Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 174 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 451 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
01-02-2018
23-02-2018
Goede kwaliteit/prijsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
21-02-2018
ik heb een bestelling gedaan op rekening, die is kennelijk geannuleerd ik heb daar een mail over gestuurd maar nog steeds helemaal niets ontvangen of teruggemaild gekregen, kortom waardeloos.
1.00
Slecht

www.holland-label.nl antwoordt: 22-02-2018
Helaas is de kwaliteit van uw ontwerp niet voldoende om mooie labels te weven. Om deze reden hebben wij uw bestelling geannuleerd. We hebben de klant geïnformeerd en tips gestuurd voor een mooi resultaat.

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
20-02-2018
Het ziet er uit zoals op de foto. Vindt het wel een beetje aan de prijs. Maar oké het resultaat is prachtig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Labels zien er prachtig uit en de levering is prima. Website is ook heel duidelijk en zeer goed te gebruiken om je label op maat en met alle opties te kiezen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
veel keus en fijne website en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
04-01-2018
15-02-2018
De Nederlands / Duitse communicatie is moeilijk via mail. Vertalingen via Google translate o.d zijn vaak niet 100 correct vertaald...
de producten zijn prima en van een geweldige kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
15-02-2018
makkelijk te ontwerpen en te bestellen.
ik werd prima op de hoogte gehouden van hoever het met mijn bestelling was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
21-01-2018
11-02-2018
Zeer vlotte levering, vorige levering kwam door productieproblemen niet op tijd maar dit is ruimschoots goedgemaakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
20-01-2018
11-02-2018
Mooie labels vlotte service, goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
17-01-2018
07-02-2018
prachtige labels van mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
06-02-2018
snelle levering. topproduct nabestellen gaat heel makkelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
13-01-2018
05-02-2018
Alles ging volgens mijn wensen.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
04-02-2018
More oreder will come for shure. Fast delivery, axcelent quality.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
02-02-2018
gewoon goed ; gedaan wat is beloofd
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
11-01-2018
02-02-2018
Prima kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
30-12-2017
22-01-2018
LEUKE COLLECTIE EN PRIMA SERVICE; SNELLE LEVERING
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
27-12-2017
17-01-2018
Labels zien er prachtig uit. Ben zeer tevreden. Toppppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
goede labels
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
28-12-2017
13-01-2018
het is nu 13 jan. en ik heb nog steeds niks binnengekregen..Waar blijft mijn pakketje??
2.00
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 16-01-2018
Bedankt voor de feedback. We vinden het jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We hebben uw bestelling per post verzonden. Wij nemen contact op met de klant, als de goederen zijn verdwenen op de post, maken we een nieuwe productie.

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
25-12-2017
08-01-2018
ik had vrijdag namiddag mijn bestelling geplaatst en zaterdag namiddag werd ze al geleverd;SUPER
Alles was perfeckt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
17-12-2017
07-01-2018
Alles was prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
17-12-2017
07-01-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
05-01-2018
ik woon in belgie en kan niet betalen met bankkaart , aanvaard mijn bankkaartnr niet??
2.00
Matig

www.holland-label.nl antwoordt: 08-01-2018
Dit is waarschijnlijk een fout bij uw bank. De betaling is al door ons ontvangen en de goederen worden naar verwachting morgen verzonden.

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
14-12-2017
04-01-2018
Vlotte levering en netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
24-11-2017
20-12-2017
Alles snel en goed afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
03-12-2017
20-12-2017
De zending is verloren gegaan in de post, maar na een melding van mij is er meteen een nieuwe zending gestuurd, die snel aankwam.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-12-2017
Besteldatum
25-11-2017
16-12-2017
Snel, betaalbaar en mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
17-11-2017
12-12-2017
super spullen erg goed verzorgd en bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
19-11-2017
12-12-2017
De bestelling is correct uitgevoerd en de informatie over de levering was juist en correct en de bestelling kwam op tijd binnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
13-11-2017
12-12-2017
Snel bezorgd en betaalbare labels in een goede hoeveelheid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
21-11-2017
12-12-2017
Alles prima, contact, bestelling , levering en natuurlijk de labels zelf. Gr. Ingrid Roman
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2017
Besteldatum
18-11-2017
10-12-2017
Erg makkelijk te bestellen snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-12-2017
Besteldatum
12-11-2017
03-12-2017
Prima service, goede producten, snelle levering. Jammer alleen dat de koeriersdienst (DPD) nogal slordig is....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
05-11-2017
28-11-2017
Snelle en correcte levering, mooie labels
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-11-2017
Besteldatum
04-11-2017
26-11-2017
Precies de kleur die ik graag wilde, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2017
Besteldatum
03-11-2017
24-11-2017
Jammer dat de termijn van 1 á 2 weken werd overschreden, had dat voor een cadeautje nodig. Wel netjes dat er een excuus mail kwam, product ziet er goed uit
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
28-10-2017
20-11-2017
Mooie labels geleverd precies zoals ik ze wilde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2017
Besteldatum
28-10-2017
19-11-2017
gewoon heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
25-10-2017
15-11-2017
Levertijd is best lang, maar het product is uitstekend
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
23-10-2017
13-11-2017
Fijne communicatie. Er was in eerste instantie iets mis gegaan bij het bestellen, ze hebben meteen de order geannuleerd zodat ik hem er opnieuw in kon zetten. Geleverd binnen de gestelde termijn en komt verzorgd binnen. Product is goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl

Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Schloßstr. 13
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.