Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(2)
(7)
Resetten
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

(Expres ?) voorraad niet op orde !?

na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niets geleverd na betaling

Tot 2 maal toe schoenen besteld en afgerekend en op het moment dat ik denkt de schoenen te ontvangen krijg ik bericht dat de retourzending is gelukt en dat het geld wordt teruggestort. Reden: toch niet op voorraad. Er wordt geen alternatief geboden heel jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
14 aug 2023
Beste, wat vervelend om te horen. Graag komen we met u in contact via webshop@vabotti.nl dan kunnen we u verder helpen. Met vriendelijke groeten Webshop Vabotti
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb telefonisch contact gehad, voor ik de Gabor sandalen bestelde. Mij werd gezegd, dat het maat 36 zou zijn, maar dat klopte niet. Het bleek maat 35 1/2 (3)te zijn. Heel jammer, dat dat niet klopte…. Ik heb van Gabor altijd maat 3,5.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
28 jun 2023
Beste, Bedankt voor u bericht en wat vervelend om te horen. Ik zou u willen vragen om contact op te nemen met onze service afdeling. U kan de mail sturen naar webshop@vabotti.nl.
JV
JW v.
Tiel
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen zijn (nog) niet geleverd, wel betaald. De eerste levering door DHL is niet uitgevoerd. Geen idee waar de schoenen nu zijn, hopelijk terug naar Vabotti zodat ze alsnog bezorgd kunnen worden
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
15 jun 2023
Beste, Wat vervelend om te horen! Ik wil u vragen om contact op te nemen met websjop@vabottischoenen.nl. Dan kunnen we u verder helpen
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een keer reeds gedragen schoenen ontvangen ( met een kleine korting geaccepteerd) Een andere keer besteld via de site en na twee dagen kreeg ik een berichtje dat ze niet op voorraad waren !
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
30 okt 2023
Goedemorgen, Vervelend om te horen dat uw ervaring met Vabotti niet naar wens is geweest. Zojuist heb ik u een mail gestuurd om in contact te komen, deze is verzonden naar emailadres dat is gebruikt in uw laatste bestelling. Met vriendelijke groet, Maud
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had schoenen online besteld en kreeg daarna te horen dat ze niet meer leverbaar zijn. Dus teleurgesteld. Het geld had ik wel binnen 2 dagen terug, dus dat is positief
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mixed

Service was goed helaas bleken de schoenen die werden aangeboden toch niet op voorraad te staan.
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet geleverd.

De schoenen die ik besteld had, waren toch ineens niet op voorraad.
Beoordeling melden
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet bezorgd terwijl dhl zegt dat ze wel zijnbezorgd!
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
3 mei 2023
Beste , Wat vervelend om te horen! Graag wil ik u vragen om contact op te nemen met onze service afdeling webshop@vabotti.nl Zij kunnen u helpen met het oplossen van u klacht en tevens contact opnemen met de bezorgdienst. Excuses voor het ongemak.
LD
Lia D.
Leerdam
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen die niet leverbaar zijn van de website halen.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
14 aug 2023
Beste, bedankt voor u bericht we gaan hier mee aan de slag! Wanneer er vragen zijn horen we dit graag via webshop@vabotti.nl
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen die ik had besteld kwamen beschadigd aan
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
24 jul 2023
Beste, wat vervelend om te horen! Wij controleren elke schoen nauwkeurig voordat we deze naar u toezenden. Daarom wil ik u vragen om u klacht te mailen naar webshop@vabotti.nl. Graag met vermelding van de klacht en foto.
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb nog nauwelijks ervaring met Vabotti.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
9 okt 2023
Beste, bedankt voor u feedback. Graag ontvangen we uw feedback via de mail m.b.t. de service. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de volgende aankoop vlekkeloos verloopt! webshop@vabotti.nl. Met vriendelijke groet Vabotti!
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Minder stugge/ harde binnenzool
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze
Beoordeling melden