gamingpcshop.nl

449 reviews in totaal   75 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende en behulpzame service, waarbij problemen snel en effectief worden opgelost. Ook wordt de duidelijke communicatie en de snelle reacties via mail en telefoon gewaardeerd. De kwaliteit van de geleverde pc’s wordt als hoogstaand ervaren, met een nette afwerking, goede verpakking en vaak een ‘plug and play’ installatie. Daarnaast noemen klanten het makkelijke bestelproces en de heldere instructies als pluspunten. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of problemen met de bezorging, ondanks dat snelle levering vaak als positief wordt genoemd.

Reviewsgamingpcshop.nl

Snelle service en top aftersales

Na de 1e bestelling werd de pc die dag nog geassembleerd en verzonden. De dag erna bleek de koerier echter minder voorzichtig en kwam het product met diverse schades aan. Direct melding gemaakt en binnen een uur was de aftersales al geregeld en werd het product teruggenomen en een nieuwe gemaakt. Deze draait inmiddels vlekkeloos thuis. Dus een zeer snelle en adequate service van deze heren. Prima ervaring dus van mijn kant

Wederom top!!

De tweede keer nu een PC besteld en wederom een top ervaring! Vooral het oog voor detail bij het verpakken, verzenden en aanleveren van informatie valt op. De PC zelf ook keurig gebouwd met veel aandacht en zorg. Dikke aanrader!
Precies zoals je wilt dat het gaat. Also, ik was vergeten een Windows installatie erbij te bestellen (dat zal nog wel eens gebeuren misschien) en in de doos een uitleg erbij hoe je dat zelf snel oplost. Ik was er wel uitgekomen maar dat vond ik een leuke extra attentie.

Goede service

De service was prima
Mijn eerste echte game PC Na veel zoeken en bedenken wat ik exact wil kom ik op de website van Gamepc. Makkelijk, overzichtelijk en duidelijk wat er mogelijk is. Zo krijg je een duidelijk overzicht wat er nodig is en geadviseerd word. Helaas door drukte kwam de PC een dagje later aan. Kreeg wel keur netjes een mailtje met uitleg, we zijn mensen en dit kan gewoon gebeuren. Tip dat de dit ook laten weten! Hulde! Computer was netjes verpakt, opnieuw met duidelijke instructies. Door de zending was er een kabeltje los, op afstand hebben we dit na telefonisch contact netjes opgelost. Mijn volgende PC komt zeker opnieuw hiervandaan! Ook de eventuele aanvullingen zoals toetsenbord en scherm gaat zeker weer hiervandaan komen. Keurig geholpen en weten waar ze het over hebben. Blijf zo doorgaan

Ik zou er zo weer bestellen

Zeer snel geleverd, vrijdagavond besteld, dinsdag voor de deur, complimenten. Volgens specificatie, goed verpakt met schokdempend materiaal in de kast, dat heb ik zo niet eerder gezien. Netjes afgewerkt van binnen, veel beter dan bij het vorige exemplaar in 2021. In aftercare ook vriendelijk telefonisch te woord gestaan met een vraag over OS herinstallatie. Ik zou er zo weer bestellen.

5/5 stars

Very professional and quick service. I am using my custom built pc for a few weeks already and couldn’t be happier!
Precies naar wens en snel in huis. Heel erg bedankt!
Snelle correcte levering
Goede Service en werkt goed
Snel geleverd. Prima producten
Duidelijke website, levering duurde echter wel langer dan de website zegt, ook in de bestelstatus werd dit niet bijgewerkt. uiteindelijk twee dagen later pas bezorgd. Reactie op vragen via mail was wel duidelijk en accuraat.