel op met de bezorgtijden en zorg dat je op tijd besteld zodat het op tijd binnen is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
15-07-2019
05-08-2019
Mooie labels, perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
13-07-2019
03-08-2019
Goede kwaliteit. Makkelijke website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
11-07-2019
02-08-2019
Leuke bandjes voor een leuke prijs Snelle service
4.00
Goed

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl
Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.