Vabottischoenen.nl- Logo - Beoordelingen

Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

256 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.297 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

Meest relevante negatieve beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(3)
(1)
(5)
Resetten
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een schoen was zwaar verkleur. Was geen aanbieding of kortingsartikel. Schoenen voor €289,= . Dit heeft de ver koper moeten opmerken!
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
23 mei 2024
Beste, Spijtig om te horen dat de schoenen in een slechte staat zijn aangeleverd, dit mag natuurlijk niet gebeuren. Helaas hebben we geen vervangend paar voorradig om u na te zenden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Vabotti
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

(Expres ?) voorraad niet op orde !?

na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niets geleverd na betaling

Tot 2 maal toe schoenen besteld en afgerekend en op het moment dat ik denkt de schoenen te ontvangen krijg ik bericht dat de retourzending is gelukt en dat het geld wordt teruggestort. Reden: toch niet op voorraad. Er wordt geen alternatief geboden heel jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
14 aug 2023
Beste, wat vervelend om te horen. Graag komen we met u in contact via webshop@vabotti.nl dan kunnen we u verder helpen. Met vriendelijke groeten Webshop Vabotti
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een keer reeds gedragen schoenen ontvangen ( met een kleine korting geaccepteerd) Een andere keer besteld via de site en na twee dagen kreeg ik een berichtje dat ze niet op voorraad waren !
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
30 okt 2023
Goedemorgen, Vervelend om te horen dat uw ervaring met Vabotti niet naar wens is geweest. Zojuist heb ik u een mail gestuurd om in contact te komen, deze is verzonden naar emailadres dat is gebruikt in uw laatste bestelling. Met vriendelijke groet, Maud
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mixed

Service was goed helaas bleken de schoenen die werden aangeboden toch niet op voorraad te staan.
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet geleverd.

De schoenen die ik besteld had, waren toch ineens niet op voorraad.
Beoordeling melden
LD
Lia D.
Leerdam
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen die niet leverbaar zijn van de website halen.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
14 aug 2023
Beste, bedankt voor u bericht we gaan hier mee aan de slag! Wanneer er vragen zijn horen we dit graag via webshop@vabotti.nl
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen die ik had besteld kwamen beschadigd aan
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
24 jul 2023
Beste, wat vervelend om te horen! Wij controleren elke schoen nauwkeurig voordat we deze naar u toezenden. Daarom wil ik u vragen om u klacht te mailen naar webshop@vabotti.nl. Graag met vermelding van de klacht en foto.
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb nog nauwelijks ervaring met Vabotti.
Beoordeling melden
Antwoord van Vabottischoenen.nl
9 okt 2023
Beste, bedankt voor u feedback. Graag ontvangen we uw feedback via de mail m.b.t. de service. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de volgende aankoop vlekkeloos verloopt! webshop@vabotti.nl. Met vriendelijke groet Vabotti!
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Minder stugge/ harde binnenzool
Beoordeling melden