christineleduc.nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden89 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

de meest kritische beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoop , de service , de snelle levering Gaan jullie zo door
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
3 mei 2024
Wow, bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat alles van je aankoop tot de snelle levering je zo goed is bevallen. We blijven zeker zo doorgaan, geen zorgen ;-) we schakelen nog lang niet terug! We kijken uit naar je volgende bezoek! Tot dan! Vriendelijke groet, Adriën
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit valt tegen

Kwaliteit van bestelde setjes valt tegen. Leuk voor het oog.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
6 mei 2024
Bedankt voor het delen van de ervaring! Wat jammer dat de setjes niet helemaal aan je verwachtingen voldeden, maar we waarderen je eerlijke feedback enorm! We doen ons best om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen, en ik ben er zeker van dat we je de volgende keer weer positief kunnen verrassen. Onthoud dat als een setje toch niet is wat je wilt of zoekt, je het altijd mag retourneren. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten! Vriendelijke groet, Adriën
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit producten en een snelle service 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
2 dagen geleden
Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service! Dank je voor je positieve feedback. 👍🏻 Vriendelijke groet, Adriën
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi optijd geleverd en een goed product
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid mooi assortiment !
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed spul en snel geleverd
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel heid en discretie
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige fit
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden