saniheat.nl
Beoordelingen:

266 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden925 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 jan 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
saniheat.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(204)
(39)
Resetten
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Minpunt, we hadden kleine klemmetjes besteld, die gemakkelijk pasten in een kleine envelop, maar zijn opgestuurd in een grote doos waardoor de verzendkosten wel 8x duurder waren dan de bestelling zelf.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd voor een goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
8 mei 2024
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Punctuele aflevering exact volgens tevoren aangegeven planning
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie binnen dag verzonden
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
volgende dag geleverd,keurig!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlug geleverd
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KK
Kim k.
Heers
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over mijn aankoop en snelle levering ervan
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
9 apr 2024
Goedemiddag, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Bedankt voor uw 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goede afhandeling van mijn opdracht
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Volledige informatie, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
25 mrt 2024
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering fijn materiaal
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte levering
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snel

Binnen 24 uur geleverd
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel reageren
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed en snel
Beoordeling melden