christineleduc.nl
Beoordelingen:

133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

Meest relevante negatieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(3)
(2)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
27 mei 2024
We zien dat je ons een ster hebt gegeven, maar zonder toelichting. We zijn benieuwd wat er is gebeurd en hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Zou je ons wat meer kunnen vertellen? We willen er graag voor zorgen dat je volgende ervaring minstens 5 sterren waard is! Met vriendelijke groet, Adriën
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit valt tegen

Kwaliteit van bestelde setjes valt tegen. Leuk voor het oog.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
6 mei 2024
Bedankt voor het delen van de ervaring! Wat jammer dat de setjes niet helemaal aan je verwachtingen voldeden, maar we waarderen je eerlijke feedback enorm! We doen ons best om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen, en ik ben er zeker van dat we je de volgende keer weer positief kunnen verrassen. Onthoud dat als een setje toch niet is wat je wilt of zoekt, je het altijd mag retourneren. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten! Vriendelijke groet, Adriën
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
15 apr 2024
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen! Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen bieden. Goed om te weten: op alle artikelen die je bij ons koopt, heb je garantie. Zou je ons kunnen laten weten wat er precies mis was? We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, chat en mail en horen graag van je, zodat we een passende oplossing kunnen vinden binnen de garantievoorwaarden. Jouw feedback is superbelangrijk voor ons om het in de toekomst beter te doen! Vriendelijke groet, Adriën
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product is te klein
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
3 apr 2024
Bedankt voor je feedback, dit klinkt alsof we samen nog even op maatjacht moeten! Geen zorgen, we staan klaar om de juiste match voor je te vinden. Laten we op zoek gaan naar de perfecte maat die je als gegoten zit. Stuur ons even een berichtje, dan maken we het met je in orde. Met vriendelijke groet, Adriën
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
10 apr 2024
Bedankt voor de 2 sterren! We horen graag wat beter kon, dus laat het ons weten via onze klantenservice. Jouw input helpt ons verbeteren! Groetjes, Adriën
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden