Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nlReviews

: 3.651Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Routershop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Routershop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Routershop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Routershop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Routershop.nl

448 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.651 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jul. 2022
in België liever niet meer werken met POSTNL (opnieuw slagen ze erin om 2 van de 3 pakjes wel te leveren en ééntje in hun afhaalpunt af te zetten) Meestal komen ze gewoon NIET langs en brengen ze de pakjes onmiddellijk naar hun afhaalpunt. Mocht ik de keuze hebben verander ik van leverancier omwille van de barslechte service van POSTNL. Ik zou het ook fijn vinden mochten jullie van jullie zijde ook klacht indienen bij POSTNL. Ps dit doet niks af van jullie prima service :-)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 mei 2022 
van Pec C.
Bestelling Niet leverbaar , na 4 dagen mailtje - leveringen problemen zei ze , wel online shop -op voorraad! dat moet je dus niet doen , alternatief bidden was niet in , nog eens 4 dagen wachten voor betaalde geld terug gestort , (ok was weekend tussen ) Vrijdag bij Bol.com besteld zelfde product zaterdag middag was geleverd Top service Bol !!! helaas bij routershop net anders , bij mij dus Nooit meer !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Prima ervaring. Keurige opvolging van mijn order, snelle levering, administratief ook alles in orde. De mensen van routershop.nl belden me omdat er iets niet duidelijk was, super vriendelijke dame aan de lijn gekregen die prompt alles regelde zodat het order de deur uit kon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Hoewel misschien niet in alle gevallen de goedkoopste optie, ben ik vooral te spreken over de duidelijke website, het makkelijke bestelproces, de communicatie omtrent de bestelling, de verpakking van de bestelling en de snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Ik heb goed advies gehad bij de keuze voor een router. Ik had een tip gekregen van een kennis over de router shop. Wij zijn dik tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Mooie webwinkel met heel veel materialen en snelle levering. Meeste prijzen liggen in lijn met de markt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023 
Goede service, snelle levering. Al vele jaren klant. Voor de prijs hoef je niet naar een ander ;-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Goede support toen bleek dat het pakketje was zoek geraakt bij de pakketbezorger.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Zeer snelle en correcte levering en concurrerende prijs voor mijn router.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Altijd goede voorraad en snelle levering. Goede klant ondersteuning
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snel verstuurd, goed verpakt, duidelijk omschreven op de website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goede vriendelijke service, prijzen en beschikbaarheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023 
Bestellen, betalen en het wordt heel snel verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Goed en duidelijk advies en hulp met aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Overzichtelijke site en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Service en advies zijn geweldig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Doen wat ze zeggen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023 
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden