allcam.nl

2.111 reviews in totaal   618 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, betrouwbare en correcte levering van hun bestellingen. De service wordt als behulpzaam, oplossingsgericht, vriendelijk en klantgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het deskundige, duidelijke en persoonlijke advies bij het kiezen van het juiste product. Ook de duidelijke productomschrijvingen, handleidingen en extra informatie op de website worden gewaardeerd. Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie wordt vaak als groot pluspunt genoemd. De kwaliteit van de dashcams en accessoires, met name wat betreft beeld en duurzaamheid, krijgt veel lof. Veel klanten vinden de installatie eenvoudig en krijgen indien nodig duidelijke hulp. Enkele klanten ervaren incidenteel vertraging in de communicatie. Sommige klanten ondervinden uitdagingen bij technische instellingen of merken het ontbreken van service voor motoren op. Daarnaast worden er kleine minpunten genoemd met betrekking tot de dashcams en accessoires.

Reviewsallcam.nl

Wat een service! Ongekende ervaring.

Er is helaas ingebroken in mijn auto (sleutel uitgelezen) en daarbij is o.a. de nieuwe dashcam (nog in doos en uit het zicht) gestolen. Precies 1 dag voordat ik hem wilde inbouwen. Contact gezocht met Allcam en gevraagd of ze misschien een ‘refurbished’ versie hadden liggen. Dat was helaas niet het geval, maar ze hebben me wel een aanbieding aangeboden waar ik heel erg blij mee ben. De manier van handelen, de communicatie, de snelheid, de vriendelijkheid en de probleemloze levering (2x 😉) zijn een unieke ervaring geweest. Echt top! Allcam, nogmaals heel erg bedankt!

Het is niet meer wat het geweest is

Tot drie keer toe ontving ik een herinnering voor beoordeling. Laat ik toch maar eens reageren. - De hele bestel geschiedenis van de afgelopen tien jaar is niet meer beschikbaar. - Gezien het voorgaande: download je factuur dus tijdig. Deze sturen ze niet per email maar met een link. Ipv dat ze herinneringsmails sturen zou dit gewoon in een bijlage kunnen. Wel zo makkelijk. - Als je in de avonduren besteld komt het idd de volgende dag. Maar pas ilv avond omdat het pas dezelfde dag in de ochtend wordt verstuurd. - Al meerdere keren de AzDome M63 besteld. Blijkt ineens dat de aansluiting van mini USB naar USB C is geswitched. Je kunt dus niet je bestaande bekabeling gebruiken. Je moet op zoek naar een verloop kabel.
H J
Henny J.

Informatieve vergelijkingen, betalingsafhandeling, snelheid verzending en levertijd

Ik heb (nog) geen ervaring met de service van Allcam, maar de goede en informatieve vergelijkingen over verschillende merken en soorten dashcams op de site, de betalingsafhandeling en snelheid van verzending en levertijd betekenen voor mij de 5 sterren. NB: bij 'service' heb ik dus 'uitstekend' staan, maar heb daar dus geen eerlijk oordeel over.
S L
Sjoerd L.
gekozen voor allcam omdat ze meteen relevante onderdelen weergeven die bij je aankoop passen. In mijn geval wilde ik een dashcam maar ook de rearview cam en de parkeerstand bekabeling. op de meeste sites is dat onwijs zoeken, hier klik je de cam aan en je krijget meteen de relevante rearview cam als optie en de bekabeling als optie, top!

-Prima Dashcam

-Levering was vlot. -Camera en achter camera plaatsen verliep vlekkeloos. misschien iets meer klipjes voor draad. -Installatie camera was duidelijk en probleemloos. -Heb gelijk een 126gb kaart geinstalleerd. -de app gebruik ik niet zie de meerwaarde er niet van. Je kunt de sdkaart er zo uitnemen en in de computer bekijken. - opnames zijn heel duidelijk zowel voor als achter. de achtercamera heb met een magneet aangebracht , want als ik de caravan er achter heb zet ik hem op de achterruit van de caravan. wel even verlengsnoer bestellen. - al met al een prima daschcam voor de prijs die gevraagd wordt. als ik een minpuntje moet noemen dan zou het scherm ietsje groter gekund hebben Ik beveel deze dashcam aan.
Beste, zo content,snel reactie van klanten dienst om informatie over het product uit te leggen,bezorgt met liefde zonder schade 2 dagen na bestelling,installatie datum is bevestigd na 2 weken een beetje wachttijd maar ik vind dat niet erg. Bedankt voor medewerking Muqdam

Dashcam voor grotere camper

Na enige twijfel over welke dashcam het meest optimaal zou zijn in een camper heb ik na deskundig advies van Allcam gekozen voor een Wolfbox triprio bumper uitvoering. Naast dashcam kan deze ook tegelijkertijd worden gebruikt als achteruitkijkspiegel met ook een cameras voorop en achterop de bumper voor het gemakkelijker maneuvreren. Communicatie verliep vlot. Groot 12 inch scherm met zelfs mogelijkheid om de drie camera’s tegelijkertijd te zien. Bij het uitproberen reageerde hij snel op stemcommando’s. De Wolfbox zal zich in de praktijk nog moeten gaan bewijzen qua levensduur etc.
Viofo A329 3CH Dashcam Review De Viofo A329 3CH is een high-end dashcam met 3 kanalen (voor, achter en interieur), ideaal voor taxi’s, ride-shares of wie alles wil vastleggen. Hij levert 4K UHD voorin, 2K achter en 1080p binnenin, met Sony Starvis 2-sensoren voor scherpe beelden dag en nacht. Beeldkwaliteit en Features Uitstekende low-light prestaties dankzij de nieuwste sensoren en HDR. Ingebouwde GPS, WiFi voor app-bediening, en parkeermodus met time-lapse. Supereenvoudige installatie met magnetische mount en compact design. Gebruikers prijzen de betrouwbare loopwerking zonder oververhitting. Service bij Allcam.nl Levering was razendsnel – besteld op werkdag, volgende dag in huis – precies zoals beloofd. De service was top: nette communicatie, duidelijke installatiehandleiding meegeleverd, en direct antwoord op mijn vragen via mail. Prijs-Kwaliteit Voor rond €400-500,- (afhankelijk van bundle) een topkeuze onder premium 3CH-dashcams. Minpuntje: SD-kaart apart kopen (aanrader: high-endurance). Absoluut een aanrader voor wie kwaliteit en service prioriteert! En hk6 aansluitingen wel geadviseerd bij draaiende parkeerstand!
Spullen zien er goed uit en het pakketje was netjes verpakt. Jammer dat je vermeld vandaag besteld voor 23:45 de volgende dag in huis. Had besteld op vrijdag om 18:08 besteld en moest tot maandag wachten. Dit kan je natuurlijk op PostNL schuiven, maar dit is bijna normaal bij Postnl.
Duidelijke site en goede beschrijvingen. Ze bieden inbouwservice aan, maar helaas niet voor de motor. Dit wordt nergens vermeld. Wel achteraf netjes een mail dat motor niet ingebouwd wordt en terug betaling was snel gedaan. Over product zelf kan ik nog niets zeggen. Moet nog ingebouwd worden

Geweldige service tijdens aankoop en na annulering.

Het advies mbt de aanschaf van een Dashcam was top! Niets was Allcam teveel om de juiste adviezen te geven. Na aanschaf kwamen de twijfels en besloot uiteindelijk te annuleren. Het retourneren ging heel soepel en snel. Geweldige service!!
Bestellen, leveren & communicatie gewoon top. Product nog niet geprobeerd, maar daar zijn zij niet verantwoordelijk voor. Gezien alle review op andere sites en bv YouTube verwacht ik dat het product ook top is.
Instructiefilm bij het hondenrek voor de passat was beslissend voor de aankoop. Eerdere aankopen die ik heb gedaan waren ook precies wat mijn auto nodig had.

Top

Berichtje gestuurd,om bij het bestelde artikelen nog een artikel dat erbij hoort. Netje antwoord daar opgetreden en dat het nageleefd kan worden zonder verzendkosten kosten

super service

supere service! alles snel verzonden, ik had ook per ongeluk twee bestellingen gedaan met 2x verzendkosten, alles is door allcam 1x verpakt en verzendkosten retour, zonder dat ik erom gevraagd had. dat noem ik service.
Geweldige site , gemak van kiezen producten, duidelijke uitleg. Zondag besteld, maandag in huis . Ik heb nog nooit zo snel een pakket toegestuurd gekregen, echt ongelooflijk. Top levering...
Super snelle levering en precies op de gemaakte afspraak. Alles compleet en werkend. Kon de volgende de dag direct mijn wolfbox spiegel camera in mijn auto bouwen
Goed schermpje,het monteren is voor iemand die handig is niet moeilijk. Het moeilijke van het apparaat is dat alles in het Engels is,ook de instellingen,het woord speed stamp,betekent niet snelheids zegel,maar speed aanduiding.
Snelle levering. Het is een mooie kleine camera en een overzichtelijk menu. Het enige is dat de foto's 8MP zijn en geen 18MP zoals beschreven. Ik kan de resolutie ook niet aanpassen.
Snelle levering..zeer goed. De dashcam geeft mooi beeld maar wat een ellende om dat ding met wifi te verbinden en dan ook de app te kunnen gebruiken. Eerste keer leek soepeltjes te gaan maar toen ik wilde kijken hoe de oonames waren liep de boel vast. Opnieuw koppelen ging niet want kreeg steeds foutmelding "abnormale wifi verbinding". Na een hele middag klungelen met diverse resets en uitzetten mobiel internet (hielp niks) kon ik eindelijk in de settings mijn dingetje doen. Nu draait het maar ik durf niet te verbinden met wifi.