saniheat.nl
Beoordelingen:

272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden941 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(207)
(42)
Resetten
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
17 apr 2024
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Koudwaterkraan Hanna nova style.

Een koudwaterkraan van hansa besteld en levering is correct en degelijk ingepakt aangekomen.hier de scherpste prijs gevonden.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
28 feb 2024
Beste, Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen. Bedankt voor uw 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
TM
Tony M.
Amstelveen
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ondersteuning top!

Snelle en fijne communicatie met de klantenservice. Luisteren en denken mee in oplossingen en handelen hier ook naar.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
21 feb 2024
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima snelle service Jammer dat de kraan op de foto’s van koper was en het product wat je krijgt van plastc
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbare leverancier.

Saniheat houdt je goed op de hoogte van je bestelling en komt afspraken na.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en voordelig geprijsd. Goede en snelle service.
Beoordeling melden
JB
Jan B.
Cillaarshoek
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

uitstekend verpakt

gemakkelijk bestellen, snelle verzending, uitstekend verpakt
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima advies gehad over de WhatsApp. Snel verstuurd ook
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
netjes ingepakte doos en prima snelle levering
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg geen pdf als factuur. Wel een mail.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
13 mrt 2024
Goedemiddag, Het klopt dat u bij ons niet gelijk de factuur toegestuurd krijgt. Je krijgt van ons de orderbevestiging en als u wilt kunt u de factuur bij ons opvragen. Deze wordt dan later naar u gemaild. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en directe levering.
Beoordeling melden