Vabottischoenen.nl- Logo - Beoordelingen

Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

256 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.289 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

Meest relevante negatieve beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
overzichtelijk site en snelle levering. Beter kan de mailbevestiging...die kwam (te) laat binnen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus in comfort schoenen, bestellen ging erg makkelijk en snel!
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke aanbieding snelle levering, ze zitten heerlijk.
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en professionele aanpak. Zeer tevreden
Beoordeling melden
AM
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keus en grote maten

Mooie schoenen, ruime keus!
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf, een aanrader.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

tevreden

keurig en op tijd bezorgd
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede afhandeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en keurig geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle aflevering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
OB
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Ik heb al heel veel Panama Jack sandalen Julia versleten. Nu een ander model besteld. Helaas was dit model wat krapper. Na retourneren stond het bedrag binnen een paar dagen op m’n rekening. Prima geregeld.
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vaste klant

Snelle bezorging, goede kwaliteit schoenen. Nu al meerdere keren via Vabotti besteld en ga dat in de toekomst zeker blijven doen
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden. Helaas paste het product niet. Retour snel verwerkt en geld teruggestort
Beoordeling melden
CA
Catharina A.
Papendrecht
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site. Netjes op de hoogte gehouden en binnen enkele dagen geleverd!
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment schoenen. Snelle verzending. Retourneren zonder gedoe.
Beoordeling melden