saniheat.nl
Beoordelingen:

272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden941 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(207)
(42)
Resetten
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een topbedrijf. Eerlijke info over voorraad en meedenkende mensen aan de telefoon van de klantenservice. Echt top geholpen!
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde onderdeel

Nadat het verkeerde onderdeel was besteld ben ik door Jan zeer god verder geholpen. Het nieuwe onderdeel komt vandaag aan.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
20 dec 2023
Beste, Bedankt voor uw review, we zullen dit doorgeven aan Jan. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima bedrijf

eenvoudige website, snelle afhandeling, prima verpakt, snel ter plaatse en een stuk goedkoper dan installateurs sites
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice

Ik had een vrag over de leveringstijd. Ze waren goed bereikbaar en behulpzaam. Bestelling verliep vlekkeloos.
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed geleverd

Ruime keuze, snelle levering. Producten op voorraad, ze hoeven niet bij een leverancier besteld te worden.
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en snelle levering

Waren veruit de goedkoopste voor een product wat ik zocht, Zelfde dag besteld en volgende dag al in huis
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Near perfect

Received 48h after order. Tracking not giving adequate information. Otherwise perfect service and goods
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen webshop

Supersnelle levering goed verpakt voor een artikel wat makkelijk stuk kan gaan tijdens transport.
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima, alles goed gegaan. Gisterenmiddag 09-08-2023 artikel besteld vandaag 10-08-2023 geleverd.
Beoordeling melden
AL
Angelo L.
Roosendaal
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen en snel geleverd, zo doorgaan en denk dat meer mensen jullie zullen vinden!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Artikel voldoet perfect aan de omschrijving die erbij staat.
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goede service.

Een "voorraad probleem" werd snel en vakkundig opgelost. Uitstekende service van Hans!
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
21 nov 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd en prijs prima

Pakket binnen een dag geleverd en prijs was de laagste die ik regenkap op internet.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
26 sep 2023
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles ook de volgende dag geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, snel bezorgd.

Prijs product lag goed, in de middag besteld en volgende morgen om 09.20 in huis.
Beoordeling melden
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
de spullen die ik zocht hadden zij in voorraad en werd binnen 24 uur geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
19 sep 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en op tijd. Transport en administratiekosten zijn wel erg hoog
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch goed te bereiken, goede informatie gekregen en snelle levering.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Enorm snelle levertijd. Na 17u besteld en de volgende ochtend om 8u bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
23 jan 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering!! en stuk goedkoper dan elders voor dit product..
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en product netjes en zoals omschreven op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
3 okt 2023
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat