allcam.nl- Logo - Beoordelingen

allcam.nlReviews

: 920Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
allcam.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allcam.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
allcam.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allcam.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor allcam.nl

60 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

920 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 aug. 2022
Azdome dashcam incl. Achter camera met achter uit rij camera functie icm. Hardwire kit besteld. 2e kans camera besteld, duurde dagje langer dan volgens de site omdat ik al een afspraak had met de garage een mail en appje gestuurd. Direct antwoord met excuses voor de dag vertraging en is er door Allcam zelfs een nieuwe verstuurd ipv. De 2e kans. Super service en wat betreft de dashcam erg tevreden, zodra de auto in de achteruit gaat het scherm aan en de achtercamera geactiveerd incl. De parkeerlijntjes.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jun. 2022
Minpunten: niet direct kunnen doorklikken naar volgende opname op computer, geen plaatherkenning, dat zijn 2 zaken die mijn vorige dashcam wel had, deze AZDOME heeft niets dat mijn vorige niet had, gezien de plaatherkenning (beeld) was mijn vorige dashcam veel beter, ik beschouw het als een miskoop.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor allcam.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Ontvangen op tijd en datum die was opgegeven.keurig verpakt en compleet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snel en volledig geleverd. Ik vind hun top 10 handig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle en keurige service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Azdome dashcam incl. Achter camera met achter uit rij camera functie icm. Hardwire kit besteld. 2e kans camera besteld, duurde dagje langer dan volgens de site omdat ik al een afspraak had met de garage een mail en appje gestuurd. Direct antwoord met excuses voor de dag vertraging en is er door Allcam zelfs een nieuwe verstuurd ipv. De 2e kans. Super service en wat betreft de dashcam erg tevreden, zodra de auto in de achteruit gaat het scherm aan en de achtercamera geactiveerd incl. De parkeerlijntjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Azdome M10 is een prima apparaat en terecht als 'beste koop' door de ANWB getest. Allcam heeft me uitstekend geholpen met het apparaat perfect te laten werken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Altijd snelle levering en kwalitatief producten Dashcams
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
2x besteld, 2x zeer snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Fijne afhandeling van klein probleem.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Duidelijke site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Super service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Fijn en goed advies; de dashcam doet wat ik ervan mocht verwachten. En dat voor een prijs die heel redelijk is. Heel tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022 
Of je nu iets groots of iets kleins bestelt, het is er snel en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022 
snelle verzending, product zoals beschreven, behulpzame klantenservice, zowel per telefoon als whattsapp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Super communicatie, Geweldige service, denken goed mee en snelle leveringen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Bestelling was er zeer snel en netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022 
Goede afspraken snelle levering dus ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022 
Goede afspraken over de bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Beoordeling melden