Urban Iki

2.658 reviews in totaal   266 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service bij zowel aankoop als eventuele problemen. Ook het montagegemak, het gebruiksvriendelijke ontwerp en de snelle, correcte levering worden vaak geprezen. De producten worden gewaardeerd vanwege hun stevige, veilige en duurzame kwaliteit. Daarnaast vallen het moderne design, de aantrekkelijke kleuren en de mogelijkheid tot personalisatie goed in de smaak. Tot slot benadrukken veel klanten het hoge comfort voor kinderen en het gebruiksgemak voor ouders.

ReviewsUrban Iki

In 1 woord: ideaal

We hebben nu 3 varianten van Urban Iki gehad voorstoel, achterstoel en nu het achterzitje. We zijn er echt super tevreden over. Ze zijn makkelijk over te zetten op een andere fiets als je daar ook een aansluiting op hebt zitten. Op deze manier kunnen we makkelijker wisselen tussen wie onze kinderen naar school, opvang of hobby's brengt waardoor je ruimte en tijd voor elkaar creëert waar nodig.
Een geweldig fietsstoeltje makkelijk te monteren en eenvoudig in gebruik zeker als je het stoeltje een keer niet gebruikt is het eenvoudig met een knop los te koppelen van het frame. Geen gereedschap meer nodig. De extra gordel band besteld en makkelijk gemonteerd aan schouderbanden zodat deze niet afzakken. De helm is in dezelfde kleur als het stoeltje. Kortom een geweldige set! Erg blij mee.

Heel tevreden

Wij gebruiken de zitjes van Urban Iki met veel plezier. Recent hebben we de junior aangeschaft waardoor we makkelijk kunnen wisselen tussen het achterzitje voor onze peuter en een junior voor onze oudere kinderen. Na ontvangst van het nieuwe junior zitje bleken de sleutels te ontbreken, ik werd telefonisch direct vriendelijk geholpen en de sleutels werden de dag daarna direct nageleverd. Hele goede service! Hartelijk dank, wij raden de producten zeker aan bij anderen.

Super stoeltje!!

Natuurlijk, hier is een kortere maar nog steeds enthousiaste review: --- ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Urban Iki Ta-Ke achterstoeltje Het Urban Iki Ta-Ke achterstoeltje bevalt me ontzettend goed. Het is snel en stevig te monteren, voelt veilig aan en ziet er ook nog eens mooi uit. Mijn kind zit comfortabel dankzij de fijne pasvorm en de veilige gordel. Het lichte gewicht en het geïntegreerde slot maken het helemaal af. Een topstoeltje voor elke dagelijkse rit!
Stevig en mooi afgewerkte fietshelm. Ons zoontje wordt er iedere keer blij van zodra hij de helm op mag zetten, omdat hij dan weet dat hij meegaat op de fiets. Afstellen van de helm op de juiste maat gaat gemakkelijk en groeit mee met de toenemende hoofdomvang. Ten slotte is het een fijn idee dat de kleine weer een stukje beter beschermd op de fiets zit.

Fijn achterzitje, comfortabel en mooie kleuren

Fijn achterzitje. Comfortabel zitvlak, rugleuning die mooi plat te leggen is zodat je bagagedrager weer bruikbaar is en fijn dat het zitje met een sleutel vast zit (ipv een cijferslot). Verder vind ik de kleuren gewoon heel mooi. Jammer dat de voetbeschermers die je optioneel mee kan bestellen niet op mijn fiets passen (door de vorm van de buizen van mijn transportfiets).
Styling setje voor kindervoorstoeltje besteld. Fantastisch dat dat bestaat! Door omstandigheden kreeg ik er twee. Na telefonisch overleg, mocht ik ze beide houden zonder bijbetaling. Dat zit lekker bij urban iki!
Prima stoeltje! Makkelijk te installeren. Alleen wel belangrijk om er toch voet/jas-beschermers erbij te bestellen want de voeten kunnen makkelijk tussen de spaken komen. Advies is dan ook aan Urban-iki om dit bij de beschrijving te zetten.

Makkelijk en veilig. En leuk!

Wat een fijn stoeltje is dit! Ons zoontje van 9 maanden zit nu heel fijn bij mij op de fiets. Alles is makkelijk te monteren, voelt stevig en veilig en ziet er leuk uit. We kunnen genieten van veel gezellige fietstochtjes!

Fantastische klantenservice!

Fantastische service! We waren de sleutels kwijtgeraakt en de basis van ons zitje was een beetje beschadigd geraakt. Om de veiligheid te waarborgen werd er kosteloos een nieuwe basis met sleutels toegestuurd. Verder een topproduct. Onze dochter zit er heel comfortabel in.
Super fijne fietsstoeltjes en loopfiets. Mooi design, praktisch, goede kwaliteit. Enige nadeel met het voorste fietsstoeltje was dat de bandjes snel afzakten. Hiervoor een speciale gordelclip besteld, maar dit werkte voor ons niet. Verder zeer tevreden, sluitingen werken goed en soepel, stoeltje zit comfortabel. Nu ook het achterzitje hiervan besteld. Loopfiets is erg mooi, stabiel bij stoep op en af ed. Ook handig dat evt de voetjes op het frame gezet kunnen worden als het kind moe is, dan kan je ze makkelijk duwen, zonder dat je kind en fiets moet optillen omdat ze niet meer willen.
Prachtig zitje voor voorop gekocht in het blauw inclusief windscherm en helm in dezelfde kleur blauw. Onze zoon zit er goed en stevig in en de helm zit perfect. Super blij met de aankoop.

Mooi stoeltje

Eeg mooi stoeltje makkelijk te bevestigen en past goed. Gekocht voor mijn dochter zodat ze lekker met de kleine kan fietsen, en daarna eentje gekocht voor hier bij opa en oma. Erg blij mee
Prachtig voorzitje, goede kwaliteit en snel geleverd. Leuk ook dat je hem zelf kan samenstellen. Het monteren ging ook snel. De kleine meid zit er met veel plezier in.
Geweldige klantenservice. M’n vriend en ik dachten eerst dat het fietszitje niet zou passen op mijn fiets maar de mevrouw van de klantenservice heeft ons zó goed geholpen dat hij gewoon bleek te passen. We konden meteen een heerlijk fietsritje maken met ons zoontje
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn erg blij met de producten van Urban Iki. Het is van goede kwaliteit en ziet er ook nog eens geweldig uit. Tot nu toe hebben wij alleen de fietszitjes in gebruik die erg fijn zijn. Nu zijn wij erg benieuwd naar de loopfiets voor onze dochter. Als het net zo goed is als de fietszitjes moet het helemaal goed komen.
Urban Iki weet pas wat service is! Zeer snelle levering, precies de juiste informatie per mail. Daarnaast een perfecte snelle oplossing verzorgd op het moment dat er een defect aan het product was. Kan niks anders zeggen dan super tevreden te zijn.

Kwalitatief voorzitje

Het monteren was zo gedaan. De uitstraling van het zitje is mooi waar ons kindje goed in zit. Het windscherm is mooi groot zodat je kindje er volledig achter zit. Heel erg blij mee!

Wat zijn we blij met de helmen!

Wat zijn we blij met de mooie helmen voor onze kindjes. Ze sluiten mooi aan en het gevoel van veiligheid op de fiets is heel erg prettig. Ook de kleuren zijn mooi.

Fijn veelzijdig stoeltje

Stoeltje voor MTB besteld icm normale adapter, past perfect op beide fietsen. De kleine vindt het erg leuk om mee te gaan op de fiets, dus gaat veel gebruikt worden!!