allcam.nl

2.192 reviews in totaal   600 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt vaak geprezen om vriendelijkheid, snelle respons en oplossingsgerichtheid. Het bestelproces, de website en installatie worden als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. De communicatie met Allcam wordt als prettig, duidelijk en snel gezien. De informatie op de website en bij de producten is duidelijk en behulpzaam. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost, wat bijdraagt aan een positieve klantbeleving. De installatie en montage van de producten verloopt meestal probleemloos. Sommige klanten missen echter een Nederlandse handleiding en noemen af en toe kleine verbeterpunten bij de installatie en montage.

Reviewsallcam.nl

Goede website met prima keuzehulp. Eenvoudig bestellen, betalen en snel geleverd. Fijne telefonische bereikbaarheid voor vragen. Klantvriendelijke en snelle monteurs bij het inbouwstation. Op de site van de dashcam zelf zonder resultaat gezocht naar meer informatie over het apparaat maar dat bleek op de site van Allcam dus eenvoudig en heel uitgebreid vindbaar. Tegelijkertijd de gsm aansluiten op Carplay en dashcam blijkt niet mogelijk maar dat ligt ws aan de WiFi.

Zeer goede service van Allcam

Zeer goede service ik had een azdone M330mx dashcam gekocht netjes verpakt aangekomen uitgepakt en bekeek alles en alles zat erbij toen ik de handleiding doornam zag ik duidelijk staan dat er een 64gb sd kaartje bijgeleverd zou zijn deze zat er dus niet bij na contact per email tegen en gehad en fotos had op gestuurd kreeg ik de melding dat kaartje alsnog word opgestuurd al met al prima service dit is een fout van de fabrikant en niet allcam
Alles spreekt voor zich. Inbouwen en bedrading wegwerken moet je even de tijd voor nemen. Door alle airbags kost het meer moeite dan even alles in de dakbekleding stoppen. Maar overal redelijk simpel. De app installeren en daarna app met apparaat verbinden kost een paar pogingen. Dat zou beter moeten kunnen.

Wat een service! Ongekende ervaring.

Er is helaas ingebroken in mijn auto (sleutel uitgelezen) en daarbij is o.a. de nieuwe dashcam (nog in doos en uit het zicht) gestolen. Precies 1 dag voordat ik hem wilde inbouwen. Contact gezocht met Allcam en gevraagd of ze misschien een ‘refurbished’ versie hadden liggen. Dat was helaas niet het geval, maar ze hebben me wel een aanbieding aangeboden waar ik heel erg blij mee ben. De manier van handelen, de communicatie, de snelheid, de vriendelijkheid en de probleemloze levering (2x 😉) zijn een unieke ervaring geweest. Echt top! Allcam, nogmaals heel erg bedankt!

Het is niet meer wat het geweest is

Tot drie keer toe ontving ik een herinnering voor beoordeling. Laat ik toch maar eens reageren. - De hele bestel geschiedenis van de afgelopen tien jaar is niet meer beschikbaar. - Gezien het voorgaande: download je factuur dus tijdig. Deze sturen ze niet per email maar met een link. Ipv dat ze herinneringsmails sturen zou dit gewoon in een bijlage kunnen. Wel zo makkelijk. - Als je in de avonduren besteld komt het idd de volgende dag. Maar pas ilv avond omdat het pas dezelfde dag in de ochtend wordt verstuurd. - Al meerdere keren de AzDome M63 besteld. Blijkt ineens dat de aansluiting van mini USB naar USB C is geswitched. Je kunt dus niet je bestaande bekabeling gebruiken. Je moet op zoek naar een verloop kabel.
H J
Henny J.

Informatieve vergelijkingen, betalingsafhandeling, snelheid verzending en levertijd

Ik heb (nog) geen ervaring met de service van Allcam, maar de goede en informatieve vergelijkingen over verschillende merken en soorten dashcams op de site, de betalingsafhandeling en snelheid van verzending en levertijd betekenen voor mij de 5 sterren. NB: bij 'service' heb ik dus 'uitstekend' staan, maar heb daar dus geen eerlijk oordeel over.
S L
Sjoerd L.
gekozen voor allcam omdat ze meteen relevante onderdelen weergeven die bij je aankoop passen. In mijn geval wilde ik een dashcam maar ook de rearview cam en de parkeerstand bekabeling. op de meeste sites is dat onwijs zoeken, hier klik je de cam aan en je krijget meteen de relevante rearview cam als optie en de bekabeling als optie, top!

-Prima Dashcam

-Levering was vlot. -Camera en achter camera plaatsen verliep vlekkeloos. misschien iets meer klipjes voor draad. -Installatie camera was duidelijk en probleemloos. -Heb gelijk een 126gb kaart geinstalleerd. -de app gebruik ik niet zie de meerwaarde er niet van. Je kunt de sdkaart er zo uitnemen en in de computer bekijken. - opnames zijn heel duidelijk zowel voor als achter. de achtercamera heb met een magneet aangebracht , want als ik de caravan er achter heb zet ik hem op de achterruit van de caravan. wel even verlengsnoer bestellen. - al met al een prima daschcam voor de prijs die gevraagd wordt. als ik een minpuntje moet noemen dan zou het scherm ietsje groter gekund hebben Ik beveel deze dashcam aan.
Snelheid van de helpdesk Oplossing gericht Makkelijk terug sturen Snelheid van het terug betalen. Gedurende het hele proces via mail op de hoogte houden van de stand van zaken
Y S
Yoeri S.

Top service

Op vragen over mn aan te schaffen dashcam werd snel en correct gereageerd. Snelle levering. Dashcam is professioneel geinstalleerd. Erg netjes gedaan en ook hier ( utrecht) communicatie prettig. Goede service
Beste, zo content,snel reactie van klanten dienst om informatie over het product uit te leggen,bezorgt met liefde zonder schade 2 dagen na bestelling,installatie datum is bevestigd na 2 weken een beetje wachttijd maar ik vind dat niet erg. Bedankt voor medewerking Muqdam

Dashcam voor grotere camper

Na enige twijfel over welke dashcam het meest optimaal zou zijn in een camper heb ik na deskundig advies van Allcam gekozen voor een Wolfbox triprio bumper uitvoering. Naast dashcam kan deze ook tegelijkertijd worden gebruikt als achteruitkijkspiegel met ook een cameras voorop en achterop de bumper voor het gemakkelijker maneuvreren. Communicatie verliep vlot. Groot 12 inch scherm met zelfs mogelijkheid om de drie camera’s tegelijkertijd te zien. Bij het uitproberen reageerde hij snel op stemcommando’s. De Wolfbox zal zich in de praktijk nog moeten gaan bewijzen qua levensduur etc.
Viofo A329 3CH Dashcam Review De Viofo A329 3CH is een high-end dashcam met 3 kanalen (voor, achter en interieur), ideaal voor taxi’s, ride-shares of wie alles wil vastleggen. Hij levert 4K UHD voorin, 2K achter en 1080p binnenin, met Sony Starvis 2-sensoren voor scherpe beelden dag en nacht. Beeldkwaliteit en Features Uitstekende low-light prestaties dankzij de nieuwste sensoren en HDR. Ingebouwde GPS, WiFi voor app-bediening, en parkeermodus met time-lapse. Supereenvoudige installatie met magnetische mount en compact design. Gebruikers prijzen de betrouwbare loopwerking zonder oververhitting. Service bij Allcam.nl Levering was razendsnel – besteld op werkdag, volgende dag in huis – precies zoals beloofd. De service was top: nette communicatie, duidelijke installatiehandleiding meegeleverd, en direct antwoord op mijn vragen via mail. Prijs-Kwaliteit Voor rond €400-500,- (afhankelijk van bundle) een topkeuze onder premium 3CH-dashcams. Minpuntje: SD-kaart apart kopen (aanrader: high-endurance). Absoluut een aanrader voor wie kwaliteit en service prioriteert! En hk6 aansluitingen wel geadviseerd bij draaiende parkeerstand!
Fijne website goed overzichtelijk Mijn bestelling kwam op de aangegeven tijd aan Heb een vraag gesteld zeer snel antwoord gekregen Dus ik zou zeggen super die is een aanbeveling zeker waard
Spullen zien er goed uit en het pakketje was netjes verpakt. Jammer dat je vermeld vandaag besteld voor 23:45 de volgende dag in huis. Had besteld op vrijdag om 18:08 besteld en moest tot maandag wachten. Dit kan je natuurlijk op PostNL schuiven, maar dit is bijna normaal bij Postnl.
Top en snellen service, kanttekening ik moest naderhand meerdere artikelen los bestellen om het uiteindelijk compleet te krijgen. Was online op de site geen info over.

Prima

Ik was aan het kijken naar een dashcam, en toen kwam ik via de ANWB hier uit. Besteld, en volgt de dag al mooi optijd geleverd! Dashcam doet het ook hardstikke prima
Duidelijke site en goede beschrijvingen. Ze bieden inbouwservice aan, maar helaas niet voor de motor. Dit wordt nergens vermeld. Wel achteraf netjes een mail dat motor niet ingebouwd wordt en terug betaling was snel gedaan. Over product zelf kan ik nog niets zeggen. Moet nog ingebouwd worden

Volgens de referenties heb ik een goede dashcam gekocht

Keurige camera gevonden door de uitgebreide uitleg dus dat hoeft/kan niet beter. Of de viofo goed werkt weet ik nog niet. Vast wel

Geweldige service tijdens aankoop en na annulering.

Het advies mbt de aanschaf van een Dashcam was top! Niets was Allcam teveel om de juiste adviezen te geven. Na aanschaf kwamen de twijfels en besloot uiteindelijk te annuleren. Het retourneren ging heel soepel en snel. Geweldige service!!