Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 179 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.holland-label.nl al 537 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
20-06-2018

oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-06-2018
Uitstekende service Het zijn prachtige lintjes geworden, mooi duidelijk
Dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-06-2018
Heel tevreden ben ik met de service en de kwaliteit van mijn labels Ik heb opstrijkbare gekozen, ze zijn heel makkelijk te verwerken en ik ga er binnenkort weer een aantal bestellen, in andere kleuren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
17-06-2018
17-06-2018
Leuke en goed overzichtelijk webshop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
12-06-2018
bestel al jaren jullie etiketten, altijd op tijd en goed verzorgd.
Zal ook zeker bij vriendinnen jullie aan bevelen.
met vriendelijke groet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
11-06-2018
Fast delivery Good product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
21-05-2018
11-06-2018
Labels zijn van uitstekende kwaliteit Goed bezig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Snelle levering en duidelijke en fijne website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
09-06-2018
prima kwaliteit lebels
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
18-05-2018
08-06-2018
Prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
17-05-2018
07-06-2018
tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
17-05-2018
07-06-2018
Ik heb weinig aan te merken op de service en kwaliteit van m'n labels. 5 punten als de levertijd versneld zou kunnen worden.
Overigens als de levertijd gelijk blijft, bestel ik de volgende keer weer bij holland-label / Dortex.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
16-05-2018
07-06-2018
fijne labels en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
07-06-2018
Geen idee of de levering in de aangegeven tijd plaats zal vinden. Heb net mijn eerste order geplaatst dus is dit moeilijk te beoordelen.
Ik ga echter van het positieve uit en hoop mijn labels binnen 3 weken in de brievenbus te zien liggen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
17-05-2018
01-06-2018
Prima afgeleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
31-05-2018
Het gevraagde advies was niet correct gegeven. moest op de site zelf het juiste artikel alsnog zoeken..
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
30-05-2018
30-05-2018
Mooie labels en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
29-05-2018
29-05-2018
Bestellen hier al jaren onze zomerkamp bandjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
29-05-2018
Sneller dan verwacht lagen de labels op de mat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
28-05-2018
28-05-2018
Fijne klantvriendelijke website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
23-05-2018
happy
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
16-05-2018
Dank voor de zeer snelle aflevering ,het was precies wat ik had uitgekozen,als ik dit met een cijfer zou moeten beoordelen dan werd het een 9
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-05-2018
De preview die ik had ontvangen had echt niks meet te maken met hoe het eindeproduct eruit zat. De klantenservice heeft dat genegeerd
Zij hebben mij uiteindelijk terugbetaald maar ja, ik ben een belangrijk tijd kwijt
Ik zal nooit meer bestellen van dit firma.
1.33
Slecht

www.holland-label.nl antwoordt: 15-05-2018
Bedankt voor het bericht. We nemen onmiddellijk contact op met de klant om het proces zorgvuldig te bespreken.

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
20-04-2018
14-05-2018
Een top bedrijf Altijd bereid om te helpen en mee te denken.
Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
13-05-2018
Ik ben zeer tevreden over de geleverde labels
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
12-05-2018
Ik bestel al een aantal jaren mijn labels bij jullie en ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
15-04-2018
07-05-2018
Erg vlotte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
06-05-2018
geen
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
15-04-2018
06-05-2018
Ik ben erg blij met mijn naamlabel het is erg leuk om het samen te stellen maar nog leuker om te ontvangen Mooie kwaliteit, mooi afgewerkt. Ik gebruik ze in combinatie met namefix. Super resultaat Redelijke prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
05-05-2018
Tijdens het bladeren door de website komen er op diverse plaatsen elke keer hinderlijke zwarte vlakken in het scherm.
De knop "aan winkelmandje" moet zijn "naar winkelmandje" .
Succes verder
3.67
Goed

www.holland-label.nl antwoordt: 07-05-2018
Bedankt voor je waardering en voor de hint. We zullen onmiddellijk een correctie aanbrengen.

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
10-04-2018
02-05-2018
Helaas duurde de levering langer dan verwacht, dit door een storing aan de machine. Kan gebeuren maar het werd wel laat gemeld.
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
30-04-2018
Ik ben super blij met de bestelling. Heel mooi verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
29-04-2018
Kei goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
27-04-2018
27-04-2018
Uitstekende product kwaliteit en communicatie met de klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
27-04-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
27-04-2018
Mooie labels
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Soms is het even zoeken hoe de order/ invoer gegevens werkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
25-04-2018
mooi label in goede kwaliteit en geleverd zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
19-03-2018
18-04-2018
Ziet er goed uit.. heb aantal niet geteld verwacht dat dit goed is. MustZ kan nu heel tijd verder. Eerste staan al vast genaaid.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
18-04-2018
Het ziet er heel mooi uit.
5.00
Uitstekend

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl
Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Schloßstr. 13
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.