gamingpcshop.nlReviews

: 156Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
gamingpcshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamingpcshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

50 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

156 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
De pc kwam beschadigd aan. De glas plaat van de zijkant, lag in 100.000 stukken. Maar na overleg en het controleren dat de rest van de pc wel gied werkte werden we fantastisch en snel geholpen en kregen we dezelfde dag nog een nieuwe glasplaat thuisbezorgd. Dus een top service.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 apr. 2022
Mijn verzending is niet bezorgd. Heb niks ontvangen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(44)
(1)
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snelle levering en een goeie pc in elkaar gezet die alleen nog maar ingeplugd hoefde te worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Super goede service en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Deskundige medewerkers die meedenken met jouw behoeftes en de juiste aanpassingen voorstellen. Snel, eenvoudig en betaalbaar. Herhaling waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
goed meedenken en advies, snelle levering en erg tevreden met de pc
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Goeie prijs, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
de computer werkt goed, hij was snel binnen en de verzending was makkelijk te overzien!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
De pc kwam beschadigd aan. De glas plaat van de zijkant, lag in 100.000 stukken. Maar na overleg en het controleren dat de rest van de pc wel gied werkte werden we fantastisch en snel geholpen en kregen we dezelfde dag nog een nieuwe glasplaat thuisbezorgd. Dus een top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Uiteindelijk heeft GamingPCShop een nieuwe kaart gestuurd. De eerste zending ging vrij moeilijk ook omdat wij niet in de avonduren aanwezig zijn! Hartelijk dank voor de levering van de GTX kaart
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2022
Goed dat ze telefonisch bereikbaar zijn en overleggen met de klant. De spullen waren snel geleverd en goed verpakt. Ook boden ze aan om het goed verzekerd te versturen. Goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Product is in nette staat binnen de gestelde tijd geleverd. Tracking was duidelijk. Kwaliteit/prijs verhouding is netjes en bestellen ging makkelijk en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
GPU was flink goedkoper dan elders. Toch gratis bezorging met track & trace. Volgende dag al in huis! :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Grafische kaart besteld en volgende dag netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Was goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2022
Snelle service..pakket in goede staat ontvangen. En bezorgd zoals aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Niks toe te voegen. Product tijdig en prefect ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mrt. 2022
Snelle levering. Goede conmunicatie. Scherpe prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022 
van Tom V.
Laagste prijs, snel verzonden, duidelijke site.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Vlug geleverd en in goede staat aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022 
van R d.
Goede prijzen en snelle levering.
Beoordeling melden