gamingpcshop.nl
Beoordelingen:

93 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden284 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamingpcshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pc hier niet gekocht maar zij hebben wel mijn pc aangenomen ter reparatie. Dit allemaal zonder problemen. Telefonisch advies gevraagd en zo is er een ticket aangemaakt. Met deze ticket wordt je overal van op de hoogte gehouden. Mijn moederbord bleek stuk te zijn en zij hebben mij advies gegeven welke ik zou kunnen kiezen. Met mijn budget hebben ze dit volbracht en kon na 3 weken mijn pc weer ophalen. Pc draait weer perfect! Ik ben altijd vriendelijk benaderd als ik toch even belde over vragen die ik had. Uiteindelijk de rekening; die viel gigantisch mee! Er wordt vooraf duidelijk aangegeven welke kosten er sowieso zijn en daarbij komt je eigen onderdelen en uurloon van Gamingpc. Waarbij ik echt kan zeggen dat ik wel anders gewend ben en dit mij veel meer aanspreekt! Ik ben nu vaste klant!

de meest kritische beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot twee keer toe gewacht in de avond voor DHL die niet op kunnen dagen. Pakket retour naar gamingshop vervolgens bel ik op en word mij beloofd me pc vrijdag (volgende dag) te mogen ontvangen dit gebeurt ook al niet omdat een collega vergat het tijdig door te geven en een klant met 12 pc’s voorrang kreeg volgens de medewerker die ik sprak. Ik belde alweer omdat ik vrijdag zag dat de bezorging nog steeds niet onderweg was, maar het goede nieuws zaterdag kon ik mijn pakket eindelijk verwachten (inmiddels een week verder) tot mijn ongenoegen zie ik nu dat dpd meld dat het niet zaterdag word maar maandag. Dus in totaal 4 x niet volgens afspraak mijn pc geleverd. Weinig empathie vd medewerker die ik sprak vrijdag. Nu word het dus volgende week maandag en moet ik weer thuis werken en een dag lang wachten op levering. Ik had ook gehoopt dat er misschien iets kleins werd meegegeven ter compensatie maar daarvan is geen sprake wat ik teleurstellend vind. Misschien ben ik wel een uitzonderlijk situatie maar ik zal persoonlijk hier niet meer bestellen.zolang het goed gaat is het wellicht prima maar als er een kink in de kabel komt dan is het gelijk een zooitje.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(1)
Resetten
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Problemen met geluidskaart en nog niet opgelost.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geluid

De performance is goed, alleen de laptop maakt erg veel geluid en de koeling is ook niet heel goed.
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere oplossingen voor mensen waar de bestelling fout gaat. Computers zijn niet goedkoop
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden