Certificaat voor www.holland-label.nl

No. X202A319FB647F770CBBB123E42B232CB
 

Geldig vanaf
28-10-2014
Geldig tot
27-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.holland-label.nl



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 180 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 501 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Soms is het even zoeken hoe de order/ invoer gegevens werkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
25-04-2018
mooi label in goede kwaliteit en geleverd zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
19-03-2018
18-04-2018
Ziet er goed uit.. heb aantal niet geteld verwacht dat dit goed is. MustZ kan nu heel tijd verder. Eerste staan al vast genaaid.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
18-04-2018
Het ziet er heel mooi uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
18-04-2018
Het ziet er heel mooi uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
Elk jaar opnieuw prachtige kwaliteit, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
17-04-2018
Altijd blij met de labels.Superleuk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
15-04-2018
Super fijne website Zeer tevreden met mijn labels met eigen logo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
08-04-2018
Altijd tevreden over uw producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
08-04-2018
Prachtige labiels van uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
08-04-2018
Prachtige labels. Het wordt eeg gewaardeerd dat ik ze op mijn eigengemaakte haak- en breiwerk bevestig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
15-03-2018
07-04-2018
Prima verzorgd en een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
13-03-2018
05-04-2018
niets ontvangen
1.00
Slecht

www.holland-label.nl antwoordt: 06-04-2018
Bedankt voor het bericht. We zullen onmiddellijk contact opnemen met de klant en als de levering niet is afgeleverd, een nieuwe productie van de goederen maken.

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
15-03-2018
05-04-2018
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
15-03-2018
05-04-2018
Zij te laat bezorgt had ze zaterdag moeten hebben nu kan ik er niks meer mee
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
14-03-2018
05-04-2018
Labels besteld, snel ontvangen. Prima kwaliteit. Ook fijn dat je je labels kunt opslaan, zodat je de volgende keer makkelijk kunt bijbestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
14-03-2018
05-04-2018
Met de standaard configurator kwam ik er wat betreft mijn labels niet goed uit, aangezien ik specifieke wensen had. Ik ben daar via meerdere mails echt goed en zeer vriendelijk in begeleid.
Ik ben super tevreden met mijn uitgelaserde taslabels
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
13-03-2018
05-04-2018
Snelle levering en mooie labels Aanrader voor iedereen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
13-03-2018
05-04-2018
De bestelling liep vlot en het product ziet er heel mooi uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
11-03-2018
04-04-2018
Ik vind dat de labels dit keer zeer nipt zijn afgesneden. Als ik deze nu opstik moet ik over mijn eerste letter of tekeningetje stikken en dat vind ik echt wel jammer.
3.67
Goed

www.holland-label.nl antwoordt: 05-04-2018
Bedankt voor de positieve beoordeling. De orderbevestiging bevat een voorbeeldafbeelding, die u precies toont hoe uw labels eruit zullen zien, evenals een samenvatting van de configuratie die u heeft gekozen voor uw labels. Als er meer rand gewenst is, selecteert u gewoon een andere lengte voor de Satinera onder Grootte. Als u vragen heeft, helpen we u graag.

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
31-03-2018
Uitstekend, zoals altijd. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
29-03-2018
Prima geregeld.. mooie labels en van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
26-03-2018
Er is weinig communicatie over de levertijd. Wel kun je gemakkelijk op de website je bestelling volgen, wanneer het in productie is enz. En het eindresultaat is geweldig. Ik had zelfs 1 label meer dan ik besteld had.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
26-03-2018
Prima kwaliteit. Het wachten op de bestelling duurt wat lang.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2018
Besteldatum
11-03-2018
25-03-2018
Prima service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
25-03-2018
prima service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
21-03-2018
Geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
19-03-2018
Ben zeer blij mee. Goeie kwaliteit. Dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
26-02-2018
19-03-2018
Heel tevreden en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
18-03-2018
Ziet er mooi uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
18-03-2018
Label zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
16-03-2018
Prima service en levering, zal er zeker vaker mijn bestelling doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
16-03-2018
Prachtige labels. Goede kleurweergave en hoogwaardige kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
15-03-2018
15-03-2018
Super tevreden over de labels
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
15-03-2018
15-03-2018
Mooie labels
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
21-02-2018
14-03-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
13-03-2018
Vielen Dank. Alles perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
13-03-2018
nog nooit problemen ervaren met dit bedrijf, leveren een mooi product en ook nog vrij snel. Extra fijn is dat er als brievenbus-post geleverd wordt, waardoor ik niet thuis hoef te blijven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
19-02-2018
13-03-2018
Tja, ik vind die enquêtes minder noodzakelijk. Als het niet goed is dan hoort u dat vanzelf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
11-03-2018
alles oké
5.00
Uitstekend

www.holland-label.nl klantbeoordeling

www.holland-label.nl

textiellabels, naamlabels en cadeaulint

www.holland-label.nl werd op 28-10-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

DORTEX is uw professionele leverancier voor gepersonaliseerde textiellabels, professionele geweven kledinglabels en individuele cadeaulinten. Van een eenvoudig naamlabel tot een professionele label of kleurrijk bedrukte cadeaulint – wij vervullen elke labelwens. Ontwerp uw persoonlijke naamlabels in onze configurator of upload rechtstreeks uw afgewerkt labelmotief. Wij weven uw persoonlijke naambandjes of drukken uw kleurrijke satijnen lint al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen lage prijzen.

Contact
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
Duitsland
Tel: +49 231 9371000
Fax: +49 231 93710019
post@holland-label.nl
www.holland-label.nl
Winkel-exploitant
Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Schloßstr. 13
44357 Dortmund
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 7581
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Burkhard Dohmann
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.holland-label.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.