Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nlReviews

: 3.492Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Routershop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Routershop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Routershop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Routershop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Routershop.nl

464 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.492 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 okt. 2021
I was very satisfied with ordering from this company. They have fair prices, reactive sales support and items were packaged well and arrived on time with free shipping. I was so impressed that we ordered twice more from them. The only “negatives” are related to the functionality of their website, which could use some improvements. I needed to call their sales team to correct something that couldn’t be selected correctly on their site. Small niggles but can be annoying. All in all, a very positive experience and highly recommended.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 mei 2022 
van Pec C.
Bestelling Niet leverbaar , na 4 dagen mailtje - leveringen problemen zei ze , wel online shop -op voorraad! dat moet je dus niet doen , alternatief bidden was niet in , nog eens 4 dagen wachten voor betaalde geld terug gestort , (ok was weekend tussen ) Vrijdag bij Bol.com besteld zelfde product zaterdag middag was geleverd Top service Bol !!! helaas bij routershop net anders , bij mij dus Nooit meer !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
snelle levering en prima prijs. Het zou wel fijner zijn, indien er op de website meer gegevens zouden staan over de mogelijkheden van deze "MicroTIK hAp", of de user manual om te downloaden. Er zit een knopje boven op de Router, dei niet beschreven wordt. dank alvast!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Keurige vlotte levering. Goed verpakt. Prima advies ontvangen voor een specifieke situatie. Leuke was dat het advies flink afweek van wat ik zelf aangeschaft zou hebben. Eea had ook nog een lagere prijs tot gevolg. Grote blij!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goede prijs en snelle verzending. Duidelijke site, goed snel en veel info. De naam die je tijdens het betalen ziet komt niet overeen en de bevestigings email ook niet, dat zou beter kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Onlangs de tp link er605 router gekocht, netjes de nieuwste versie ontvangen met de laatste firmware. De router werd ook de volgendr dag bezorgd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Na een goed en gericht advies van een online medewerker heb ik zonder moeite mijn bestelling kunnen plaatsen. Prima geregeld alles bij elkaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Duidelijke website met ruime aanbod op stock. Vlotte levering volgens de bevestiging. De prijzen waren ook competitief.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Meerdere malen een bestelling geplaatst in de afgelopen jaren en telkens snel geleverd, zonder klachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Top service Fijn dat je contact kunt opnemen en je met iemand kunt praten met verstand van zaken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
Prima assortiment, goede voorraad. Snel verzonden, ondanks late bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Duidelijke site, goede prijs, snel geleverd, goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
goede en snelle tekst en uitleg, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Heel deskundige hulp, voor de aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Sterk signaal, sneller dan de modem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
snelle afhandeling van de retouren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Zo snel en makkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Goed advies gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Perfecte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden