GYZS- Logo - Beoordelingen

GYZS
Beoordelingen:

501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.587 beoordelingen in totaal  

3,96
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
GYZS voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie wilde ik 3 sterren geven en dus een voldoende geven maar de prijs was erg goed dus toch maar 4 sterren. Waarom dan maar een voldoende? Bestellen ging makkelijk en de kopersbescherming is natuurlijk een pré. Helaas na de bestelling volledige stilte, blijkbaar waren de bestelde goederen niet op voorraad, wat natuurlijk kan maar geef dit even aan met een prognose van de levertijd. Een aantal weken later dan eindelijk bericht dat de bestelling onderweg is. Helaas was ik op de dag van levering niet aanwezig en is de zending teruggegaan naar de leverancier. Waarom niet naar een afhaalpunt van de vervoerder? (Ik weet niet of dit een afspraak is tussen leverancier en vervoerder?). Hierdoor duurde het weer 1,5 week voor het nogmaals naar mij werd verzonden. Al met al niet slecht maar met kleine moeite had het zeer goed kunnen zijn.

de meest kritische beoordeling

6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal artikelen gekocht, waarvan 2 op maat en 2 van 3 meter lang. Bij de maat artikelen stond aangegeven hoe de maten door te geven. Bij ontvangst van de artikelen wagen deze niet op maat. De verzending was niet goed verpakt, de lange aluminium profielen waren verbogen. Direct contact opgenomen. Zou via WhatsApp kunnen. Geen reactie. Telefonisch is de klantenservice ook niet te bereiken. Via de het keuzemenu voor productspecialist gekozen. Nu wordt er wel opgenomen. Er wordt verteld dat er die dag niemand op de klantenservice aanwezig is. Probleem uitgelegd. Eerst wordt er aangegeven dat er nooit op maat gemaakt wordt. Dat is natuurlijk niet waar. Na aan te geven welk artikel het is, is duidelijk dat het wel zo is. Er wordt mij verteld dat ik mijn artikelen opnieuw toegestuurd krijg. De week erop nogmaals gebeld, weer via productspecialist omdat de klantenservice niet wordt opgenomen). In het portaal is niets te zien van de status van de nieuwe verzending. Er wordt aangegeven dat ze er mee aan de slag zijn. Ook geven ze aan dat ik bij de afmetingen bij de verkeerde artikelen gezet zou hebben. Kan ik niet controleren, het opmerkingen veld is voor mij nergens meer te zien. Uitgelegd wat precies de bedoeling is. Welke artikelen op maat moeten en welke niet. De spullen zouden komen, in 2 verzendingen. De eerste verzending ontvangen. Deze bestond uit 1 op maat gemaakt artikel en de artikelen van 3 meter. Deze laatste hebben ze helaas in stukken gezaagd. Dat had niet gemoeten. Het andere artikel dat op maat moet, heb ik nu nog steeds niet ontvangen. Er wordt nu om verbeterpunten gevraagd. In ieder geval het volgende: - Zorg ervoor dat maat artikelen ook daadwerkelijk op maat verstuurd worden. - Zorg ervoor dat kwetsbare artikelen goed verpakt worden. - Neem het opmerkingen veld op in de emailbevestiging. - Maak het opmerkingen veld zichtbaar in het portaal bij de bestelling. - Zorg ervoor dat de klantenservice dagelijks bemand is. - Leg gemaakte afspraken vast en deel deze met de klant. - Zorg voor het versturen van voortgangsinformatie van nazendingen. Al met al was dit niet een heel fijne ervaring, zacht uitgedrukt. Dit heeft mij meerdere dagen vertraging gekost, vanwege de ontbrekende onderdelen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor GYZS

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(27)
(20)
(78)
Resetten
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, het enige wat ontbreekt is dat indien de genoemde levertijd niet gehaald wordt (om wat voor reden dan ook) er geen terug koppeling naar de klant is. Je moet dan zelf bellen. De telefonische bereikbaar heid is uitstekend en wordt netjes geholpen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde informatie over levering en geen communicatie.

Moeren en ringen besteld die ik voor een klus nodig had. Voor GYZS gekozen omdat er binnen een paar dagen geleverd kon worden. Echter niets is minder waar. Na 2 weken nog niets gehoord, daarom een mail gestuurd en daar na anderhalve week ook nog geen reactie. Wel kwam uiteindelijk de bestelling weken te laat binnen zonder maar enige tekst, uitleg of tussentijdse communicatie. Ik ben op een gegeven moment wat beoordelingen gaan lezen en kwam er achter dat dit eerder regelmaat dan uitzondering lijkt te zijn.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product stond bij bestelling op uitlevering over 3 weken. Toen die 3 weken voorbij waren maar eens geïnformeerd. Bleek dat het onduidelijk was wanneer het geleverd zou worden vanwege problemen bij de leverancier. Dat had ik liever uit initiatief van GYZS zelf gehoord in plaats van dat ik daar zelf naar moet informeren. Gelukkig wel mijn geld snel terug gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van GYZS
2 apr 2024
Beste klant, wat vervelend om te horen. We begrijpen helemaal dat dit niet werkt voor jou, onze excuses voor het ongemak. We gaan nu uitzoeken wat er fout is gegaan bij jouw bestellingen en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Met vriendelijke groet, Team GYZS
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Website oogt goed, maar communicatie en logistiek zijn niet op orde als bestelde product niet voorradig of aan te leveren is. Reageerde niet op e-mails. Na 2 weken wachten, heb ik na 3 telefoontjes uiteindelijk bestelling geannuleerd. Retourneren van betaling was snel gedaan.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling is makkelijk geplaatst…maar..

Bestelling is makkelijk geplaatst echter tot twee keer toe het verkeerde gehad en vervolgens duurt het lang voor ik het juiste krijg maar vooral geen informatie of en wanneer het komt.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De communicatie over de levertijd kan beter na meermaals contact te hebben gehad weet ik nog steeds na drie weken niet wanneer ik mijn bestelling mag verwachten
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na ruim een maand wachten bleek er niet geleverd te kunnen worden. Wel positief dat de aankoopsom binnen 3 dagen na annulering werd teruggestort.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er wordt geen rekening verstuurd. Al twee keer erover gemaild....
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ladder pootjes betaald maar niet ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van GYZS
2 apr 2024
Beste klant, wat vervelend om te horen. We begrijpen helemaal dat dit niet werkt voor jou, onze excuses voor het ongemak. We gaan nu uitzoeken wat er fout is gegaan bij jouw bestellingen en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Met vriendelijke groet, Team GYZS
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket nooit ontvangen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering traag ,door dat de materialen niet op voorraad zijn. Volgens de site het met ca 3 dagen leverbaar. Moet er zelf achteraan, daarna wel goed contact en levering
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
1x totaal verkeerde onderdelen gekregen, wel goed opgelost
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site geeft aan alles op voorraad. Na akkoord bestellen krijg je leverdatum van 3 weken later. Na bellen gedeeltelijk geleverd. Rest zou binnen 8 dagen volgen. Na 2 weken verder uiteindelijk geleverd nadat ik weer gebeld had. Nooit meer hier bestellen, kun je niets van op aan.
Beoordeling melden
Antwoord van GYZS
28 feb 2024
Beste klant, wat vervelend om te horen. Onze excuses voor het ongemak. Wij leveren producten uit verschillende voorraden en magazijnen. Daarom geven wij ook bij elk product de specifieke levertijd van dat product aan. Deze levertijd geven wij ook tijdens het bestellen aan. Wij zien dat uw bestelling inderdaad een levertijd van ongeveer 3 weken had, maar dat dit ook in de winkelwagen en op de bestelbevestiging getoond is. Wij hebben zojuist onze hele website vernieuwd, waardoor deze informatie nog beter zichtbaar zou moeten zijn. Met vriendelijke groet, Team GYZS