We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.
Matige aflevering en verpakking was: doos was onbeheerd voor de deur gezet. Daar kon routershop op zich weinig aan doen, maar daarover gereclameerd en vond dat men er nogal nonchalant mee omging, toch dure en kwetsbare apparatuur. SFP modules are ook onbeschermd in doos gestopt samen met nogal zware routers. Producten waren verder prima, zoals te verwachten van A-merk als Cisco.
Ik had een vervangingsbatterij besteld voor mijn UPS. De levering ging vlot. De volgende dag had ik de batterij ontvangen. Echter bleek mijn UPS defect. Na, via het contactformulier, gemeld te hebben dat ik de batterij wilde terugsturen, met omschrijving van de reden, kreeg ik een servicenummer en kon ik de batterij zonder problemen terugsturen.
Eigenlijk de service die je verwacht, dus.
11 mei 2023
Fijn als je belt en vertelt wat je wilt doen dat je dan iemand met verstand van zaken kunt aan de lijn krijgt die je uit legt waarom dat niet de juiste oplossing is en hoe het wel kan.
Na 1.5 jaar in gebruik te hebben gehad. Artikel opgestuurd, je kom de voortgang van het beoordelen van het product volgen. In mijn geval een nieuwe retour gezonden. TOP!
8 mei 2023
In de beschrijving van het product stond niet dat ik nog een speciale kabel nodig had. Dit zou wel fijn geweest zijn als ik het van tevoren wist.
7 mei 2023
Goed advies gekregen over mifi systeem dat ik wil gebruiken in het buitenland. Prima router en 4g antenne aangeraden en tijdig geleverd.
Snelle levering.
Aan de beschrijving van het artikel had toegevoegd mogen worden dat 1 kabel ontbrak. Dit was niet duidelijk vermeld.
16 mei 2023
Goede ordering, snelle verzending, goede verpakking (geen beschadigde dozen/verpakking)
Keurig! Zoals ik het graag zie !
Nette prijs en erg vlotte en correcte levering.
Apparatuur doet wat we ervan verwacht hadden, dus we zijn tevreden!
2 mei 2023
Gewoon snelle levering van product wat ik nodig had, winkel had het product op voorraad voor een "normale" prijs
2 mei 2023
Al vaker hier besteld. Vlotte levering, goede kwaliteit producten.
Wat mij betreft betrouwbare partij.
8 mei 2023
Snel contact en goed advies. Niet de duurste aanbevolen, maar een goede voor wat ik nodig had.
10 mei 2023
Ik had een kabel nodig om 2 switches te koppelen, deze was daar op voorraad en snel geleverd
2 mei 2023
Product netjes verpakt en snel geleverd!
Router voor de beste prijs hier gekocht.
2 mei 2023
De aangeboden prijs/kwaliteit is goed. De service en het contact is uitstekend!
Telefonisch goed geholpen en artikel snel verstuurd en binnen gekregen.
16 mei 2023
Bestellen ging eenvoudig, en artikelen zijn conform afspraak geleverd.
5 mei 2023
Ruim gesorteerd, gunstig geprijsd, tijdig bezorgd. Wat meer dan?
14 mei 2023
To the point, clear webshop, fastest delivery, good support
8 mei 2023
via chat, de juiste info gekregen, uitstekende service,
Geïmporteerde beoordelingen: