christineleduc.nl
Beoordelingen:

176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden176 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

Meest relevante negatieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling na 2 dagen het gekochte product al in huis Ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedankt en de groetjes
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
5 jul 2024
Supersnel bezorgd, hè? Bij ons komen de pakketjes bijna sneller dan de Satisfyer! ;-) Bedankt voor je leuke review en die enthousiaste groetjes terug! We blijven ons best doen om je altijd op tijd blij te maken met je bestelling. Als je nog meer wil shoppen of vragen hebt, staan we paraat! Een fijne dag! Adriën
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hetgeen ik besteld heb bevalt goed. Kan klaarkomen door gebruik Tarzan en dat is prettig. Stilt de hunkering.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
25 jun 2024
Wat fijn om te horen dat je bestelling goed bevalt! We zijn blij dat de Tarzan precies doet wat je ervan hoopte en je hunkering weet te stillen. Het lijkt erop dat Tarzan niet alleen in de jungle goed presteert. 😉 Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit om je de volgende keer weer blij te maken! Groetjes, Adriën
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, artikelen erg mooi, helaas voor mij te klein. gemakkelijk retour kunnen doen.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct afgeleverd op het afhaalpunt. Geen vertragingen zoals meestal bij bol.com.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het terugsturen van een weigerend satisfire resulteerde in een nieuwe, binnen drie dagen😊😊
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Makkelijk bestellen. Uitstekende kwaliteit van de producten. Vlotte levering.
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Discreet . Niets, beter worden kan alleen als je ziek bent ( grapje )
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
13 dagen geleden
Discreet? Absoluut! Niets kan beter worden dan onze discretie, behalve misschien het weer en de uitslag van het EK! 😄 Bedankt voor je leuke opmerking en feedback. We blijven ons inzetten voor verbetering in alles wat we doen. Vriendelijke groet, Adriën
TD
Tessa d.
Almere
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en discrete levering. Mooie producten.
Beoordeling melden
DV
Daphne v.
Krommenie
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Discreet verpakt

Pakket was discreet verpakt, dat vond ik erg fijn
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een mooi product
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed product.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
discretie en goede spullen
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden