Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewssinsaatoys.nl
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Special Edition Panter Chloé
Ik had de Special Edition Panter Chloé besteld en hij was er meteen de volgende dag al. Hij is superlicht, makkelijk vast te houden en het materiaal voelt echt zacht en fijn aan. Ik gebruik ’m nu ongeveer een maand en heb hem nog niet één keer hoeven opladen, echt top. Er zat ook een toycleaner bij, dit houdt je toy schoon en hierdoor gaat hij ook langer mee.
Qua gevoel doet ’ie me denken aan een Satisfyer, maar omdat hij kleiner is en een compacter kopje heeft, is de ervaring toch heel anders. Juist daardoor is hij ook heel leuk om samen te gebruiken.
Kort gezegd: ik ben fan en ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens voor je is, veel plezier ervan! Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi, dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Groetjes, Roos – Team Sinsaa
Top product!
Het persoonlijke, snelle contact viel goed in de smaak bij mij! Ook was het bestelde product 'Special Edition Panter Chloe' binnen 48 uur na bestellen in huis en heb ik hem meteen kunnen uitproberen. Het product is zo stil als het beloofd en ligt lekker in de hand. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi! Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is, veel plezier ervan. Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Super toy en fijne service
Een geweldige toy (Luchtdruk Tarzan Vibrator Bella) gekocht via de site. Wat een spetterende ervaring… heel veel verschillende mogelijkheden en samen hebben we er veel plezier aan beleefd.
Overzichtelijke webshop en top klanten service. Aanrader.
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi, bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat alles naar wens voor je is, veel plezier ervan! Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Super leuk de persoonlijke attentie. Netjes en leuk verpakt.
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi! Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat het naar wens is, veel plezier ervan. Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Ik word blij van Ivy!
Ivy is een mooie aanvulling op de toys die ik al had. Makkelijk in gebruik, voelt fijn aan op de huid en is leuk te gebruiken met mn partner. Ik ben heel blij meegeleverde cleaningspray en opbergzak.
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi! Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van Ivy en dat je er tevreden over bent. Veel plezier ervan! Groetjes, Roos Team - Sinsaa
De laadstekker past niet in het apparaat. Ik heb uiteindelijk de statisfier gedemonteerd en toe bleek dat het stekkertje van het DC laadsnoer echt niet past. Het is met ca 3 mm te groot.
Ik heb uiteindelijk op 25 december een nieuwe Sinsaa gekocht voor € 38,98.
die zal op 30/12 worden geleverd
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi! Bedankt voor je berichtje en wat vervelend om te lezen dat je een probleem ervaart met je product. Dat is uiteraard niet de bedoeling en lossen wij dan ook graag voor je op. Zou je ons een mail willen sturen met daarbij het bestelnummer? Dan kijken wij graag met je mee naar een passende oplossing! Je kan ons een mail sturen naar het volgende mailadres: service@sinsaa.nl. Ik hoor het heel graag van je. Groetjes - Roos Team Sinsaa
Top!
Klein, compact maar wel krachtig!
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi! Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met het product! Groetjes, Roos - Team Sinsaa
Antwoord van sinsaatoys.nl
Hi, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is! Groetjes, Roos - Team Sinsaa