allcam.nl- Logo - Beoordelingen

allcam.nl
Beoordelingen:

194 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.308 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
allcam.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima Dashcam. Het maakt mooie opnames. De Azdome maker heeft ook zijn app aangepast zodat nu ook houders van een Samsung telefoon de Azdome app kunnen gebruiken. Wat ik heel mooi vind van de Azdome GS63H dual pro is: Je kunt de dashcam niet alleen uit je auto halen om te voorkomen dat men inbreekt en je dashcam eruit sloopt, maar nadat je het eruit gehaald hebt, kun je deze met een usb-kabel voor je telefoon, ook aansluiten op je computer zodat de gemaakte beelden op je computer getoond word en deze eventueel transporteren naar je hardeschijf. Ook kun je de dashcam op je powerbank aansluiten met een 1 ampere usb-kabel; kabel voor smartphones en zo de gemaakte beelden op je telefoon bekijken via wifi. De titel Prima Dashcam is hierop zijn plaats en de dashcam is zeker 5 sterren waard.

de meest kritische beoordeling

15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is zeer beperkt. Telefoon wordt nooit aangepakt en op mailtjes wordt nauwelijks gereageerd. Product zelf is in orde en prijs is goed. Helaas kan ik de beelden niet uitlezen op een Macbook. Dat had ik graag van tevoren geweten.
CG
Cock G.
Leiden
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor allcam.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie dashcam, gelukkig met Nederlandse handleiding en menu. Jammer dat App niet werkt. WiFi werkt ook niet. Keurig bedrijf, nette levering.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie. Correcte levering. 60 dagen uitproberen. Top.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en makkelijk besteld

Informatieve website met advies voor iedere portemonnee!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en leuke korting.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De site heeftveen duidelijke beschrijving van de webcams Snel verstuurd
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima Dashcam. Het maakt mooie opnames. De Azdome maker heeft ook zijn app aangepast zodat nu ook houders van een Samsung telefoon de Azdome app kunnen gebruiken. Wat ik heel mooi vind van de Azdome GS63H dual pro is: Je kunt de dashcam niet alleen uit je auto halen om te voorkomen dat men inbreekt en je dashcam eruit sloopt, maar nadat je het eruit gehaald hebt, kun je deze met een usb-kabel voor je telefoon, ook aansluiten op je computer zodat de gemaakte beelden op je computer getoond word en deze eventueel transporteren naar je hardeschijf. Ook kun je de dashcam op je powerbank aansluiten met een 1 ampere usb-kabel; kabel voor smartphones en zo de gemaakte beelden op je telefoon bekijken via wifi. De titel Prima Dashcam is hierop zijn plaats en de dashcam is zeker 5 sterren waard.
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij bevalt beste Allcam is het feit dat je het 60 dagen uit mag proberen en binnen die 60 dagen retour kan melden. Wat ik wel jammer vind is dat wanneer je een product koopt, het geld vooruit moet betalen, het zou handig zijn als je achteraf kan betalen. Voor de rest ben ik dus uiterst tevreden en ik zou jullie zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dashcam

Bij mijn nieuwe dashcam met achtercamera werkte de achtercamera niet. Na één telefoontje werd er direct een nieuwe achtercamera met een nieuwe kabel opgestuurd. Geen gezeur, gewoon een prima service. Dikke duim.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dikke 10!

Telefonisch zeer fijn en kundig geholpen bij het maken van mijn keuze. Online besteld en de volgende dag keurig verpakt in huis. Product is ook klasse.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en snelle reactie op vragen die ik per mail had gestuurd. Verder fijn dat er ruime keuze is in het assortiment, ook aan accessoires.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering, om half 11 savonds bestelt en de volgende dag om 10 uur sochtend geleverd
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prettig zaken doen.

Fijne, snelle afhandeling. Prijs/kwaliteit helemaal in orde. Aanrader.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke medewerker, goede info. Dito prijs en snel thuis. Prima
Beoordeling melden
JM
Jurre M.
Boxtel
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Prima site, goede producten en verzending. Helemaal tevreden
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super communication, fast delivery. Great Customer service
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering, product naar verwachting
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dashcam

Goede snelle levering van de bestelde goederen.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Product goed beschreven.
Beoordeling melden