christineleduc.nl

723 reviews in totaal   214 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en discrete levering, evenals de nette verpakking. Het ruime aanbod en de duidelijke productomschrijvingen, inclusief informatieve foto’s, worden gewaardeerd. Toch zijn er punten van verbetering, zoals af en toe vertragingen of onvolledige bestellingen. Er zijn klachten over kapotte items en soms tegenvallende productkwaliteit. Het uitgebreide assortiment wordt door sommigen als onoverzichtelijk ervaren. Daarnaast zijn er gemengde ervaringen met de klantenservice, waarbij sommige klanten geen reactie kregen of het retourproces omslachtig vonden. Enkele klanten geven aan meer detail in de productomschrijvingen te wensen.

Reviewschristineleduc.nl

R V
R.J.B. v.
Er kan nog wel wat gedaan worden aan het uitleveren of in pakken van spullen die ingepakt moet worden zoals er op de foto staat dat er een afstand bediening bij staat moet hij er wel bij zitten en dat was bij geval dat hoor niet als er op de foto en als bij schrift er staat dus hij is niet kom pleet hoe kan je haar dan pesten of hem ik wil die afstand bediening .

Antwoord van christineleduc.nl

Wat jammer dat hier onduidelijkheid over is ontstaan😞️. Bij dit product wordt geen afstandsbediening meegeleverd. Heb je toch ergens informatie gezien waar iets anders stond? Laat het ons gerust weten via onze klantenservice, dan kijken we dat graag samen met je na😊️. Groetjes, Adriën
Very fast and privacy oriented delivery service. The products are of good quality and the website offer the information needednto easily understand the use of the product and to be able to compare them
Retourneren ging lastig. Ik had per ongeluk 2x zelfde besteld en betaald, meteen gemaild. Kreeg als antwoord terug dat 1 order was geannuleerd. Uiteindelijk toch beide ontvangen. Toen het terugsturen aangevraagd maar had 2 ordernummers met zelfde bestelling. Om te retourneren heb je ordernummer van dat pakketje nodig en nergens in of op het pakketjes stond het ordernummer dus welke ga in dan terugsturen? Uiteindelijk na veel heen en weer gemail doorgekregen dat het niet uitmaakt welke ik gebruik. Toen kreeg ik iedere keer dat e-mail adres niet klopt met ordernummer. Weer gemaild. Krijg ik door dat ik alle cookies moet verwijderen de browser opnieuw moet opstarten, helemaal een andere browser moet gebruiken of een ander apparaat...In de mail wordt hief dan ook nog heel luchtig over gedaan van geen zorgen hoor, zo los je dit 'even' op. Weer gemaild dat dit niet werkt toen hebben ze een retourlabel aangemaakt en gemaild, dat was dan wel weer een goede oplossing, die ik zelf overigens heb voorgesteld. Levering verder ging prima maar bij communicatie en retourneren kan alles wat makkelijker gemaakt worden misschien.

Antwoord van christineleduc.nl

Dank je wel voor het delen en voor je geduld. Normaal gesproken verloopt retourneren bij ons snel en soepel, maar in jouw geval zat echt alles een beetje tegen. Door het discreet verzenden staat er inderdaad geen ordernummer op het pakket, wat hier voor extra verwarring zorgde. Achteraf hadden we via de tracking kunnen zien welk pakket retour kwam, excuses dat dit niet meteen is gebeurd. We werken met een nieuw systeem en daarin zijn uitzonderlijke situaties zoals deze nog niet altijd even duidelijk ingericht. Ook dat de annulering net te laat was en het pakket toch al was verzonden, komt voort uit dit nieuwe systeem. Dat wordt aangepast, zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Bedankt voor je eerlijke feedback, die helpt ons echt vooruit. Hopelijk verloopt een volgende bestelling weer gewoon lekker soepel en zonder gedoe.😊 Met vriendelijke groet,  Adriën
Goede levering en ruime keuze, zal er zeker als eerste aan denken bij vervanging.

Antwoord van christineleduc.nl

We voelen ons toch een beetje vereerd dat we bovenaan je lijstje staan. Dat is een plekje waar we graag blijven hangen. Tot de volgende keer, wanneer die ook mag zijn 😉️. Groetjes, Adriën
Ziet er leuk uit Maar met open maken vallen de popnagels die het leer aan elkaar houden al los ,ze weer vast gezet alleen geen idee hoelang dat houd . Voor dat geld had je iets meer kwaliteit mogen verwachten
Ik ben erg blij met de satisfyer en die kwam snel over de post

Antwoord van christineleduc.nl

Bedankt voor je review. De Satisfyer tevreden, de bezorging tevreden, de klant tevreden. Dat noemen we een happy ending nog vóór het pakketje open was. 😏 We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Adriën

Prima

Nette, discrete levering. Pakket werd wel later afgegeven dan op de website stond aangegeven.
veel keuze en snelle levering
mooie producten en snelle discrete levering
hele fijne ervaring!
Heb dit artikel besteld voor mijn vriendin. Ze trok het meteen aan!

Antwoord van christineleduc.nl

Haha, dat klinkt alsof je een schot in de roos hebt besteld.😄 Niets leuker dan een cadeau dat meteen getest moet worden. We hopen dat het artikel helemaal in de smaak viel en voor een gezellige avond heeft gezorgd.😉 Tot hopelijk snel weer! Vriendelijke groet,  Adriën
Top service

Antwoord van christineleduc.nl

Zo"n kort bericht zegt soms meer dan een heel verhaal. Bedankt voor je mooie compliment, daar worden we stiekem een beetje trots van☺️. Tot snel, we hebben vast nog iets leuks voor je klaarstaan! Groetjes, Adriën
Ik heb de bestelling niet ontvangen. Ik wacht nu op bericht van CLD waar mijn pakket gebleven is.

Antwoord van christineleduc.nl

Dat is natuurlijk vervelend om te horen. Wanneer een pakket niet aankomt zoals verwacht, wordt er via de vervoerder onderzocht wat er aan de hand is. We hopen dat je snel een update ontvangt, zodat de situatie verder kan worden opgelost. Groetjes, Adriën
Discreet verpakt,
Goeie producten en snelle bezorging