Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

447 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.328 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als consument die meer wil dan consumentenrouters te bieden hebben, wil je meer keuze en meer informatie dan je bij een gemiddelde webshop krijgt. Bijvoorbeeld over het verschil tussen mesh netwerken en netwerken met access points. Die keuze en info vind je hier. En dan leveren ze ook nog veel sneller dan verwacht. Mini-minputje: op een mail die via de chatbot na sluitingstijd werd verstuurd, werd niet gereageerd.

de meest kritische beoordeling

26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
OP de site staat: direct leverbaar. Ik wordt gebeld dat het 'de volgende week wordt'. Als ik einde van de week nog niets binnen heb en ga bellen, blijkt de leverdatum nog 2 weken later (en dat ook nog niet zeker). Wel vooraf betaald en vriendelijk verzoek ontvangen om mede te delen 'hoe tevreden ik ben'. Gheel niet dus. Ik heb mijn order gestorneerd. Ben benieuwd hoe snel ik mijn geld terug krijg
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
WM
Willem M.
Elspeet
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet altijd de nieuwste hardware versie

Ik heb nu aantal keren besteld bij routershop. Altijd wordt het keurig op tijd geleverd. Enig minpuntje is dat ik soms een oudere hardwareversie van een product krijg. Bijvoorbeeld: ik krijg versie V1 geleverd, terwijl versie V2 al op de markt is. Tijdens het bestelproces zie je helaas niet welke versie ze leveren. Daarom 4 ipv 5 sterren.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Check of de voorraad klopt.

Bestellingen konden niet initieel worden geleverd ondanks inventaris op de site. Moest dus naar alternatieven zoeken die €10 duurder waren. Moest dus bij betalen. Was beter geweest als dat op voorhand bekend was of dat er coulance werd toegepast.
Beoordeling melden
MS
Marjan S.
Lierderholthuis
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een accu voor een APC UPS nodig, die hadden zij op voorraad en anderen niet. Bestellen via de website, goed op de hoogte van de levering en de volgende dag in huis. Past en werkt perfect
Beoordeling melden
HD
Hilfe D.
Purmerend
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze en snelle verzending

Ruime keuze. Na bestelling snelle verzending. Zo snel, dat PostNL het (weer) niet kon bijbenen. Het kwam dus een dag later dan aangegeven.
Beoordeling melden
RZ
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Best tevreden over de producten die geleverd worden.

Ik heb nog wel eens wat producten aangeschaft bij Routershop en KommaGo (zelfde adres) en ben best tevreden over de support van hen.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel advies voor de koop en product werkt helemaal naar behoren. Letterlijk plug and play. Snelle levering ook.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle behandeling van de bestelling. Op afgesproken datum geleverd. Nog geen gebruik hoeven maken van after-sales.
Beoordeling melden
FW
Fa W.
Simpelveld
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles perfect!

De laatste tijd enkele keren besteld, alles keurig en op tijd gearriveerd. Goede prijzen voor goede kwaliteit.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al vele jaren materiaal via routershop zonder ooit maar één keer een probleem gehad te hebben.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beoordeling

Wat kunnen jullie beter doen ? Nou laten we beginnen met permanent 50% korting ? ;)
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en volgende dag in huis. Beschrijving en werking als gemeld.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte levering, compleet systeem, en goede gebruiksaanwijzing
Beoordeling melden
CK
Chris K.
Antwerpen
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, goede service, snelle levering. Ook naar België.
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke webshop. Snelle en accurate levering. Goede prijs.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. netjes verpakt, gelijk goed te kunnen gebruiken
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals omschreven en snelle en correcte levering
Beoordeling melden
KV
Kristof V.
Nieuwpoort
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en even snel geleverd :) Tevreden klant !
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk bestellen en de volgende dag in huis
Beoordeling melden
EH
Ed H.
Steenbergen
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Netjes verpakt. Goeie prijzen.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle no-nonsense koopervaring. Bedankt!
Beoordeling melden