christineleduc.nl
Beoordelingen:

133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

Meest relevante negatieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(87)
(36)
Resetten
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee badysuits besteld. Degene die goed was rook naar een andere dame bij het kruis. Gebeld en netjes geholpen. De bestelling gaat retour
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
27 mei 2024
Bedankt voor je bericht en je eerlijke feedback. Wat vervelend om te horen dat je zo’n ervaring hebt gehad! Gelukkig hebben we je goed kunnen helpen en is de retour in gang gezet. Het is voor ons heel belangrijk dat onze producten ongebruikt en in perfecte staat bij onze klanten aankomen. We doen er alles aan om te voorkomen dat dit soort situaties zich voordoen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een betere ervaring. Met vriendelijke groet, Adriën
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke spannende setjes, met maat 46 niet altijd alles wat je leuk vindt. Dan heb ik iets moois gevonden, maar alleen kleine maatjes.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid, de discrete verpakking en de behulpzaamheid bij het retourneren van mijn bestelling. Heel fijn. Dank daarvoor.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
7 jun 2024
Super om te horen dat je blij bent met onze snelle service, discrete verpakking en hulp bij het retourneren! 😊 Dank voor je mooie woorden. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Adriën
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alle artikelen zijn bijna perfect en mijn keuze is uiteindelijk altijd Christine le Duc
Beoordeling melden
LW
Louis W.
Bergen op zoom
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat het discreet wordt verzonden zodat je niet kunt zien van wie het af komt
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, veel producten, prijs heel netjes. Super snelle levering, Top
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten tegen een goede prijs, veel keuze en snelle levering.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende klantenservice! Snel, helder, zeer behulpzaam.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
7 jun 2024
Wat een superfijne review, bedankt! 🎉 Ons team doet altijd een vreugdedansje wanneer we zulke mooie woorden lezen. Snel, helder en behulpzaam, daar streven we naar en het is geweldig om te horen dat het wordt gewaardeerd. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer blij te maken! Met vriendelijke groet, Adriën
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima Kwaliteit , goede pasvorm, snelle discrete levering.
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product, netjes verpakt, snelle levering
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes anoniem verzonden en ontvangen
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi optijd geleverd en een goed product
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lekker voordelig deze tril dildo :)
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete levering
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed geen te wafel
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geen klachten...tevreden

Geen klachten...tevreden
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging .
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
niets
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden