gamingpcshop.nl
Beoordelingen:

91 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden277 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamingpcshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een prettige ervaring gehad met deze webshop, ik twijfelde er initieel aan of ik hier wel iets wilde kopen aangezien het niet de bekendste webwinkel is. Naar aanleiding van de vele positieve reviews heb ik hier toch iets gekocht en het is mij zeker niet tegengevallen. Alles ging soepel, van bestellen tot het bezorgen. Ben zeer tevreden en laat dan ook een review achter voor mensen die twijfelen aan de betrouwbaarheid van de webwinkel.

de meest kritische beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot twee keer toe gewacht in de avond voor DHL die niet op kunnen dagen. Pakket retour naar gamingshop vervolgens bel ik op en word mij beloofd me pc vrijdag (volgende dag) te mogen ontvangen dit gebeurt ook al niet omdat een collega vergat het tijdig door te geven en een klant met 12 pc’s voorrang kreeg volgens de medewerker die ik sprak. Ik belde alweer omdat ik vrijdag zag dat de bezorging nog steeds niet onderweg was, maar het goede nieuws zaterdag kon ik mijn pakket eindelijk verwachten (inmiddels een week verder) tot mijn ongenoegen zie ik nu dat dpd meld dat het niet zaterdag word maar maandag. Dus in totaal 4 x niet volgens afspraak mijn pc geleverd. Weinig empathie vd medewerker die ik sprak vrijdag. Nu word het dus volgende week maandag en moet ik weer thuis werken en een dag lang wachten op levering. Ik had ook gehoopt dat er misschien iets kleins werd meegegeven ter compensatie maar daarvan is geen sprake wat ik teleurstellend vind. Misschien ben ik wel een uitzonderlijk situatie maar ik zal persoonlijk hier niet meer bestellen.zolang het goed gaat is het wellicht prima maar als er een kink in de kabel komt dan is het gelijk een zooitje.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Echt goed, al twee systemen gekocht

Vorig jaar al een systeem gekocht en recentelijk nog een. Nadat ik de PC had samengesteld en besteld met de tool op de site dacht ik nog even te bellen om te checken of alles goed door was gekomen. Ik werd super goed geholpen met advies dat een paar tweaks in mijn keuzes het systeem nog beter zou maken, en het was nog een paar euro goedkoper ook! (Die mochten ze houden van me natuurlijk) Daarnaast, de build was er echt supersnel, de volgende avond al. Ook zaten er beschermende, met lucht gevulde plastic kussens in de kast, voor tijdens het vervoer.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellente service, tussendoor wijzigen bestelling, incl bijbetaling en verwerking hiervan vlekkeloos verlopen. Zeer vakkundige mensen. Schade bij levering, klant en service gericht snel en vlot verholpen. Bij vervangende pc was een onderdeel niet leverbaar, en met een directe oplossing afgehandeld. Dinsdag mijn pc met schade verzonden en woensdagavond de nieuwe vervangende pc alweer in huis. Een volwaardige 10 in prijs, product en service. 1e 2 foto's vd pc met schade en op de 3e foto de nieuwe vervangende pc.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klasse op alle vlakken. Persoonlijk contact uit eigen initiatief van de winkel omdat we iets verkeerds samengesteld hadden. Ze hadden het ook zo kunnen bouwen maar namen zelf contact op. Verder alles correct: prijzen, verzending, betaling.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, de bestelling was enigszins vertraagd en ik kreeg direct een mail met informatie, wel zo prettig om goed geïnformeerd zijn. En goed product geleverd 👍
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige pc en super klantenservice
Beoordeling melden
GS
G S.
Almere
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige service

Ik heb mijn pc hier bijna een jaar geleden gekocht en deze pc zijn waterkoeling werkte niet. De waterkoeling en de cpu zijn allemaal onder gerantie vervangen, het was een snelle levering en de meest vriendelijke en behulpzaamste mensen waarmee ik ooit gesproken heb. Alles te samen gewoon een fantastische winkel.
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service was goed!

Service uit het bedrijf was prima, vriendelijk en snel. Het enige nadeel is dat ze met de DHL computers versturen. Het duurde dus 2 dagen langer voor geen enkele reden voor mijn computer om aan te komen.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ik had een paar vragen/ problemen met de bezorging en dat is zeer goed en snel opgelost.
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen, er miste een kabel en zij hebben dit direct geholpen doordat zij nieuwe stuurde.
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

100% tevreden

correct geleverd perfect verpakt met goede steun 100% tevreden
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hier kun je een goede pc bestellen
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden