Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, duidelijke communicatie en de scherpe of eerlijke prijzen. Ook wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed beoordeeld en waarderen sommige klanten de behulpzaamheid van de klantenservice. Tegelijkertijd zijn er regelmatig klachten over vertragingen bij de levering en niet nagekomen beloften. Sommige klanten ervaren een gebrek aan reactie op mails of vinden de communicatie onduidelijk. De verzendkosten worden soms als hoog ervaren en het kan lastig zijn om contact te krijgen met de klantenservice. Tot slot wordt de verpakking regelmatig als een verbeterpunt genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewssaniheat.nl
Bij mijn bestelling stond duidelijk een leverdatum van 27 mei vermeld. Toen ik op de dag zelf nog steeds geen Track & Trace had ontvangen, heb ik zelf moeten mailen. Pas ná mijn bericht werd de zending daadwerkelijk in gang gezet, waardoor het pakket uiteindelijk pas 2 dagen te laat geleverd werd. Zeer jammer en onprofessioneel, zeker omdat er maar liefst €20,- aan verzendkosten in rekening is gebracht. Voor dat bedrag verwacht je een proactieve service en dat een bestelling niet pas vertrekt nadat je er als klant zelf achteraan moet gaan. Het product is oké, maar de logistieke afhandeling krijgt een dikke onvoldoende.
Beste,
Wij hebben een dropshipping website wat inhoud dat alle artikelen vanuit een distributie van een leverancier worden verstuurd.
Helaas zien wij niet dat het pakket niet is geleverd of problemen heeft gehad.
Pas als u dit aangeeft gaan wij hier achterheen om dit na te vragen bij de leverancier of fabrikant.
25 mei was voor ons een feestdag waardoor er in Nederland niet werd gewerkt en we uw order 26 mei gelijk hebben doorgezet naar de leverancier.
Op 28 mei heeft u uw zending ontvangen omdat we naar België twee werkdagen hanteren zoals op de website staat vermeld.
Onze excuses voor het ongemak.
Irma de Voijs
Perfecte telescopische douchekraan. Geleverd met 2 dagen vertraging maar is de kraan die ik had besteld en was hier het voordeligst. Dus ik klaag niet
juiste onderdeel , slecht verpakt
redelijk snel verzonden +/- 2 dagen
alleen op de bevestiging een dag eerder stond en verkeerde vervoerder
verpakking laat wel te wensen over half uitstekend in een plastic zakje
Ver na de aangegeven termijn geleverd.
Op de website wordt er aangegeven "volgende werkdag" geleverd. Dit is heel mooi om mensen te overhalen maar dan moeten jullie dit ook waarmaken.
Volgens de tracking van de leverfirma is de aanlevering (donderdag 04/06) bij hen pas 4 dagen na mijn bestelling (zondag 31/05) gebeurd en hebben ze op dat moment idd de volgende werkdag (vrijdag 05/06) geleverd.
Is dit een ramp, natuurlijk niet. Maar ik had wel voor Saniheat gekozen owv de snelle levering ....
Bedankt voor uw reactie.
Wij doen echt ons best om alles de volgende werkdag te versturen maar soms zitten er een paar tussen waar dit niet mogelijk is.
Mijn collega is maandag bezig geweest om te kijken waar deze voorradig waren waardoor hij dit alsnog z.s.m. kon leveren.
Hierdoor is spijtig genoeg uw order 1 dag later geleverd dan was gepland.
Onze excuses voor dit ongemak.
Irma de Voijs
Goede beschrijving en aantrekkelijke prijs. Snelle verzending, kortom helemaal goed zoals je mag verwachten.
Beste,
Bedankt voor uw review en 5 sterren.
Trage levering
De levering van mijn dichtingen was via DHL en dan doorgeschakeld naar B-post resultaat bijna een kleine week vooraleer er geleverd werd.
Beste,
We horen nog wel eens vaker dat er bij BPost iets mis gaat.
Vervelend om te lezen dat er een week over heeft gedaan om dit brievenbus pakket te bezorgen.
Onze excuses voor het ongemak.
Irma de Voijs
Snelle en nette levering. Heb wel de klantenservice geprobeerd te bellen voor een technische vraag maar werd niet opgenomen. Werd daarna wel vlot teruggebeld.
Beste,
Soms kan het wat drukker zijn aan de telefoon waardoor we slechter bereikbaar zijn.
Fijn dat verder alles goed is verlopen.
Irma de Voijs
Bestellen betalen word verzonden klaar
Snelle levering !
Zo doorgaan!
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Duidelijke website
Het proces van bestellen en verzenden verliep soepel. Apparaat is inmiddels geïnstalleerd en werkt prima!
Scherp geprijsd en snel geleverd